Diction
Ring till +46 8 157 457
Öppet till kl. 17.00

Vi översätter dina texter till danska. Snabbt och effektivt till marknadens bästa pris.

Sveriges bästa priser

Vi översätter från 1,96 SEK per ord och korrekturläser från 0,41 SEK per ord.

Hög kvalitet

Vi anlitar uteslutande erfarna modersmålsöversättare så att du garanteras en kvalitetsöversättning.

Snabb leverans

Beroende på mängden text kan vi till och med ha en översättning klar samma dag.

Från din text till färdig danska översättning i 4 fyra enkla steg

upload
Ladda upp dina dokument
credit-card
Betala med kort
text
Vi översätter dina texter
truck
Dina texter skickas tillbaka via e-mail

Räkna ut ditt pris

ord
ord till  
Minimipris 590,-
Maja Wistrand
Project Manager - Sweden
phone
Ring till +46 8 157 457
Öppet till kl. 17.00

Få en professionell dansk översättning till marknadens bästa pris

Tjänster

Diction tillhandahåller översättningar till danska från många olika språk, samt dansk korrekturläsning. Som översättningsbyrå i Danmark har vi naturligtvis sett till att ha ett kärnteam av duktiga medarbetare som kan hjälpa dig med dina danska texter. Vi erbjuder de bästa priserna på den danska marknaden utan att kompromissa med kvaliteten.

Dansk översättning

Vi erbjuder översättning till och från danska på alla nivåer och inom alla områden. Även om danskarna i allmänhet har bra koll på det danska språket, har Dansk Sprognævn (Danska språknämnden) sett till att det inte är helt lätt att skriva perfekt danska. Därför erbjuder vi översättningar utförda av professionellt branschfolk som har arbetat med översättning i många år och som har en språklig bakgrund baserad på långvarig utbildning. Då danska är det språk som vi får flest uppdrag på har vi under åren tagit fram en medarbetarstab som kan utföra alla typer av uppdrag – oavsett typ, svårighetsgrad och längd. Skriv till oss för en kostnadsfri offert.

Översättningsbyrå med modersmålsöversättare garanterar kvalitetsöversättningar

På Diction använder vi oss endast av modersmålsöversättare. Detta betyder att alla texter som vi tar emot för att översätta till danska, översätts av en dansk med alla nödvändiga kvalifikationer. Detta garanterar att våra kunder får ett ordentligt och professionellt jobb utfört. Vi erbjuder våra kunder att få en fast översättare knuten till sig för sina översättningar. På så vis ser vi till att översättaren blir bekant med kundens sätt att uttrycka sig på. Detta garanterar även att samma ord används så att det blir kontinuitet i kundens texter.

Dansk korrekturläsning

Vi har specialiserat oss på att korrekturläsa danska texter och samtidigt erbjuder vi marknadens bästa priser. En professionell korrekturläsning utförd av Diction innebär kontroll av stavning, grammatik, kommatering och meningsbyggnad. Texten levereras klar för användning. Den kommer även att ha en professionell prägel vilket är särskilt användbart för ansökningar, arbetsrelaterade presentationer och akademiska texter. Vi utför alla våra korrekturläsningar i Microsoft Word och använder oss som regel av programmets “Spåra ändringar”-funktion, såvida vi inte ombeds använda ett annat verktyg, så att våra kunder alltid kan se vad som har ändrats.

Snabb leverans av dina danska texter

I översättnings- och textbranschen är det viktigt att snabbt och effektivt kunna anpassa sig till kundens behov. Därför har vi alltid kapacitet att leverera översättningar och korrekturläsningar snabbt, samtidigt som vi alltid finns till hands för våra kunder via telefon eller e-post under arbetets gång . Det får inte uppstå några missförstånd, eftersom det snabbt kan ändra produktens kvalitet och därför fäster vi stor vikt vid kommunikationen mellan oss och våra kunder. Kort sagt är vi öppna för alla typer av uppdrag, med både korta och långa deadlines, just därför att vi är tillmötesgående och flexibla.

Vad kostar egentligen en översättning?

Något många funderar över när de vill översätta en text är vad det egentligen kommer kosta. Med Diction får du snabbt och lätt reda på vad din text kostar att översätta genom att du helt enkelt bara skickar den till oss i ett e-postmeddelande på [email protected]. Efter att vi har kollat på antal ord och textens komplexitet och innehåll kombinerar vi detta med din önskade deadline för att på så vis ge dig ett pris per ord. Vi strävar givetvis alltid efter att ge dig bästa möjliga pris! Om du föredrar att slå en signal, chatta med oss eller använda vårt kontaktformulär går det också bra. Snabbt går det också – under kontorstider får du svar inom en timme.

Branschspecialister

Varje bransch är unik, och därför måste också en text anpassas efter vilken bransch den ska i. Våra översättare är specialister på sina olika branscher, och oavsett om du vill börja sälja designmöbler eller starta en webbutik i Danmark kan vi hjälpa dig med det språkliga. Vi hjälper dig helt enkelt med att se till att ditt varumärke uppnår sin fulla potential, även om dina framtida kunder pratar och läser ett annat språk. Ge dig själv och ditt varumärke bästa möjliga förutsättningar för att lyckas, även på den danskspråkiga marknaden!

Smart teknik för bättre översättningar

I vårt översättningsarbete använder vi oss av den senaste molnbaserade tekniken för att kunna garantera att våra översättningar håller högsta kvalitet. Vi använder oss av översättningsminnen där mängder av tidigare översättningar har sparats, vilket leder till att alla våra texter blir enhetliga och korrekta. Dessutom behöver du inte oroa dig över att terminologin blir fel, även där hjälper tekniken till. Om ditt varumärke arbetar med grafiska dokument i exempelvis InDesign-filer kan vi även översätta direkt i dessa, för att på så vis underlätta för er och undvika extra arbete.

Lokalisering och anpassning

Som vi skrev ovan så bygger en text eller översättning till stor del på vem som ska läsa den, det vill säga vilken målgrupp den riktar sig till. På grund av detta har vi stort fokus på att alla våra översättningar ska lokaliseras och anpassas utefter den tilltänkta målgruppen. Detta inkluderar inte bara språket, utan även andra landspecifika detaljer såsom valuta, enheter och så vidare. Kombinationen av ett anpassat språk och rätt detaljer gör att ditt varumärke får bästa möjliga förutsättningar för att kunna etablera sig på den nya marknaden.

Möt vårt team

Vi står redo att hjälpa dig på telefon +46 8 157 457 eller via mail [email protected] Vi har öppet alla vardagar mellan kl 08:00 till 17:00.

Martin Boberg, cand.merc.intMartin Boberg är grundare och CEO för D...
Martin Boberg
Chief Executive Officer
+4522272868
Claus Boberg
Chief Financial Officer
+4526857082
Aske Hansen
Cloud System Engineer
+45 2227 7016
Sebastian Hansen Sebastian Malthe Hansen är projektledare fö...
Sebastian Hansen
Project Manager - Denmark
+46 73 157 58 75
Jens Preisler, cand.mag Jens Preisler är ansvarig för email market...
Jens Preisler
E-mail Marketing Manager - Denmark
+45 2227 7016
Julie Munkø Julie Munkø är Dictions vendor manager. Som Dictions...
Julie Munkø
Vendor Manager
+45 22277016
Cristina Heiberg Cristina Heiberg är projektledare på Diction oc...
Cristina Heiberg
Project Manager - Denmark
+45 22277016
Maja Wistrand Maja Wistrand är Dictions projektledare för den sv...
Maja Wistrand
Project Manager - Sweden
+46 73 157 58 75
Filip Lauritsen, stud.BsC Filip Lauritsen är projektkoordinator ...
Filip Nagel Fryland Lauritsen
Project Coordinator - Denmark
+4522277016
Fama Jallow, stud. Fama Jallow är Dictions key account manag...
Fama Jallow
Key Account Manager - Denmark
+45 2227 7016
Malthe Hybschmann Nielsen
+45 2227 7016
Saara Winter, M.Sc.Econ Saara Winter är Dictions projektleda...
Saara Winter
Project Manager - Finland
+358 40 873 1241
Jon Runar, cand.scient.pol Jon Runar Jensen Larsen är projektled...
Jon Runar Jensen Larsen
Project Coordinator - Norway
+47 401 98 040
Christopher Lloyd Matthews
Recruiter
+45 22277016
Diction Sverige AB
Artillerigatan 6, 1 tr
114 51 Stockholm
Sverige
+46 8 157 457
Org. nr: 559152-1009
EAN: 5797200064202
visamastercard