Diction
Ring till 073 567 18 63
Öppet till kl. 17.00

Vi översätter dina texter till finska. Snabbt och effektivt till marknadens bästa pris.

Få en professionell finsk översättning till marknadens bästa pris

Tjänster

Diction erbjuder översättning och korrekturläsning på nästan alla språk, inklusive finska. Vi har många duktiga och kvalificerade medarbetare med erfarenhet av finsk översättning och korrekturläsning. Vi är mycket noga med att både leverera snabbt och tillhandhålla en bra service samt med att vara bland de billigaste alternativen för översättning och korrekturläsning på den svenska marknaden.

Finsk översättning

Våra finska modersmålsöversättare kan översätta till finska från många olika språk. Vi har också en hel del översättare som kan översätta från finska till andra språk. Då det generellt sett kan vara svårt att hitta kvalificerade översättare till finska är det därför viktigt att ha en översättningsbyrå i landet som samarbetar med kvalificerade finska översättare. Diction kan hjälpa till med alla översättningar som har med det finska språket att göra.

Översättningsbyrå med modersmålsöversättare garanterar kvalitetsöversättningar

Vi har en fastslagen regel om att bara använda modersmålsöversättare här på Diction. Det vill säga att alla texter som översätts till finska, översätts av en professionell översättare som är född och uppvuxen i Finland. Dessutom kräver vi också att översättaren har utfört en långvarig språklig utbildning i Finland och har tidigare praktisk översättningserfarenhet. Endast de mest kvalificerade översättarna är bra nog för Diction. Inte nog med det, texten ses även över av ytterligare en översättare som korrekturläser texten efter översättning. Det garanterar en kvalitetsöversättning. Om det finns ett behov av att få en rad finska texter översatta under en längre period, kommer Diction alltid att kunna ha en och samma översättare tillgänglig. Det garanterar att språkbruket förblir detsamma i alla texterna.

Finsk korrekturläsning

När vi erbjuder översättning på finska, erbjuder vi naturligtvis även korrekturläsning. Oavsett om du ska publicera en artikel, skicka en jobbansökan eller leverera ett viktigt studieprojekt, är det viktigt att språket är helt korrekt för att skicka rätt signaler till mottagaren. Vår finska korrekturläsning innehåller en djupgående analys av stavning, grammatik, kommatering och meningsbyggnad. Sedan rättar vi felen och du kan sedan antingen acceptera eller avvisa dem i t.ex. Microsoft Word. Naturligtvis finns det möjlighet att göra det på andra sätt eller fokusera på andra saker – säg bara till i förväg.

Snabb leverans av dina finska texter

På Diction garanterar vi våra kunder en snabb och felfri leverans. Om du har en finsk text som snabbt ska översättas eller korrekturläsas, är det bara att säga till när du vill ha den tillbaka. Vår flexibilitet är en av våra starka sidor och vi kan alltid möta våra kunders behov. Vi tar dessutom emot alla typer av uppdrag, oavsett de språkliga problemställningar som dina texter innehåller.

Räkna ut ditt pris

ord
ord à  
(Minimipris 590:-)
Få en kostnadsfri offert

Betala direkt på nätet

Vi är den enda översättningsbyrån i Skandinavien som erbjuder privatkunder möjligheten att betala direkt online.
visamastercard
Få en kostnadsfri offert

De bästa i branchen

"Vi använder Diction för översättning av bl.a. produkttexter till flera av de skandinaviska språken. Leveranstiden är kort, översättningen är korrekt varje gång och processen är otroligt smidig. Sen är det inte heller fel att priset är det bästa vi har kunnat hitta."
Christian Birksø
Alexander Wulff
Christian Birksø
Owner, eAnatomi.dk
Diction Sverige AB
Klostergatan 9
753 21 Uppsala
Sverige
073 567 18 63
Org. nr: 5591521009
visamastercard