Vi översätter dina texter till svenska. Snabbt och effektivt till marknadens bästa pris.

VI LIGGER ETTA PÅ TRUSTPILOT
Vi har 96/100 poäng baserat på mer än 125 omdömen från kunder.

Få en professionell svensk översättning till Bästa pris

Tjänster

Vi erbjuder professionell översättning och korrekturläsning för privatpersoner och företag. Vi har ett team av översättare som är specialiserade på svensk översättning och korrekturläsning. Trots att vi har de bästa översättarna knutna till oss erbjuder vi våra kunder ett mycket konkurrenskraftigt pris som också är marknadens bästa.

Modersmålsöversättare garanterar kvalitetsöversättningar

På Diction ser vi till att ha översättare som både är duktiga och brinner för sitt jobb. Det svenska språket är unikt på många sätt. När man ska översätta till och från svenska krävs goda kunskaper om vad som skiljer språket från andra. Alla våra översättare som översätter till svenska har svenska som modersmål. Dessutom har de en gedigen språkutbildning bakom sig och gott om översättningserfarenhet. När den svenska översättningen är klar genomgår texten en korrekturläsning som genomförs av en kollega med motsvarande kompetens. Således undviks småfel, inmatningsfel, feltolkningar och liknande. Diction ställer alltid samma översättare till förfogande om kunden har en serie texter som översätts under en längre tid, så att sammanhang och språkbruk hålls konsekvent.

SVENSK ÖVERSÄTTNING

Vi har alltid en eller flera medarbetare redo att översätta dina svenska texter. Vi är vana att arbeta med olika typer av texter och kan alltid erbjuda dig en översättare med särskild kompetens inom just ditt område.

Sverige är ett avlångt land med dialekter som är mycket varierande i landets många regioner. Därför har vi sett till att ha ett brett urval av svenska översättare med olika bakgrund för att kunna ta oss an alla typer av svenska översättningar, till och med om din text är skriven på dialekt.

Svensk korrekturläsning

Vi har alltid en medarbetare till hands när du har en svensk text som behöver korrekturläsas. Texten korrekturläses grundligt och rättas för alla slags fel. Det inkluderar svensk rättstavning, grammatik, kommatering, menings- och satsbyggnad. Du skickar bara din svenska text till oss via formuläret på denna sida eller till vår e-postadress så skickar vi en kostnadsfri offert. Tack vare bredden på vår medarbetarstab kan vi tillmötesgå alla dina krav, oavsett vilka de är.

Snabb leverans av dina svenska texter

Vi har alltid en bra relation till alla våra kunder. Detta tack vare att vi alltid erbjuder snabb leverans av våra översättningar. Det är alltid lätt att få kontakt med oss och därför sitter våra övriga medarbetare alltid vid telefonen eller datorn för att svara på dina frågor. Dessutom kan vi garantera att alla översättningar och korrekturläsningar levereras på avtalad tid. Vi är en av marknadens mest flexibla översättningsbyråer så hör av dig till oss oavsett vilka språkliga utmaningar din svenska text har så hittar vi en lösning.

Räkna ut ditt pris

ord

ord à 1,89 SEK 0,00 SEK

(Minimipris 590:-)
Få en kostnadsfri offert

Vi sitter redo att hjälpa dig

Ring till oss på +46 40 67 41 835

Telefonlinjen är öppen till kl. 16:30.

Sveriges bästa priser

Vi översätter från 1,89 SEK per ord och korrekturläser från 0,41 SEK per ord.

Hög kvalitet

Vi anlitar uteslutande erfarna modersmålsöversättare så att du garanteras en kvalitetsöversättning.

Snabb leverans

Beroende på mängden text kan vi till och med ha en översättning klar samma dag.

Våra kunder

Betala direkt på nätet

Vi är den enda översättningsbyrån i Skandinavien som erbjuder privatkunder möjligheten att betala direkt online.

“Vi har ofta använt Diction och fått tekniska texter, som kräver insikt i byggtekniska termer, översatta. Översättningarna som vi har mottagit har alltid varit korrekta och av hög kvalitet. Dessutom har priset varit mycket rimligt.”
Alexander Wulff
Chief Marketing Officer
ABEO A/S
“Vi använder Diction för översättning av bl.a. produkttexter till flera av de skandinaviska språken. Leveranstiden är kort, översättningen är korrekt varje gång och processen är otroligt smidig. Sen är det inte heller fel att priset är det bästa vi har kunnat hitta.”
Christian Birksø
Owner
eAnatomi.dk

Läs fler omdömen på Trustpilot.

Vi talar många språk

Med ett stort team av specialiserade översättare är Diction den rekommenderade samarbetspartnern av flera skandinaviska och internationella företag. Vi översätter primärt texter till och från alla europeiska språk och specialiserar oss på de skandinaviska språken.

Din professionella översättningsbyrå

Översättningsbyrån Diction är din språkliga samarbetspartner oavsett om du är ute efter översättning, korrekturläsning, copywriting eller tolkning. Vår översättningsbyrå har idag kontor i Uppsala, Köpenhamn och Oslo. Vi har sedan starten 2010 hjälpt våra kunder med översättningar i hela Europa från våra kontor. Vi har specialiserat oss på översättningar till och från de skandinaviska språken, vilket innebär att du tryggt kan anförtro dina översättningar till oss och lita på att du får korrekta och språkligt flytande översättningar tillbaka. För att du ska vara säker på att du får en översättning av högsta kvalitet har vi samlat branschens duktigaste översättare hos oss. Vi använder uteslutande översättare som översätter till sitt modersmål och alla texter kvalitetssäkras genom korrekturläsning, som genomförs av en annan person än själva översättaren. Diction levererar professionella språklösningar både till privatkunder och företag, och vi ser fram emot att hjälpa också dig.