Diction
Ring till 073 567 18 63
Öppet till kl. 17.00

Vi översätter dina texter till svenska. Snabbt och effektivt till marknadens bästa pris.

Få en professionell svensk översättning till marknadens bästa pris

Tjänster

Vi erbjuder professionell översättning och korrekturläsning för privatpersoner och företag. Vi har ett team av översättare som är specialiserade på svensk översättning och korrekturläsning. Trots att vi har de bästa översättarna knutna till oss erbjuder vi våra kunder ett mycket konkurrenskraftigt pris som också är marknadens bästa.

Modersmålsöversättare garanterar kvalitetsöversättningar

På Diction ser vi till att ha översättare som både är duktiga och brinner för sitt jobb. Det svenska språket är unikt på många sätt. När man ska översätta till och från svenska krävs goda kunskaper om vad som skiljer språket från andra. Alla våra översättare som översätter till svenska har svenska som modersmål. Dessutom har de en gedigen språkutbildning bakom sig och gott om översättningserfarenhet. När den svenska översättningen är klar genomgår texten en korrekturläsning som genomförs av en kollega med motsvarande kompetens. Således undviks småfel, inmatningsfel, feltolkningar och liknande. Diction ställer alltid samma översättare till förfogande om kunden har en serie texter som översätts under en längre tid, så att sammanhang och språkbruk hålls konsekvent.

Svensk översättning 

Vi har alltid en eller flera medarbetare redo att översätta dina svenska texter. Vi är vana att arbeta med olika typer av texter och kan alltid erbjuda dig en översättare med särskild kompetens inom just ditt område.

Sverige är ett avlångt land med dialekter som är mycket varierande i landets många regioner. Därför har vi sett till att ha ett brett urval av svenska översättare med olika bakgrund för att kunna ta oss an alla typer av svenska översättningar, till och med om din text är skriven på dialekt.

Svensk korrekturläsning

Vi har alltid en medarbetare till hands när du har en svensk text som behöver korrekturläsas. Texten korrekturläses grundligt och rättas för alla slags fel. Det inkluderar svensk rättstavning, grammatik, kommatering, menings- och satsbyggnad. Du skickar bara din svenska text till oss via formuläret på denna sida eller till vår e-postadress så skickar vi en kostnadsfri offert. Tack vare bredden på vår medarbetarstab kan vi tillmötesgå alla dina krav, oavsett vilka de är.

Snabb leverans av dina svenska texter

Vi har alltid en bra relation till alla våra kunder. Detta tack vare att vi alltid erbjuder snabb leverans av våra översättningar. Det är alltid lätt att få kontakt med oss och därför sitter våra övriga medarbetare alltid vid telefonen eller datorn för att svara på dina frågor. Dessutom kan vi garantera att alla översättningar och korrekturläsningar levereras på avtalad tid. Vi är en av marknadens mest flexibla översättningsbyråer så hör av dig till oss oavsett vilka språkliga utmaningar din svenska text har så hittar vi en lösning.

Räkna ut ditt pris

ord
ord à  
(Minimipris 590:-)
Få en kostnadsfri offert

Betala direkt på nätet

Vi är den enda översättningsbyrån i Skandinavien som erbjuder privatkunder möjligheten att betala direkt online.
visamastercard
Få en kostnadsfri offert

De bästa i branchen

"Vi använder Diction för översättning av bl.a. produkttexter till flera av de skandinaviska språken. Leveranstiden är kort, översättningen är korrekt varje gång och processen är otroligt smidig. Sen är det inte heller fel att priset är det bästa vi har kunnat hitta."
Christian Birksø
Alexander Wulff
Christian Birksø
Owner, eAnatomi.dk
Diction Sverige AB
Klostergatan 9
753 21 Uppsala
Sverige
073 567 18 63
Org. nr: 5591521009
visamastercard