Diction
Ring till 073 567 18 63
Öppet till kl. 17.00

Våra kunder

Dictions kunder: Bang & Olufsen

11 juli 2016

Bang & Olufsens lansering av sin världsberömda BeoPlay A9 högtalare


Vem


Företaget Bang & Olufsen är känt över hela världen för sina exklusiva TV-apparater, musiksystem och högtalare: produkter som kombinerar avancerad teknik, känslomässig attraktionskraft och karakteristisk design. Bang & Olufsens produkter säljs primärt av ett omfattande distributörsnätverk i över 100 länder. Majoriteten av dessa återförsäljare är konceptbutiker som uteslutande säljer Bang & Olufsens produkter. Förutom att producera underhållningsprodukter för hemmabruk använder Bang & Olufsen sin kunskap om akustik och design till att sätta sin prägel på bilindustrin, där företaget samarbetar med ledande bilmärken för att utveckla avancerade ljudsystem till exklusiva modeller.


Utmaningen


Bang & Olufsen säljer produkter på många olika marknader och behöver därför ha sitt textmaterial på fler språk än danska. Bang & Olufsen skulle precis lansera ett antal nya högtalare och behövde hjälp med översättning av nya produktbeskrivningar och bruksanvisningar till engelska. Eftersom den internationella pressen ger nya produkter från ett världsberömt varumärke som Bang & Olufsen stor uppmärksamhet skulle språket naturligtvis vara perfekt.


Lösningen


På Diction har vi många kunder med produkter som ska lanseras utomlands och vi förstår därför vikten av att produktbeskrivningarna är felfria och att rätt terminologi används. På Diction har vi knutit till oss ett antal specialister inom varje bransch, och i det här fallet hade vi flera översättare som tidigare arbetat med terminologin inom produktgrupperna musiksystem och högtalare. Detta resulterade i att översättningarna gjordes i tid och innehöll rätt terminologi. Högtalarna som Bang & Olufsen lanserade har därefter sålts i hela Europa och i USA. 

Betala direkt på nätet

Vi är den enda översättningsbyrån i Skandinavien som erbjuder privatkunder möjligheten att betala direkt online.
visamastercard
Få en kostnadsfri offert

Läs om några av våra uppdrag

Vi på Diction har erfarenhet med översättning av texter för både företag, den offentliga sektorn samt för privatpersoner. Vi översätter inom ert specifika område. Flera av våra översättare har specialiserat sig inom specifika områden vilket har stor betydelse för att din text ska flyta bra och därmed framför budskapet så tydligt som möjligt.

Våra kunder

Bang & Olufsen
Sticks'n'Sushi
Europcar
PricewaterhouseCoopers
Santander Consumer Bank
WhiteAway
Arriva
Københavns Universitet
Aller Media
Toyota
Momondo
Nordisk Film
The Museum of Danish Resistance
Lauritz
Clever
Copenhagen Green Energy

Våra kunder

Diction Sverige AB
Artillerigatan 6, 1 tr
114 51 Stockholm
Sverige
073 567 18 63
Org. nr: 559152-1009
visamastercard