Diction
Ring till +46 73 157 58 75
Öppet till kl. 17.00

Vi översätter dina texter till bosniska. Snabbt och effektivt till marknadens bästa pris.

Professionell bosnisk översättning till marknadens bästa pris 

Om du behöver en professionell bosnisk översättning av en text, kan du lugnt överlåta det på Diction. Vi är nämligen väldigt bra på det vi gör. Tack vare ett gott och nära samarbete med kompetenta och erfarna bosniska modersmålsöversättare, kan vi leverera högsta kvalitet och garantera snabb leverans till marknadens bästa priser.

Bosnisk översättning som inte kompromissar med kvaliteten

Översättning av texter till och från bosniska är en av våra spetskompetenser. Vi är noga med välja ut de bäst lämpade översättarna inom språkområdet för att uppfylla dina krav och behov samt leverera en slutprodukt av högsta kvalitet. Vi kan alltid erbjuda våra kunder en lösning som är anpassad utifrån deras behov och som inbegriper textens språkliga särdrag samt kundernas specifika önskemål. Det finns med andra ord inte en bosnisk översättning som vi inte kan vi hantera.

Process
upload
Ladda upp dina dokument
credit-card
Betala med kort
text
Vi översätter dina texter
truck
Dina texter skickas tillbaka via e-mail

Modersmålsöversättare säkerställer hög översättningskvalitet

Vår översättningsdatabas innehåller flera professionella bosniska modersmålsöversättare som har utvärderats utifrån höga krav på utbildningsbakgrund, erfarenhet och kompetens. Vidare är vi noga med att alla våra översättare upprätthåller en hög standard vad gäller etik och integritet. Det är endast noggrant utvalda modersmålsöversättare som får översätta för Diction.

För att säkra kontinuiteten och den höga kvaliteten hos levererade översättningsprojekt är det viktigt att en och samma översättare utför uppdraget. På Diction bemödar vi oss därför om att se till att samma översättare utför översättningen inom det enskilda fack- och uppdragsområdet. Detta för att garantera konsekvens inom terminologi och stil hos pågående eller tidigare genomförda översättningar.

Punktlig och snabb leverans av dina bosniska texter

Vi kan erbjuda snabb leverans av ett projekt, tack vare våra många kompetenta modersmålsöversättare som står redo att ta sig an nya uppdrag. Du kan därmed få din översättning i god tid, även om du har en snäv tidsfrist att förhålla dig till. Vi kan också erbjuda en hög grad av skalbarhet när det gäller expressöversättningar och större översättningsuppdrag.

Översättningar till och från bosniska

Det slaviska språket bosniska är nära besläktat med serbiska och kroatiska. Bosnien och Hercegovina var tidigare en del av det forna Jugoslavien och har idag en växande medelklass och industri. Oavsett ämnesområde, vare sig det gäller juridiska, samhälleliga eller tekniska texter, kan en professionell översättning vara avgörande för om den bosniska mottagaren förstår ditt budskap korrekt. Här kan Diction hjälpa dig att säkerställa kvaliteten och erbjuda råd och vägledning om hur man bäst omarbetar din text. Diction är det bästa valet av översättningsbyrå för att hantera dina bosniska översättningsuppdrag.

Räkna ut ditt pris

ord
ord à  
(Minimipris 590 SEK exkl. moms)

Betala direkt på nätet

Vi är den enda översättningsbyrån i Skandinavien som erbjuder privatkunder möjligheten att betala direkt online.
visamastercard
Få en kostnadsfri offert

De bästa i branchen

Vi använder Diction för översättning av bl.a. produkttexter till flera av de skandinaviska språken. Leveranstiden är kort, översättningen är korrekt varje gång och processen är otroligt smidig. Sen är det inte heller fel att priset är det bästa vi har kunnat hitta.
Christian Birksø
Christian Birksø
eAnatomi.dk
Vi har ofta använt Diction och fått tekniska texter, som kräver insikt i byggtekniska termer, översatta. Översättningarna som vi har mottagit har alltid varit korrekta och av hög kvalitet. Dessutom har priset varit mycket rimligt.
Alexander Wulff
Alexander Wulff
ABEO A/S

Möt vårt team

Filip Nagel Fryland Lauritsen
Filip Nagel Fryland Lauritsen
Project Coordinator - Denmark
Sebastian Hansen
Sebastian Hansen
Project Manager - Sweden
Cristina Heiberg
Cristina Heiberg
Project Coordinator - Denmark
Jessika Rasmussen
Jessika Rasmussen
Project Manager - Denmark
Claus Boberg
Claus Boberg
Chief Financial Officer
Julie Munkø
Julie Munkø
Vendor Manager
Diction Sverige AB
Artillerigatan 6, 1 tr
114 51 Stockholm
Sverige
+46 73 157 58 75
Org. nr: 559152-1009
EAN: 5797200064202
visamastercard