Vi översätter dina texter till italienska. Snabbt och effektivt till marknadens bästa pris.

VI LIGGER ETTA PÅ TRUSTPILOT
Vi har 96/100 poäng baserat på mer än 125 omdömen från kunder.

På Diction hjälper vi dig med professionell översättning från svenska till italienska, italienska till svenska, engelska till italienska och italienska till engelska till marknadens bästa pris

Tjänster

Diction erbjuder italiensk översättning och korrekturläsning till landets absolut bästa priser. Förutom att erbjuda kvalitetsöversättningar och kvalitetskorrekturläsning på många olika språk, tar vi också gärna emot texter som måste levereras snabbt. Naturligtvis garanterar vi leverans tidigare än fastställd deadline. Vi behandlar dessutom alla texter konfidentiellt.

Italiensk översättning

Eftersom vi har ett brett urval av skickliga italienska översättare, översätter vi både till och från italienska i många språkkombinationer. Vi rekommenderar att du alltid får dina viktiga texter översatta av en professionell översättningsbyrå så att de utstrålar yrkesmässighet och visar respekt för språket. Oavsett vilken italiensk dialekt din text än är skriven på, kan vi se till att en lämplig översättare finns tillgänglig.

Modersmålsöversättare garanterar kvalitetsöversättningar

På Diction är vi kvalitetsmedvetna. Det betyder att alla våra medarbetare endast översätter till sitt modersmål. Våra italienska översättare har även en språklig akademisk bakgrund och de har stor översättningserfarenhet. För att undvika småfel, skrivfel och liknande, skickar vi alltid den färdiga översättningen till en annan medarbetare, också med italiensk bakgrund, för att korrekturläsa texten. Vi gör detta för att säkerställa kvalitetsöversättningar. Vi ser också till att en och samma italienska översättare alltid finns tillgänglig för en viss kund, för att på så sätt hålla språkbruket konsekvent.

ÖVERSÄTTNING AV ITALIENSK TEXT

En stor del av den italienska befolkningen både talar och förstår engelska. Men Italien är ett land med fler än 60 miljoner invånare och de allra flesta italienare föredrar att använda sitt eget språk. Oavsett om du planerar att engagera dig i fordonsindustrin, turistnäringen eller i några av de många andra möjligheter som Italien erbjuder, kommer du utan tvekan längre om du har ordentliga italienska texter. Vi erbjuder både översättning och korrekturläsning av italienska texter.

Italiensk korrekturläsning

Diction erbjuder även professionell korrekturläsning på italienska, utan att den ursprungliga textens innebörd förändras. Våra medarbetare justerar texterna så de blir språkligt korrekta och vi tar gärna emot speciella önskemål gällande det önskade slutresultatet. Korrekturläsning innebär att en av våra professionella översättare tittar noggrant på grammatik, stavning, meningsbyggnad och kommatering. Detta ger texten ett professionellt intryck, vilket kan vara särskilt viktigt när det handlar om din karriär. Vi brukar använda “Spåra ändringar/Track changes”-funktionen i Microsoft Word så att du kan se varje enskild korrigering i dokumentet, men vi arbetar även med PDF-filer och andra format som passar våra kunders behov.

Snabb leverans av dina italienska texter

Vi är stolta över att kunna erbjuda snabba leveranser på alla typer av uppdrag. Det enda du behöver göra är att kontakta oss med hjälp av nedanstående information så kommer vi att ge dig en snabb kostnadsfri offert, oavsett textens svårighetsgrad och storlek.

Räkna ut ditt pris

ord

ord à 1,89 SEK 0,00 SEK

(Minimipris 590:-)
Få en kostnadsfri offert

Vi sitter redo att hjälpa dig

Ring till oss på +46 40 67 41 835

Telefonlinjen är öppen till kl. 16:30.

Sveriges bästa priser

Vi översätter från 1,89 SEK per ord och korrekturläser från 0,41 SEK per ord.

Hög kvalitet

Vi anlitar uteslutande erfarna modersmålsöversättare så att du garanteras en kvalitetsöversättning.

Snabb leverans

Beroende på mängden text kan vi till och med ha en översättning klar samma dag.

Våra kunder

Betala direkt på nätet

Vi är den enda översättningsbyrån i Skandinavien som erbjuder privatkunder möjligheten att betala direkt online.

“Vi har ofta använt Diction och fått tekniska texter, som kräver insikt i byggtekniska termer, översatta. Översättningarna som vi har mottagit har alltid varit korrekta och av hög kvalitet. Dessutom har priset varit mycket rimligt.”
Alexander Wulff
Chief Marketing Officer
ABEO A/S
“Vi använder Diction för översättning av bl.a. produkttexter till flera av de skandinaviska språken. Leveranstiden är kort, översättningen är korrekt varje gång och processen är otroligt smidig. Sen är det inte heller fel att priset är det bästa vi har kunnat hitta.”
Christian Birksø
Owner
eAnatomi.dk

Läs fler omdömen på Trustpilot.

Vi talar många språk

Med ett stort team av specialiserade översättare är Diction den rekommenderade samarbetspartnern av flera skandinaviska och internationella företag. Vi översätter primärt texter till och från alla europeiska språk och specialiserar oss på de skandinaviska språken.

Din professionella översättningsbyrå

Översättningsbyrån Diction är din språkliga samarbetspartner oavsett om du är ute efter översättning, korrekturläsning, copywriting eller tolkning. Vår översättningsbyrå har idag kontor i Uppsala, Köpenhamn och Oslo. Vi har sedan starten 2010 hjälpt våra kunder med översättningar i hela Europa från våra kontor. Vi har specialiserat oss på översättningar till och från de skandinaviska språken, vilket innebär att du tryggt kan anförtro dina översättningar till oss och lita på att du får korrekta och språkligt flytande översättningar tillbaka. För att du ska vara säker på att du får en översättning av högsta kvalitet har vi samlat branschens duktigaste översättare hos oss. Vi använder uteslutande översättare som översätter till sitt modersmål och alla texter kvalitetssäkras genom korrekturläsning, som genomförs av en annan person än själva översättaren. Diction levererar professionella språklösningar både till privatkunder och företag, och vi ser fram emot att hjälpa också dig.