Vi översätter dina texter till danska. Snabbt och effektivt till marknadens bästa pris.

VI LIGGER ETTA PÅ TRUSTPILOT
Vi har 96/100 poäng baserat på mer än 125 omdömen från kunder.

Få en professionell dansk översättning till marknadens bästa pris

Tjänster

Diction tillhandahåller översättningar till danska från många olika språk, samt dansk korrekturläsning. Som översättningsbyrå i Danmark har vi naturligtvis sett till att ha ett kärnteam av duktiga medarbetare som kan hjälpa dig med dina danska texter. Vi erbjuder de bästa priserna på den danska marknaden utan att kompromissa med kvaliteten.

Dansk översättning

Vi erbjuder översättning till och från danska på alla nivåer och inom alla områden. Även om danskarna i allmänhet har bra koll på det danska språket, har Dansk Sprognævn (Danska språknämnden) sett till att det inte är helt lätt att skriva perfekt danska. Därför erbjuder vi översättningar utförda av professionellt branschfolk som har arbetat med översättning i många år och som har en språklig bakgrund baserad på långvarig utbildning. Då danska är det språk som vi får flest uppdrag på har vi under åren tagit fram en medarbetarstab som kan utföra alla typer av uppdrag – oavsett typ, svårighetsgrad och längd. Skriv till oss för en kostnadsfri offert.

Översättningsbyrå med modersmålsöversättare garanterar kvalitetsöversättningar

På Diction använder vi oss endast av modersmålsöversättare. Detta betyder att alla texter som vi tar emot för att översätta till danska, översätts av en dansk med alla nödvändiga kvalifikationer. När texten har översatts, skickar vi den vidare för en grundlig korrekturläsning där själva översättningen och språket granskas för att rätta fel och avvikelser. Detta garanterar att våra kunder får ett ordentligt och professionellt jobb utfört. Vi erbjuder våra kunder att få en fast översättare knuten till sig för sina översättningar. På så vis ser vi till att översättaren blir bekant med kundens sätt att uttrycka sig på. Detta garanterar även att samma ord används så att det blir kontinuitet i kundens texter.

Dansk korrekturläsning

Vi har specialiserat oss på att korrekturläsa danska texter och samtidigt erbjuder vi marknadens bästa priser. En professionell korrekturläsning utförd av Diction innebär kontroll av stavning, grammatik, kommatering och meningsbyggnad. Texten levereras klar för användning. Den kommer även att ha en professionell prägel vilket är särskilt användbart för ansökningar, arbetsrelaterade presentationer och akademiska texter. Vi utför alla våra korrekturläsningar i Microsoft Word och använder oss som regel av programmets “Spåra ändringar”-funktion, såvida vi inte ombeds använda ett annat verktyg, så att våra kunder alltid kan se vad som har ändrats.

Snabb leverans av dina danska texter

I översättnings- och textbranschen är det viktigt att snabbt och effektivt kunna anpassa sig till kundens behov. Därför har vi alltid kapacitet att leverera översättningar och korrekturläsningar snabbt, samtidigt som vi alltid finns till hands för våra kunder via telefon eller e-post under arbetets gång . Det får inte uppstå några missförstånd, eftersom det snabbt kan ändra produktens kvalitet och därför fäster vi stor vikt vid kommunikationen mellan oss och våra kunder. Kort sagt är vi öppna för alla typer av uppdrag, med både korta och långa deadlines, just därför att vi är tillmötesgående och flexibla.

Räkna ut ditt pris

ord

ord à 1,89 SEK 0,00 SEK

(Minimipris 590:-)
Få en kostnadsfri offert

Vi sitter redo att hjälpa dig

Ring till oss på +46 40 67 41 835

Telefonlinjen är öppen till kl. 16:30.

Sveriges bästa priser

Vi översätter från 1,89 SEK per ord och korrekturläser från 0,41 SEK per ord.

Hög kvalitet

Vi anlitar uteslutande erfarna modersmålsöversättare så att du garanteras en kvalitetsöversättning.

Snabb leverans

Beroende på mängden text kan vi till och med ha en översättning klar samma dag.

Våra kunder

Betala direkt på nätet

Vi är den enda översättningsbyrån i Skandinavien som erbjuder privatkunder möjligheten att betala direkt online.

“Vi använder Diction för översättning av bl.a. produkttexter till flera av de skandinaviska språken. Leveranstiden är kort, översättningen är korrekt varje gång och processen är otroligt smidig. Sen är det inte heller fel att priset är det bästa vi har kunnat hitta.”
Christian Birksø
Owner
eAnatomi.dk
“Vi har ofta använt Diction och fått tekniska texter, som kräver insikt i byggtekniska termer, översatta. Översättningarna som vi har mottagit har alltid varit korrekta och av hög kvalitet. Dessutom har priset varit mycket rimligt.”
Alexander Wulff
Chief Marketing Officer
ABEO A/S

Läs fler omdömen på Trustpilot.

Vi talar många språk

Med ett stort team av specialiserade översättare är Diction den rekommenderade samarbetspartnern av flera skandinaviska och internationella företag. Vi översätter primärt texter till och från alla europeiska språk och specialiserar oss på de skandinaviska språken.

Din professionella översättningsbyrå

Översättningsbyrån Diction är din språkliga samarbetspartner oavsett om du är ute efter översättning, korrekturläsning, copywriting eller tolkning. Vår översättningsbyrå har idag kontor i Uppsala, Köpenhamn och Oslo. Vi har sedan starten 2010 hjälpt våra kunder med översättningar i hela Europa från våra kontor. Vi har specialiserat oss på översättningar till och från de skandinaviska språken, vilket innebär att du tryggt kan anförtro dina översättningar till oss och lita på att du får korrekta och språkligt flytande översättningar tillbaka. För att du ska vara säker på att du får en översättning av högsta kvalitet har vi samlat branschens duktigaste översättare hos oss. Vi använder uteslutande översättare som översätter till sitt modersmål och alla texter kvalitetssäkras genom korrekturläsning, som genomförs av en annan person än själva översättaren. Diction levererar professionella språklösningar både till privatkunder och företag, och vi ser fram emot att hjälpa också dig.