Vi översätter dina texter till Bosniska. Snabbt och effektivt till marknadens bästa pris.

VI LIGGER ETTA PÅ TRUSTPILOT
Vi har 96/100 poäng baserat på mer än 125 omdömen från kunder.

PROFESSIONELL BOSNISK ÖVERSÄTTNING TILL MARKNADENS BÄSTA PRIS 

Om du behöver en professionell bosnisk översättning av en text, kan du lugnt överlåta det på Diction. Vi är nämligen väldigt bra på det vi gör.

Tack vare ett gott och nära samarbete med kompetenta och erfarna bosniska modersmålsöversättare, kan vi leverera högsta kvalitet och garantera snabb leverans till marknadens bästa priser.

 

BOSNISK ÖVERSÄTTNING SOM INTE KOMPROMISSAR MED KVALITETEN

Översättning av texter till och från bosniska är en av våra spetskompetenser. Vi är noga med välja ut de bäst lämpade översättarna inom språkområdet för att uppfylla dina krav och behov samt leverera en slutprodukt av högsta kvalitet.

Vi kan alltid erbjuda våra kunder en lösning som är anpassad utifrån deras behov och som inbegriper textens språkliga särdrag samt kundernas specifika önskemål. Det finns med andra ord inte en bosnisk översättning som vi inte kan vi hantera.

Process

Ladda upp dina dokument
Betala med kort
Vi översätter dina texter
Dina texter skickas tillbaka via e-mail

MODERSMÅLSÖVERSÄTTARE SÄKERSTÄLLER HÖG ÖVERSÄTTNINGSKVALITET

Vår översättningsdatabas innehåller flera professionella bosniska modersmålsöversättare som har utvärderats utifrån höga krav på utbildningsbakgrund, erfarenhet och kompetens. Vidare är vi noga med att alla våra översättare upprätthåller en hög standard vad gäller etik och integritet. Det är endast noggrant utvalda modersmålsöversättare som får översätta för Diction.

För att säkra kontinuiteten och den höga kvaliteten hos levererade översättningsprojekt är det viktigt att en och samma översättare utför uppdraget. På Diction bemödar vi oss därför om att se till att samma översättare utför översättningen inom det enskilda fack- och uppdragsområdet. Detta för att garantera konsekvens inom terminologi och stil hos pågående eller tidigare genomförda översättningar.

 

 

 

KORREKTURLÄSNING AV BOSNISKA TEXTER

En översatt text genomgår också en grundlig korrekturläsning av en erfaren korrekturläsare. Det bidrar till att säkerställa en hög kvalitet, något som vi på Diction sätter en ära i leverera.

Korrekturläsning av dina bosniska texter görs för att upptäcka eventuella fel som översetts under översättningsarbetet. Korrekturläsaren kikar på ställen där översättning saknas, där det finns interpunktions- eller stavfel, grammatiska fel, inkonsekvent terminologi, felaktiga siffror eller tecken, upprepningar, för många eller för få mellanrum, felaktig formatering eller felaktig kodning (taggar) osv.

Vi är naturligtvis alltid tillgängliga om du vill få en eller flera korrigeringar förklarade eller ändrade. Om du har särskilda krav gällande korrekturläsningen, är det bara att skicka en kommentar om det via e-post eller formuläret här på hemsidan.

PUNKTLIG OCH SNABB LEVERANS AV DINA BOSNISKA TEXTER

Vi kan erbjuda snabb leverans av ett projekt, tack vare våra många kompetenta modersmålsöversättare som står redo att ta sig an nya uppdrag. Du kan därmed få din översättning i god tid, även om du har en snäv tidsfrist att förhålla dig till. Vi kan också erbjuda en hög grad av skalbarhet när det gäller expressöversättningar och större översättningsuppdrag.

ÖVERSÄTTNINGAR TILL OCH FRÅN BOSNISKA

Det slaviska språket bosniska är nära besläktat med serbiska och kroatiska. Bosnien och Hercegovina var tidigare en del av det forna Jugoslavien och har idag en växande medelklass och industri.

Oavsett ämnesområde, vare sig det gäller juridiska, samhälleliga eller tekniska texter, kan en professionell översättning vara avgörande för om den bosniska mottagaren förstår ditt budskap korrekt. Här kan Diction hjälpa dig att säkerställa kvaliteten och erbjuda råd och vägledning om hur man bäst omarbetar din text.

Diction är det bästa valet av översättningsbyrå för att hantera dina bosniska översättningsuppdrag.

Räkna ut ditt pris

ord

ord à 1,99 SEK 0,00 SEK

(Minimipris 590:-)
Få en kostnadsfri offert

Vi sitter redo att hjälpa dig

Ring till oss på +46 40 67 41 835

Telefonlinjen är öppen till kl. 16:30.

Sveriges bästa priser

Vi översätter från 1,99 SEK per ord och korrekturläser från 0,48 SEK per ord.

Hög kvalitet

Vi anlitar uteslutande erfarna modersmålsöversättare så att du garanteras en kvalitetsöversättning.

Snabb leverans

Beroende på mängden text kan vi till och med ha en översättning klar samma dag.

Våra kunder

Betala direkt på nätet

Vi är den enda översättningsbyrån i Skandinavien som erbjuder privatkunder möjligheten att betala direkt online.

“Vi har ofta använt Diction och fått tekniska texter, som kräver insikt i byggtekniska termer, översatta. Översättningarna som vi har mottagit har alltid varit korrekta och av hög kvalitet. Dessutom har priset varit mycket rimligt.”
Alexander Wulff
Chief Marketing Officer
ABEO A/S
“Vi använder Diction för översättning av bl.a. produkttexter till flera av de skandinaviska språken. Leveranstiden är kort, översättningen är korrekt varje gång och processen är otroligt smidig. Sen är det inte heller fel att priset är det bästa vi har kunnat hitta.”
Christian Birksø
Owner
eAnatomi.dk

Läs fler omdömen på Trustpilot.

Vi talar många språk

Med ett stort team av specialiserade översättare är Diction den rekommenderade samarbetspartnern av flera skandinaviska och internationella företag. Vi översätter primärt texter till och från alla europeiska språk och specialiserar oss på de skandinaviska språken.

Din professionella översättningsbyrå

Översättningsbyrån Diction är din språkliga samarbetspartner oavsett om du är ute efter översättning, korrekturläsning, copywriting eller tolkning. Vår översättningsbyrå har idag kontor i Uppsala, Köpenhamn och Oslo. Vi har sedan starten 2010 hjälpt våra kunder med översättningar i hela Europa från våra kontor. Vi har specialiserat oss på översättningar till och från de skandinaviska språken, vilket innebär att du tryggt kan anförtro dina översättningar till oss och lita på att du får korrekta och språkligt flytande översättningar tillbaka. För att du ska vara säker på att du får en översättning av högsta kvalitet har vi samlat branschens duktigaste översättare hos oss. Vi använder uteslutande översättare som översätter till sitt modersmål och alla texter kvalitetssäkras genom korrekturläsning, som genomförs av en annan person än själva översättaren. Diction levererar professionella språklösningar både till privatkunder och företag, och vi ser fram emot att hjälpa också dig.