Vi översätter dina texter till portugisiska. Snabbt och effektivt till marknadens bästa pris.

VI LIGGER ETTA PÅ TRUSTPILOT
Vi har 96/100 poäng baserat på mer än 125 omdömen från kunder.

Få en professionell översättning från svenska till portugisiska, portugisiska till svenska, Engelska till portugisiska eller portugisiska till engelska till marknadens bästa pris

Tjänster

Diction är en professionell översättningsbyrå som erbjuder professionell översättning till och från portugisiska samt grundlig korrekturläsning. Vi är ett kvalitetsmedvetet företag som värderar kundens önskemål och behov mycket högt. Just därför har vi alltid möjlighet att leverera snabbt och samtidigt erbjuda marknadens bästa priser.

Portugisisk översättning

Portugisiska är ett språk som främst talas i Portugal, Brasilien och vissa länder i Afrika. Det totala antalet talare uppgår till ca 178 miljoner människor. Det är med andra ord ett språk som talas över hela världen och som man, på ett eller annat sätt, ofta stöter på i vardagen. Våra portugisiska språkexperter kan översätta till och från portugisiska samt utföra korrekturläsning. Alla våra översättningar blir även grundligt granskade av en professionell korrekturläsare innan du får dem tillbaka. Vi strävar efter att alltid vara bäst på marknaden när det gäller arbete på och med det portugisiska språket. Behöver ni en professionell samarbetspartner är det bara att kontakta oss.

Modersmålsöversättare garanterar kvalitetsöversättningar

När det gäller våra tjänster är noggrannhet och perfektion nyckelord för Diction. Därför anställer vi bara modersmålsöversättare för att göra jobbet. I detta sammanhang innebär det att de som översätter till portugisiska måste vara födda och uppvuxna i ett portugisisktalande land. Dessutom kräver vi även att han eller hon har genomgått en gedigen språkutbildning och har långvarig erfarenhet av översättning med sig i bagaget.


ÖVERSÄTTNING AV PORTUGISISK TEXT

Naturligtvis följer vi på Diction med i det som händer inom världsekonomin, vilket snabbt leder oss till det portugisiska språket. Portugisiska talas i Portugal och i Brasilien. Brasilien är ett av de växande BRIC-länderna, där vi redan nu ser att ekonomin växer. Portugisiskan inkluderar ett stort antal invånare med ett brett utbud av marknader som kommer att bli tillgängliga i framtiden och vi tror att det kan bli ett mycket viktigt språk. Funderar du på att ansluta dig till den våg av nya företag som byggs upp i Brasilien, kan du med fördel använda våra tjänster. Med en professionell översättningsbyrå, som har modersmålsöversättare tillgängliga, är du väl rustad för att ta dig in på nya marknader.

Portugisisk korrekturläsning

Våra kunder är ofta i behov av att få sina texter korrekturläsa, därför erbjuder vi även professionell korrekturläsning. Där ser vi till att språket i texterna finputsas så att det ger ett professionellt intryck och säkerställer att mottagaren alltid kan ta till sig budskapet. Det kan nämligen vara avgörande i många olika situationer. VI tittar bl.a. på meningsbyggnad, grammatik, kommatering och stavning.

Snabb leverans av dina portugisiska texter

Det är vanligt att våra kunder behöver en översättning och korrekturläsning inom några dagar och efter en längre tids samarbete med oss vet de att vi utan problem kan leverera snabbt. Den höga språkliga standarden upprätthålls hela tiden och som ett resultat av detta är våra kunder alltid glada och nöjda.

Räkna ut ditt pris

ord

ord à 1,89 SEK 0,00 SEK

(Minimipris 590:-)
Få en kostnadsfri offert

Vi sitter redo att hjälpa dig

Ring till oss på +46 40 67 41 835

Telefonlinjen är öppen till kl. 16:30.

Sveriges bästa priser

Vi översätter från 1,89 SEK per ord och korrekturläser från 0,41 SEK per ord.

Hög kvalitet

Vi anlitar uteslutande erfarna modersmålsöversättare så att du garanteras en kvalitetsöversättning.

Snabb leverans

Beroende på mängden text kan vi till och med ha en översättning klar samma dag.

Våra kunder

Betala direkt på nätet

Vi är den enda översättningsbyrån i Skandinavien som erbjuder privatkunder möjligheten att betala direkt online.

“Vi använder Diction för översättning av bl.a. produkttexter till flera av de skandinaviska språken. Leveranstiden är kort, översättningen är korrekt varje gång och processen är otroligt smidig. Sen är det inte heller fel att priset är det bästa vi har kunnat hitta.”
Christian Birksø
Owner
eAnatomi.dk
“Vi har ofta använt Diction och fått tekniska texter, som kräver insikt i byggtekniska termer, översatta. Översättningarna som vi har mottagit har alltid varit korrekta och av hög kvalitet. Dessutom har priset varit mycket rimligt.”
Alexander Wulff
Chief Marketing Officer
ABEO A/S

Läs fler omdömen på Trustpilot.

Vi talar många språk

Med ett stort team av specialiserade översättare är Diction den rekommenderade samarbetspartnern av flera skandinaviska och internationella företag. Vi översätter primärt texter till och från alla europeiska språk och specialiserar oss på de skandinaviska språken.

Din professionella översättningsbyrå

Översättningsbyrån Diction är din språkliga samarbetspartner oavsett om du är ute efter översättning, korrekturläsning, copywriting eller tolkning. Vår översättningsbyrå har idag kontor i Uppsala, Köpenhamn och Oslo. Vi har sedan starten 2010 hjälpt våra kunder med översättningar i hela Europa från våra kontor. Vi har specialiserat oss på översättningar till och från de skandinaviska språken, vilket innebär att du tryggt kan anförtro dina översättningar till oss och lita på att du får korrekta och språkligt flytande översättningar tillbaka. För att du ska vara säker på att du får en översättning av högsta kvalitet har vi samlat branschens duktigaste översättare hos oss. Vi använder uteslutande översättare som översätter till sitt modersmål och alla texter kvalitetssäkras genom korrekturläsning, som genomförs av en annan person än själva översättaren. Diction levererar professionella språklösningar både till privatkunder och företag, och vi ser fram emot att hjälpa också dig.