Vi översätter dina texter till ryska. Snabbt och effektivt till marknadens bästa pris.

VI LIGGER ETTA PÅ TRUSTPILOT
Vi har 96/100 poäng baserat på mer än 125 omdömen från kunder.

Få en professionell översättning från svenska till ryska, ryska till svenska, engelska till ryska eller ryska till engelska till marknadens bästa pris

Tjänster

Vi på Diction sätter stor ära i att kunna erbjuda rysk översättning och korrekturläsning, bland många andra språk, för dig eller ditt företag. Vi har mycket kompetenta ryska språkexperter som kan utföra såväl professionella översättningar som korrekturläsningar. De står alltid till hands för att lösa dina specifika problem. Diction tar också gärna emot brådskande uppdrag, så tveka inte att fråga oss. Förfrågningar är inte förpliktigande och vi är alltid beredda att hjälpa dig. Det bör också nämnas att vi behandlar alla uppdrag strikt konfidentiellt. Alla våra översättare omfattas därför av kravet på tystnadsplikt.

Rysk översättning

Även om ryska inte är det språk som oftast talas i Sverige, så erbjuder vi professionella översättningar till och från ryska som är det fjärde största inhemska språket i Europa. Det talas av cirka 277 miljoner människor runt om i världen och antalet ökar för varje år. Det förekommer dessutom mycket handel mellan den ryska och den europeiska marknaden. För att åtgärda eventuella kommunikationsproblem har vi knutit till oss ett stort antal professionella ryska översättare. Det är ofta mycket viktigt för våra kunder, särskilt i samband med ryska översättningar, att vi kan erbjuda samma översättare gång på gång, så att språket och stilen på texten förblir detsamma.

Modersmålsöversättare garanterar kvalitetsöversättningar

För att kunna hjälpa våra kunder på bästa möjliga sätt använder vi endast de bästa översättarna. Det gör vi genom att bara använda oss av modersmålsöversättare: alltså översättare som är födda, uppvuxna i och som har fått sin utbildning i Ryssland. Utbildningen ska vara gedigen och språkligt inriktad och översättarna ska naturligtvis även ha en hel del översättningserfarenhet. Innan vi levererar den ryska översättningen till kunden, skickar vi texten till en annan Diction-medarbetare med samma bakgrund som grundligt korrekturläser texten så att vi kan leverera en riktig kvalitetsöversättning.

Rysk korrekturläsning

Diction erbjuder även rysk korrekturläsning för alla ändamål. Oavsett om texten gäller din utbildning, en publikation, en jobbansökan eller något helt annat, kan det vara viktigt att språket är korrekt hela vägen igenom. Skicka oss din ryska text så ser vi till att en professionell korrekturläsare finputsar språket, vilket bl.a. inkluderar grammatik, stavning, kommatering och meningsbyggnad.

Snabb leverans av dina ryska texter

En av Dictions viktigaste egenskaper är att vi tillhandahåller snabba leveranser utan att det går ut över kvaliteten. Skicka oss en deadline tillsammans med din text, antingen via formuläret på denna sida eller via e-post, så ser vi till att svara dig så snart som möjligt.

Räkna ut ditt pris

ord

ord à 1,99 SEK 0,00 SEK

(Minimipris 590:-)
Få en kostnadsfri offert

Vi sitter redo att hjälpa dig

Ring till oss på +46 40 67 41 835

Telefonlinjen är öppen till kl. 16:30.

Sveriges bästa priser

Vi översätter från 1,99 SEK per ord och korrekturläser från 0,48 SEK per ord.

Hög kvalitet

Vi anlitar uteslutande erfarna modersmålsöversättare så att du garanteras en kvalitetsöversättning.

Snabb leverans

Beroende på mängden text kan vi till och med ha en översättning klar samma dag.

Våra kunder

Betala direkt på nätet

Vi är den enda översättningsbyrån i Skandinavien som erbjuder privatkunder möjligheten att betala direkt online.

“Vi har ofta använt Diction och fått tekniska texter, som kräver insikt i byggtekniska termer, översatta. Översättningarna som vi har mottagit har alltid varit korrekta och av hög kvalitet. Dessutom har priset varit mycket rimligt.”
Alexander Wulff
Chief Marketing Officer
ABEO A/S
“Vi använder Diction för översättning av bl.a. produkttexter till flera av de skandinaviska språken. Leveranstiden är kort, översättningen är korrekt varje gång och processen är otroligt smidig. Sen är det inte heller fel att priset är det bästa vi har kunnat hitta.”
Christian Birksø
Owner
eAnatomi.dk

Läs fler omdömen på Trustpilot.

Vi talar många språk

Med ett stort team av specialiserade översättare är Diction den rekommenderade samarbetspartnern av flera skandinaviska och internationella företag. Vi översätter primärt texter till och från alla europeiska språk och specialiserar oss på de skandinaviska språken.

Din professionella översättningsbyrå

Översättningsbyrån Diction är din språkliga samarbetspartner oavsett om du är ute efter översättning, korrekturläsning, copywriting eller tolkning. Vår översättningsbyrå har idag kontor i Uppsala, Köpenhamn och Oslo. Vi har sedan starten 2010 hjälpt våra kunder med översättningar i hela Europa från våra kontor. Vi har specialiserat oss på översättningar till och från de skandinaviska språken, vilket innebär att du tryggt kan anförtro dina översättningar till oss och lita på att du får korrekta och språkligt flytande översättningar tillbaka. För att du ska vara säker på att du får en översättning av högsta kvalitet har vi samlat branschens duktigaste översättare hos oss. Vi använder uteslutande översättare som översätter till sitt modersmål och alla texter kvalitetssäkras genom korrekturläsning, som genomförs av en annan person än själva översättaren. Diction levererar professionella språklösningar både till privatkunder och företag, och vi ser fram emot att hjälpa också dig.