Diction
Ring till 073 567 18 63
Öppet till kl. 17.00

Vi översätter dina texter till danska. Snabbt och effektivt till marknadens bästa pris.

Få en professionell dansk översättning till marknadens bästa pris

Tjänster

Diction tillhandahåller översättningar till danska från många olika språk, samt dansk korrekturläsning. Som översättningsbyrå i Danmark har vi naturligtvis sett till att ha ett kärnteam av duktiga medarbetare som kan hjälpa dig med dina danska texter. Vi erbjuder de bästa priserna på den danska marknaden utan att kompromissa med kvaliteten.

Dansk översättning

Vi erbjuder översättning till och från danska på alla nivåer och inom alla områden. Även om danskarna i allmänhet har bra koll på det danska språket, har Dansk Sprognævn (Danska språknämnden) sett till att det inte är helt lätt att skriva perfekt danska. Därför erbjuder vi översättningar utförda av professionellt branschfolk som har arbetat med översättning i många år och som har en språklig bakgrund baserad på långvarig utbildning. Då danska är det språk som vi får flest uppdrag på har vi under åren tagit fram en medarbetarstab som kan utföra alla typer av uppdrag – oavsett typ, svårighetsgrad och längd. Skriv till oss för en kostnadsfri offert.

Översättningsbyrå med modersmålsöversättare garanterar kvalitetsöversättningar

På Diction använder vi oss endast av modersmålsöversättare. Detta betyder att alla texter som vi tar emot för att översätta till danska, översätts av en dansk med alla nödvändiga kvalifikationer. När texten har översatts, skickar vi den vidare för en grundlig korrekturläsning där själva översättningen och språket granskas för att rätta fel och avvikelser. Detta garanterar att våra kunder får ett ordentligt och professionellt jobb utfört. Vi erbjuder våra kunder att få en fast översättare knuten till sig för sina översättningar. På så vis ser vi till att översättaren blir bekant med kundens sätt att uttrycka sig på. Detta garanterar även att samma ord används så att det blir kontinuitet i kundens texter.

Dansk korrekturläsning

Vi har specialiserat oss på att korrekturläsa danska texter och samtidigt erbjuder vi marknadens bästa priser. En professionell korrekturläsning utförd av Diction innebär kontroll av stavning, grammatik, kommatering och meningsbyggnad. Texten levereras klar för användning. Den kommer även att ha en professionell prägel vilket är särskilt användbart för ansökningar, arbetsrelaterade presentationer och akademiska texter. Vi utför alla våra korrekturläsningar i Microsoft Word och använder oss som regel av programmets “Spåra ändringar”-funktion, såvida vi inte ombeds använda ett annat verktyg, så att våra kunder alltid kan se vad som har ändrats.

Snabb leverans av dina danska texter

I översättnings- och textbranschen är det viktigt att snabbt och effektivt kunna anpassa sig till kundens behov. Därför har vi alltid kapacitet att leverera översättningar och korrekturläsningar snabbt, samtidigt som vi alltid finns till hands för våra kunder via telefon eller e-post under arbetets gång . Det får inte uppstå några missförstånd, eftersom det snabbt kan ändra produktens kvalitet och därför fäster vi stor vikt vid kommunikationen mellan oss och våra kunder. Kort sagt är vi öppna för alla typer av uppdrag, med både korta och långa deadlines, just därför att vi är tillmötesgående och flexibla.

Räkna ut ditt pris

ord
ord à  
(Minimipris 590:-)
Få en kostnadsfri offert

Betala direkt på nätet

Vi är den enda översättningsbyrån i Skandinavien som erbjuder privatkunder möjligheten att betala direkt online.
visamastercard
Få en kostnadsfri offert

De bästa i branchen

"Vi har ofta använt Diction och fått tekniska texter, som kräver insikt i byggtekniska termer, översatta. Översättningarna som vi har mottagit har alltid varit korrekta och av hög kvalitet. Dessutom har priset varit mycket rimligt."
Alexander Wulff
Christian Birksø
Alexander Wulff
Chief Marketing Officer, ABEO A/S
Diction Sverige AB
Klostergatan 9
753 21 Uppsala
Sverige
073 567 18 63
Org. nr: 5591521009
visamastercard