Vi översätter dina texter till spanska. Snabbt och effektivt till marknadens bästa pris.

VI LIGGER ETTA PÅ TRUSTPILOT
Vi har 96/100 poäng baserat på mer än 125 omdömen från kunder.

Diction kan hjälpa dig att snabbt få en professionell översättning från svenska till spanska, spanska till svenska, engelska till spanska eller spanska till engelska till marknadens bästa pris

Tjänster

Diction erbjuder alla typer av spansk översättning och korrekturläsning till dig som privatperson eller till ditt företag. Förutom att vi har experter på spanska översättningar, har vi även kvalificerade personer som kan korrekturläsa alla typer av texter på spanska. Dessutom lägger vi stor vikt på att ha konkurrenskraftiga priser och kan därför garantera att vi alltid erbjuder marknadens absolut bästa priser.

Spansk översättning

Vi har alltid möjlighet att hjälpa våra kunder att översätta texter till och från spanska. Cirka 360 miljoner människor runt om i världen har spanska som modersmål, varför vi har säkerställt att vi alltid har en översättare till hands att översätta dina texter. Spanska kan vara ett svårt språk att lära sig eftersom de enskilda bokstäverna kan ändra ordets innebörd, bl.a. när man böjer orden. När man ska kommunicera på spanska är det därför viktigt att varje bokstav är rätt. Det finns inga typer av översättningar till spanska som vi inte kan hantera, så skicka dina texter till oss och få en kostnadsfri offert.

Modersmålsöversättare garanterar kvalitetsöversättningar

Vi vägrar att kompromissa med kvaliteten och därför använder vi oss alltid av modersmålsöversättare. Det betyder med andra ord att du alltid får en översättare som är född och uppvuxen i Spanien som översätter dina texter. Vi ställer också höga krav på den utbildning som våra översättare har bakom sig. Alla översättare har därför genomfört minst en längre språklig universitetsutbildning. Till sist ser vi alltid till att de texter som ska översättas även blir korrekturlästa av en kollega med samma kvalifikationer. Vi kan alltid ha samma översättare tillgänglig om du eller ditt företag behöver få flera spanska texter översatta under en längre period, så att språket förblir detsamma i alla texter.

Spansk korrekturläsning

Diction erbjuder grundlig korrekturläsning av dina spanska texter. Det enda du behöver göra är att skicka oss din text via formuläret på den här sidan så skickar vi en kostnadsfri offert kort därefter. En korrekturläsning innebär att vi noggrant granskar den spanska stavningen, grammatiken, kommateringen och meningsbyggnaden. Du är också alltid välkommen att ringa eller skriva till oss om du har några särskilda önskemål.

Snabb leverans av dina spanska texter

Vi strävar efter att alltid vara din fasta och pålitliga samarbetspartner när det gäller brådskande översättningar eller korrekturläsning. Samtidigt ser vi till att alltid leverera en felfri tjänst som till 100 % lever upp till dina förväntningar. Vi lägger mycket kraft på att vara tillgängliga för dig under hela processen och vi levererar naturligtvis alltid texterna innan fastställd deadline löper ut. Följden av att ha många duktiga och flexibla medarbetare blir att vi alltid kan hantera och lösa just ditt problem.

Räkna ut ditt pris

ord

ord à 1,89 SEK 0,00 SEK

(Minimipris 590:-)
Få en kostnadsfri offert

Vi sitter redo att hjälpa dig

Ring till oss på +46 40 67 41 835

Telefonlinjen är öppen till kl. 16:30.

Sveriges bästa priser

Vi översätter från 1,89 SEK per ord och korrekturläser från 0,41 SEK per ord.

Hög kvalitet

Vi anlitar uteslutande erfarna modersmålsöversättare så att du garanteras en kvalitetsöversättning.

Snabb leverans

Beroende på mängden text kan vi till och med ha en översättning klar samma dag.

Våra kunder

Betala direkt på nätet

Vi är den enda översättningsbyrån i Skandinavien som erbjuder privatkunder möjligheten att betala direkt online.

“Vi har ofta använt Diction och fått tekniska texter, som kräver insikt i byggtekniska termer, översatta. Översättningarna som vi har mottagit har alltid varit korrekta och av hög kvalitet. Dessutom har priset varit mycket rimligt.”
Alexander Wulff
Chief Marketing Officer
ABEO A/S
“Vi använder Diction för översättning av bl.a. produkttexter till flera av de skandinaviska språken. Leveranstiden är kort, översättningen är korrekt varje gång och processen är otroligt smidig. Sen är det inte heller fel att priset är det bästa vi har kunnat hitta.”
Christian Birksø
Owner
eAnatomi.dk

Läs fler omdömen på Trustpilot.

Vi talar många språk

Med ett stort team av specialiserade översättare är Diction den rekommenderade samarbetspartnern av flera skandinaviska och internationella företag. Vi översätter primärt texter till och från alla europeiska språk och specialiserar oss på de skandinaviska språken.

Din professionella översättningsbyrå

Översättningsbyrån Diction är din språkliga samarbetspartner oavsett om du är ute efter översättning, korrekturläsning, copywriting eller tolkning. Vår översättningsbyrå har idag kontor i Uppsala, Köpenhamn och Oslo. Vi har sedan starten 2010 hjälpt våra kunder med översättningar i hela Europa från våra kontor. Vi har specialiserat oss på översättningar till och från de skandinaviska språken, vilket innebär att du tryggt kan anförtro dina översättningar till oss och lita på att du får korrekta och språkligt flytande översättningar tillbaka. För att du ska vara säker på att du får en översättning av högsta kvalitet har vi samlat branschens duktigaste översättare hos oss. Vi använder uteslutande översättare som översätter till sitt modersmål och alla texter kvalitetssäkras genom korrekturläsning, som genomförs av en annan person än själva översättaren. Diction levererar professionella språklösningar både till privatkunder och företag, och vi ser fram emot att hjälpa också dig.