Diction
Ring till +46 73 157 58 75
Öppet till kl. 17.00

Dictions kunder: Bang & Olufsen

Bang & Olufsens lansering av sin världsberömda BeoPlay A9 högtalare

Vem

Företaget Bang & Olufsen är känt över hela världen för sina exklusiva TV-apparater, musiksystem och högtalare: produkter som kombinerar avancerad teknik, känslomässig attraktionskraft och karakteristisk design. Bang & Olufsens produkter säljs primärt av ett omfattande distributörsnätverk i över 100 länder. Majoriteten av dessa återförsäljare är konceptbutiker som uteslutande säljer Bang & Olufsens produkter. Förutom att producera underhållningsprodukter för hemmabruk använder Bang & Olufsen sin kunskap om akustik och design till att sätta sin prägel på bilindustrin, där företaget samarbetar med ledande bilmärken för att utveckla avancerade ljudsystem till exklusiva modeller.

Utmaningen

Bang & Olufsen säljer produkter på många olika marknader och behöver därför ha sitt textmaterial på fler språk än danska. Bang & Olufsen skulle precis lansera ett antal nya högtalare och behövde hjälp med översättning av nya produktbeskrivningar och bruksanvisningar till engelska. Eftersom den internationella pressen ger nya produkter från ett världsberömt varumärke som Bang & Olufsen stor uppmärksamhet skulle språket naturligtvis vara perfekt.

Lösningen

På Diction har vi många kunder med produkter som ska lanseras utomlands och vi förstår därför vikten av att produktbeskrivningarna är felfria och att rätt terminologi används. På Diction har vi knutit till oss ett antal specialister inom varje bransch, och i det här fallet hade vi flera översättare som tidigare arbetat med terminologin inom produktgrupperna musiksystem och högtalare. Detta resulterade i att översättningarna gjordes i tid och innehöll rätt terminologi. Högtalarna som Bang & Olufsen lanserade har därefter sålts i hela Europa och i USA. 

Betala direkt på nätet

Vi är den enda översättningsbyrån i Skandinavien som erbjuder privatkunder möjligheten att betala direkt online.
visamastercard
Få en kostnadsfri offert

De bästa i branchen

Vi använder Diction för översättning av bl.a. produkttexter till flera av de skandinaviska språken. Leveranstiden är kort, översättningen är korrekt varje gång och processen är otroligt smidig. Sen är det inte heller fel att priset är det bästa vi har kunnat hitta.
Christian Birksø
Christian Birksø
eAnatomi.dk
Vi har ofta använt Diction och fått tekniska texter, som kräver insikt i byggtekniska termer, översatta. Översättningarna som vi har mottagit har alltid varit korrekta och av hög kvalitet. Dessutom har priset varit mycket rimligt.
Alexander Wulff
Alexander Wulff
ABEO A/S

Våra kunder

Diction Sverige AB
Artillerigatan 6, 1 tr
114 51 Stockholm
Sverige
+46 73 157 58 75
Org. nr: 559152-1009
EAN: 5797200064202
visamastercard