Diction
Ring till 073 567 18 63
Öppet till kl. 17.00

Vi översätter dina texter till ryska. Snabbt och effektivt till marknadens bästa pris.

Få en professionell översättning från svenska till ryska, ryska till svenska, engelska till ryska eller ryska till engelska till marknadens bästa pris

Tjänster

Vi på Diction sätter stor ära i att kunna erbjuda rysk översättning och korrekturläsning, bland många andra språk, för dig eller ditt företag. Vi har mycket kompetenta ryska språkexperter som kan utföra såväl professionella översättningar som korrekturläsningar. De står alltid till hands för att lösa dina specifika problem. Diction tar också gärna emot brådskande uppdrag, så tveka inte att fråga oss. Förfrågningar är inte förpliktigande och vi är alltid beredda att hjälpa dig. Det bör också nämnas att vi behandlar alla uppdrag strikt konfidentiellt. Alla våra översättare omfattas därför av kravet på tystnadsplikt.

Rysk översättning

Även om ryska inte är det språk som oftast talas i Sverige, så erbjuder vi professionella översättningar till och från ryska som är det fjärde största inhemska språket i Europa. Det talas av cirka 277 miljoner människor runt om i världen och antalet ökar för varje år. Det förekommer dessutom mycket handel mellan den ryska och den europeiska marknaden. För att åtgärda eventuella kommunikationsproblem har vi knutit till oss ett stort antal professionella ryska översättare. Det är ofta mycket viktigt för våra kunder, särskilt i samband med ryska översättningar, att vi kan erbjuda samma översättare gång på gång, så att språket och stilen på texten förblir detsamma.

Modersmålsöversättare garanterar kvalitetsöversättningar

För att kunna hjälpa våra kunder på bästa möjliga sätt använder vi endast de bästa översättarna. Det gör vi genom att bara använda oss av modersmålsöversättare: alltså översättare som är födda, uppvuxna i och som har fått sin utbildning i Ryssland. Utbildningen ska vara gedigen och språkligt inriktad och översättarna ska naturligtvis även ha en hel del översättningserfarenhet. Innan vi levererar den ryska översättningen till kunden, skickar vi texten till en annan Diction-medarbetare med samma bakgrund som grundligt korrekturläser texten så att vi kan leverera en riktig kvalitetsöversättning.

Rysk korrekturläsning

Diction erbjuder även rysk korrekturläsning för alla ändamål. Oavsett om texten gäller din utbildning, en publikation, en jobbansökan eller något helt annat, kan det vara viktigt att språket är korrekt hela vägen igenom. Skicka oss din ryska text så ser vi till att en professionell korrekturläsare finputsar språket, vilket bl.a. inkluderar grammatik, stavning, kommatering och meningsbyggnad.

Snabb leverans av dina ryska texter

En av Dictions viktigaste egenskaper är att vi tillhandahåller snabba leveranser utan att det går ut över kvaliteten. Skicka oss en deadline tillsammans med din text, antingen via formuläret på denna sida eller via e-post, så ser vi till att svara dig så snart som möjligt.

Räkna ut ditt pris

ord
ord à  
(Minimipris 590:-)
Få en kostnadsfri offert

Betala direkt på nätet

Vi är den enda översättningsbyrån i Skandinavien som erbjuder privatkunder möjligheten att betala direkt online.
visamastercard
Få en kostnadsfri offert

De bästa i branchen

"Vi använder Diction för översättning av bl.a. produkttexter till flera av de skandinaviska språken. Leveranstiden är kort, översättningen är korrekt varje gång och processen är otroligt smidig. Sen är det inte heller fel att priset är det bästa vi har kunnat hitta."
Christian Birksø
Alexander Wulff
Christian Birksø
Owner, eAnatomi.dk
Diction Sverige AB
Klostergatan 9
753 21 Uppsala
Sverige
073 567 18 63
Org. nr: 5591521009
visamastercard