Vi översätter dina texter till kinesiska. Snabbt och effektivt till marknadens bästa pris.

VI LIGGER ETTA PÅ TRUSTPILOT
Vi har 96/100 poäng baserat på mer än 125 omdömen från kunder.

Få en professionell översättning från svenska till kinesiska, kinesiska till svenska, engelska till kinesiska eller kinesiska til engelska till marknadens bästa pris

Tjänster

Vi erbjuder professionell översättning och korrekturläsning av alla typer av texter. Diction har kontor mitt på Ströget i Köpenhamn och här finns vi alltid till hands för att hjälpa våra kunder. Vi samarbetar med översättare som är födda och uppvuxna i Kina och som kan översätta till och från kinesiska inom många olika språkkombinationer.

Kinesisk översättning

Om du har en text som ska översättas till eller från kinesiska, är vi översättningsbyrån för dig. Vi har prioriterat att ha kinesiska som ett av våra specialistspråk eftersom det tekniskt sett, på grund av Kinas stora befolkningsmängd, är det mest talade språket i världen. Standardspråket i Kina är mandarin och det talas av cirka 850 miljoner människor runt om i världen. Handeln med Kina är enorm och även om det är främst med USA och Australien så förekommer det också mycket handel med Europa. Det är därför Diction har valt att knyta till sig skickliga kinesiska översättare som talar flytande mandarin, men som även kan översätta till och från de andra dialekterna. Även om våra översättare är högutbildade och mycket professionella, skickar vi ändå den färdiga översättningen till en annan översättare, med samma kvalifikationer, för korrekturläsning av texten. Det resulterar i en äkta kvalitetsöversättning, något som vi här på Diction är stolta över att gång på gång kunna leverera.

Modersmålsöversättare garanterar kvalitetsöversättningar

Mandarin är kanske ett av de svåraste språken i världen att lära sig och för att säkerställa att vi levererar kinesiska översättningar av hög kvalitet, använder vi oss uteslutande av modersmålsöversättare från Kina. Detta betyder att alla våra översättningar till och från kinesiska görs av duktiga personer med kinesisk bakgrund. Vi kräver dessutom att de alla kan visa att de har översättningserfarenhet och att de åtminstone är universitetsstudenter på ett språkprogram. Det är därför vi har en solid stab av skickliga översättare som vi vet är duktiga och pålitliga.

Kinesisk korrekturläsning

Eftersom vi vill vara ditt förstahandsval när det gäller översättningsbyråer, erbjuder vi alltid korrekturläsning av dina kinesiska texter. Mandarin är inte ett lätt språk, oavsett vilken nivå din text ligger på, och om du har en text som behöver korrekturläsas så har vi alltid möjlighet att läsa igenom den för att rätta till fel och andra misstag. Vi kan erbjuda dig att antingen få den slutliga versionen eller en korrigeringsmärkt version, så att du själv kan ta ställning till varje ändring. Vi garanterar att korrekturläsningen säkerställer att din text ser mer professionell ut, eftersom grammatik, meningsbyggnad, kommatering och stavning granskas noggrant. Vi är stolta över att alltid vara flexibla när det gäller våra kunders önskemål, så om du har ett särskilt behov är du alltid välkommen att tala om det för oss.

Snabb leverans av dina kinesiska texter

Många av våra kunder kräver att vi kan leverera snabbt och felfritt. Därför ser vi till att alltid ha möjlighet till snabb leverans om du har en kort deadline som måste hållas. Skicka oss din kinesiska text via formuläret på denna sida eller via e-post så återkommer vi med en offert om pris och deadline.

Räkna ut ditt pris

ord

ord à 1,99 SEK 0,00 SEK

(Minimipris 590:-)
Få en kostnadsfri offert

Vi sitter redo att hjälpa dig

Ring till oss på +46 40 67 41 835

Telefonlinjen är öppen till kl. 16:30.

Sveriges bästa priser

Vi översätter från 1,99 SEK per ord och korrekturläser från 0,48 SEK per ord.

Hög kvalitet

Vi anlitar uteslutande erfarna modersmålsöversättare så att du garanteras en kvalitetsöversättning.

Snabb leverans

Beroende på mängden text kan vi till och med ha en översättning klar samma dag.

Våra kunder

Betala direkt på nätet

Vi är den enda översättningsbyrån i Skandinavien som erbjuder privatkunder möjligheten att betala direkt online.

“Vi har ofta använt Diction och fått tekniska texter, som kräver insikt i byggtekniska termer, översatta. Översättningarna som vi har mottagit har alltid varit korrekta och av hög kvalitet. Dessutom har priset varit mycket rimligt.”
Alexander Wulff
Chief Marketing Officer
ABEO A/S
“Vi använder Diction för översättning av bl.a. produkttexter till flera av de skandinaviska språken. Leveranstiden är kort, översättningen är korrekt varje gång och processen är otroligt smidig. Sen är det inte heller fel att priset är det bästa vi har kunnat hitta.”
Christian Birksø
Owner
eAnatomi.dk

Läs fler omdömen på Trustpilot.

Vi talar många språk

Med ett stort team av specialiserade översättare är Diction den rekommenderade samarbetspartnern av flera skandinaviska och internationella företag. Vi översätter primärt texter till och från alla europeiska språk och specialiserar oss på de skandinaviska språken.

Din professionella översättningsbyrå

Översättningsbyrån Diction är din språkliga samarbetspartner oavsett om du är ute efter översättning, korrekturläsning, copywriting eller tolkning. Vår översättningsbyrå har idag kontor i Uppsala, Köpenhamn och Oslo. Vi har sedan starten 2010 hjälpt våra kunder med översättningar i hela Europa från våra kontor. Vi har specialiserat oss på översättningar till och från de skandinaviska språken, vilket innebär att du tryggt kan anförtro dina översättningar till oss och lita på att du får korrekta och språkligt flytande översättningar tillbaka. För att du ska vara säker på att du får en översättning av högsta kvalitet har vi samlat branschens duktigaste översättare hos oss. Vi använder uteslutande översättare som översätter till sitt modersmål och alla texter kvalitetssäkras genom korrekturläsning, som genomförs av en annan person än själva översättaren. Diction levererar professionella språklösningar både till privatkunder och företag, och vi ser fram emot att hjälpa också dig.