Diction
Ring till 073 567 18 63
Öppet till kl. 17.00

Vi översätter dina texter till italienska. Snabbt och effektivt till marknadens bästa pris.

På Diction hjälper vi dig med professionell översättning från svenska till italienska, italienska till svenska, engelska till italienska och italienska till engelska till marknadens bästa pris

Tjänster

Diction erbjuder italiensk översättning och korrekturläsning till landets absolut bästa priser. Förutom att erbjuda kvalitetsöversättningar och kvalitetskorrekturläsning på många olika språk, tar vi också gärna emot texter som måste levereras snabbt. Naturligtvis garanterar vi leverans tidigare än fastställd deadline. Vi behandlar dessutom alla texter konfidentiellt.

Italiensk översättning

Eftersom vi har ett brett urval av skickliga italienska översättare, översätter vi både till och från italienska i många språkkombinationer. Vi rekommenderar att du alltid får dina viktiga texter översatta av en professionell översättningsbyrå så att de utstrålar yrkesmässighet och visar respekt för språket. Oavsett vilken italiensk dialekt din text än är skriven på, kan vi se till att en lämplig översättare finns tillgänglig.

Modersmålsöversättare garanterar kvalitetsöversättningar

På Diction är vi kvalitetsmedvetna. Det betyder att alla våra medarbetare endast översätter till sitt modersmål. Våra italienska översättare har även en språklig akademisk bakgrund och de har stor översättningserfarenhet. För att undvika småfel, skrivfel och liknande, skickar vi alltid den färdiga översättningen till en annan medarbetare, också med italiensk bakgrund, för att korrekturläsa texten. Vi gör detta för att säkerställa kvalitetsöversättningar. Vi ser också till att en och samma italienska översättare alltid finns tillgänglig för en viss kund, för att på så sätt hålla språkbruket konsekvent.

Översättning av italiensk text 

En stor del av den italienska befolkningen både talar och förstår engelska. Men Italien är ett land med fler än 60 miljoner invånare och de allra flesta italienare föredrar att använda sitt eget språk. Oavsett om du planerar att engagera dig i fordonsindustrin, turistnäringen eller i några av de många andra möjligheter som Italien erbjuder, kommer du utan tvekan längre om du har ordentliga italienska texter. Vi erbjuder både översättning och korrekturläsning av italienska texter.

Italiensk korrekturläsning

Diction erbjuder även professionell korrekturläsning på italienska, utan att den ursprungliga textens innebörd förändras. Våra medarbetare justerar texterna så de blir språkligt korrekta och vi tar gärna emot speciella önskemål gällande det önskade slutresultatet. Korrekturläsning innebär att en av våra professionella översättare tittar noggrant på grammatik, stavning, meningsbyggnad och kommatering. Detta ger texten ett professionellt intryck, vilket kan vara särskilt viktigt när det handlar om din karriär. Vi brukar använda “Spåra ändringar/Track changes”-funktionen i Microsoft Word så att du kan se varje enskild korrigering i dokumentet, men vi arbetar även med PDF-filer och andra format som passar våra kunders behov.

Snabb leverans av dina italienska texter

Vi är stolta över att kunna erbjuda snabba leveranser på alla typer av uppdrag. Det enda du behöver göra är att kontakta oss med hjälp av nedanstående information så kommer vi att ge dig en snabb kostnadsfri offert, oavsett textens svårighetsgrad och storlek.

Räkna ut ditt pris

ord
ord à  
(Minimipris 590:-)
Få en kostnadsfri offert

Betala direkt på nätet

Vi är den enda översättningsbyrån i Skandinavien som erbjuder privatkunder möjligheten att betala direkt online.
visamastercard
Få en kostnadsfri offert

De bästa i branchen

"Vi har ofta använt Diction och fått tekniska texter, som kräver insikt i byggtekniska termer, översatta. Översättningarna som vi har mottagit har alltid varit korrekta och av hög kvalitet. Dessutom har priset varit mycket rimligt."
Alexander Wulff
Christian Birksø
Alexander Wulff
Chief Marketing Officer, ABEO A/S
Diction Sverige AB
Klostergatan 9
753 21 Uppsala
Sverige
073 567 18 63
Org. nr: 5591521009
visamastercard