Diction
Ring till +46 40 67 41 835
Öppet till kl. 17.00

Våra kunder

Bang & Olufsen

Bang & Olufsens lansering av sin världsberömda BeoPlay A9 högtalare


Vem


Företaget Bang & Olufsen är känt över hela världen för sina exklusiva TV-apparater, musiksystem och högtalare: produkter som kombinerar avancerad teknik, känslomässig attraktionskraft och karakteristisk design. Bang & Olufsens produkter säljs primärt av ett omfattande distributörsnätverk i över 100 länder. Majoriteten av dessa återförsäljare är konceptbutiker som uteslutande säljer Bang & Olufsens produkter. Förutom att producera underhållningsprodukter för hemmabruk använder Bang & Olufsen sin kunskap om akustik och design till att sätta sin prägel på bilindustrin, där företaget samarbetar med ledande bilmärken för att utveckla avancerade ljudsystem till exklusiva modeller.


Utmaningen


Bang & Olufsen säljer produkter på många olika marknader och behöver därför ha sitt textmaterial på fler språk än danska. Bang & Olufsen skulle precis lansera ett antal nya högtalare och behövde hjälp med översättning av nya produktbeskrivningar och bruksanvisningar till engelska. Eftersom den internationella pressen ger nya produkter från ett världsberömt varumärke som Bang & Olufsen stor uppmärksamhet skulle språket naturligtvis vara perfekt.


Lösningen


På Diction har vi många kunder med produkter som ska lanseras utomlands och vi förstår därför vikten av att produktbeskrivningarna är felfria och att rätt terminologi används. På Diction har vi knutit till oss ett antal specialister inom varje bransch, och i det här fallet hade vi flera översättare som tidigare arbetat med terminologin inom produktgrupperna musiksystem och högtalare. Detta resulterade i att översättningarna gjordes i tid och innehöll rätt terminologi. Högtalarna som Bang & Olufsen lanserade har därefter sålts i hela Europa och i USA. 

Betala direkt på nätet

Vi är den enda översättningsbyrån i Skandinavien som erbjuder privatkunder möjligheten att betala direkt online.
Få en kostnadsfri offert

Läs om några av våra uppdrag

Vi på Diction har erfarenhet med översättning av texter för både företag, den offentliga sektorn samt för privatpersoner. Vi översätter inom ert specifika område. Flera av våra översättare har specialiserat sig inom specifika områden vilket har stor betydelse för att din text ska flyta på och därmed framför budskapet så tydligt som möjligt.

Våra kunder

Våra kunder

Diction ApS
Klostergatan 9
753 21 Uppsala
Sverige
+46 40 67 41 835
CVR: 35636455