Diction
Ring till +46 73 157 58 75
Öppet till kl. 17.00

Vi översätter dina texter till finska. Snabbt och effektivt till marknadens bästa pris.

Få en professionell finsk översättning till marknadens bästa pris

Tjänster

Diction erbjuder översättning och korrekturläsning på nästan alla språk, inklusive finska. Vi har många duktiga och kvalificerade medarbetare med erfarenhet av finsk översättning och korrekturläsning. Vi är mycket noga med att både leverera snabbt och tillhandhålla en bra service samt med att vara bland de billigaste alternativen för översättning och korrekturläsning på den svenska marknaden.

Finsk översättning

Våra finska modersmålsöversättare kan översätta till finska från många olika språk. Vi har också en hel del översättare som kan översätta från finska till andra språk. Då det generellt sett kan vara svårt att hitta kvalificerade översättare till finska är det därför viktigt att ha en översättningsbyrå i landet som samarbetar med kvalificerade finska översättare. Diction kan hjälpa till med alla översättningar som har med det finska språket att göra.

Översättningsbyrå med modersmålsöversättare garanterar kvalitetsöversättningar

Vi har en fastslagen regel om att bara använda modersmålsöversättare här på Diction. Det vill säga att alla texter som översätts till finska, översätts av en professionell översättare som är född och uppvuxen i Finland. Dessutom kräver vi också att översättaren har utfört en långvarig språklig utbildning i Finland och har tidigare praktisk översättningserfarenhet. Endast de mest kvalificerade översättarna är bra nog för Diction. Om det finns ett behov av att få en rad finska texter översatta under en längre period, kommer Diction alltid att kunna ha en och samma översättare tillgänglig. Det garanterar att språkbruket förblir detsamma i alla texterna.

Finsk korrekturläsning

När vi erbjuder översättning på finska, erbjuder vi naturligtvis även korrekturläsning. Oavsett om du ska publicera en artikel, skicka en jobbansökan eller leverera ett viktigt studieprojekt, är det viktigt att språket är helt korrekt för att skicka rätt signaler till mottagaren. Vår finska korrekturläsning innehåller en djupgående analys av stavning, grammatik, kommatering och meningsbyggnad. Sedan rättar vi felen och du kan sedan antingen acceptera eller avvisa dem i t.ex. Microsoft Word. Naturligtvis finns det möjlighet att göra det på andra sätt eller fokusera på andra saker – säg bara till i förväg.

Snabb leverans av dina finska texter

På Diction garanterar vi våra kunder en snabb och felfri leverans. Om du har en finsk text som snabbt ska översättas eller korrekturläsas, är det bara att säga till när du vill ha den tillbaka. Vår flexibilitet är en av våra starka sidor och vi kan alltid möta våra kunders behov. Vi tar dessutom emot alla typer av uppdrag, oavsett de språkliga problemställningar som dina texter innehåller.

Vad kommer din översättning att kosta?

En av de vanligaste frågorna vi får från våra kunder är vad en översättning kommer kosta, och vi ger därför också snabba svar. Skicka helt enkelt din text till oss på [email protected] så tar våra projektledare en titt på den och återkommer sedan med ett pris per ord till dig som baseras på din unika text. Har du ont om tid? Oroa dig inte, om du skickar in din text under våra öppettider får du svar inom en timme. Om du hellre vill prata direkt med oss kan du slå en signal eller använda dig av vår livechat, alternativt fylla i kontaktformuläret direkt här på hemsidan. Vi ser fram emot att hjälpa dig med din översättning!

Branschspecialister

Varje bransch är unik, och det krävs därför specialiserade översättare för att man ska kunna producera en text som passar just er bransch, i just det land ni vill etablera er. Av denna anledning har vi branschspecialister inom en rad olika branscher, som ser till att översättningarna är anpassade efter den specifika bransch som ni är verksamma i. Den finska marknaden är stor, och oavsett om det handlar om konsthandel eller mode, kan vi se till att era texter passar som hand i handske.

Bra texter med smart teknik

Vi på Diction använder oss av den senaste molnbaserade tekniken inom översättning, vilket innebär att den översättning du får efter slutfört arbete är både enhetlig och använder sig av korrekt terminologi. Detta skapar ett helhetsintryck som är viktigt för att kunna övertyga potentiella kunder om att de borde välja ditt varumärke. Dessutom kan vi översätta direkt i en rad olika typer av filformat, till exempel InDesign med mera, för att på så vis underlätta processen och undvika extra arbete med att flytta texten mellan flera olika filer. Vi gör allt för att det ska bli bra, helt enkelt.

Lokalisering och språkanpassning

Att anpassa en översättning efter var, när och hur den ska läsas är A och O för att man ska få en effektiv text som övertygar. Därför lägger vi stor vikt vid att alla våra översättningar anpassar språk, valuta och andra detaljer utefter vem texten riktar sig till, exempelvis då kunder på den finska marknaden. Ingen detalj är för liten, och vi ser till att ni får de bästa förutsättningarna för att få den start ni behöver på er nya marknad.

Räkna ut ditt pris

ord
ord à  
(Minimipris 590 SEK exkl. moms)

Betala direkt på nätet

Vi är den enda översättningsbyrån i Skandinavien som erbjuder privatkunder möjligheten att betala direkt online.
visamastercard
Få en kostnadsfri offert

De bästa i branchen

Vi använder Diction för översättning av bl.a. produkttexter till flera av de skandinaviska språken. Leveranstiden är kort, översättningen är korrekt varje gång och processen är otroligt smidig. Sen är det inte heller fel att priset är det bästa vi har kunnat hitta.
Christian Birksø
Christian Birksø
eAnatomi.dk
Vi har ofta använt Diction och fått tekniska texter, som kräver insikt i byggtekniska termer, översatta. Översättningarna som vi har mottagit har alltid varit korrekta och av hög kvalitet. Dessutom har priset varit mycket rimligt.
Alexander Wulff
Alexander Wulff
ABEO A/S
Diction Sverige AB
Artillerigatan 6, 1 tr
114 51 Stockholm
Sverige
+46 73 157 58 75
Org. nr: 559152-1009
visamastercard