Diction
Ring till 073 567 18 63
Öppet till kl. 17.00

Vi översätter dina texter till turkiska. Snabbt och effektivt till marknadens bästa pris.

Du behöver hjälp med översättning til turkiska? Få en professionell tyrkisk översättning här. 

På Diction vi hjälper dagligen både privatkunder och företag med turkisk översättning och korrekturläsning. Kvaliteten på översättningen är av stor vikt för oss, men vi är också mycket måna om att ha de bästa priserna. Därför satsar vi stort på att erbjuda dig de mest konkurrenskraftiga priserna, så att du verkligen får valuta för pengarna.

Turkisk översättning 

Vi utför översättning av alla slags texter till och från turkiska. Turkisk grammatik är en av våra specialområden, vilket innebär att våra turkiska översättare har erfarenhet inom allt från översättning av juridiska dokument till översättning av tekniska manualer. Vi rekommenderar att du alltid får professionell hjälp om du vill ha en översättning som verkligen har önskad effekt på mottagaren. Vi hjälper kort sagt med alla typer av översättning och korrekturläsning av turkiska texter.

Process
Ladda upp dina dokument
Betala med kort
Vi översätter dina texter
Dina texter skickas tillbaka via e-mail

Tyrkiska modersmålsöversättare säkerställer hög översättningskvalitet

Det turkiska språket befinner sig i ständig utveckling, och vi använder uteslutande modersmålsöversättare för att säkerställa översättningar av högsta kvalitet. Med andra ord har alla våra turkiska översättare turkiska som modersmål. Detta innebär att de har djup kunskap om det turkiska språket och all terminologi som är nödvändig för att utföra en bra översättning. Dessutom har alla våra turkiska översättare en akademisk utbildning och flera års översättningserfarenhet bakom sig. När översättningen är gjord, skickas texten vidare till en kollega med samma kvalifikationer, som noggrant korrekturläser texten. På så sätt undviker vi småfel, stavfel, felaktiga tolkningar och liknande. Om du har behov av översättning över en längre tidsperiod, kan vi se till att använda samma översättare och korrekturläsare till alla dina översättningsuppdrag. Detta för att säkerställa kontinuiteten hos översättningarna.

Turkisk korrekturläsning

Har du en text på turkiska som ska korrekturläsas, har vi alltid en tillgänglig medarbetare. Diction erbjuder noggrann korrekturläsning av dina turkiska texter. Det enda du behöver göra är att skicka oss texten via formuläret här på hemsidan, så skickar vi en offert strax därefter. När du beställer en korrekturläsning hos oss, får du tillbaka en text där vi har rättat alla slags fel. Detta innefattar turkisk rättstavning, grammatik, interpunktion och meningsbyggnad. Efter korrekturläsningen får du den korrigerade texten i två versioner. En version där ändringarna är rödmarkerade, och en annan där texten är klar att användas. Om du har särskilda önskemål eller krav, är det bara att kontakta oss så hittar vi en lösning.

Expressöversättning? Du kan få expressleverans på din turkiska översättning

Behöver du få din översättning tillbaka så snart som möjligt? Om så är fallet, har du kommit till rätt översättningsbyrå. Vi är mycket flexibla och har alltid möjlighet att börja med översättningen omedelbart. Du kan få din text tillbaka senare samma dag eller dagen efter, beroende på volym. Vid expressleveranser tar vi vanligen ut en extra avgift på 25 %, men denna kan variera beroende på volym. Diction har rykte om sig att vara en av de mest flexibla översättningsbyråerna, och vi är alltid redo att ta oss an nya utmaningar och lösa dina översättningsuppdrag så snabbt som möjligt.

Den turkiska marknaden 

Omkring 60 miljoner människor talar turkiska världen över, vilket gör turkiskan till ett stort och viktigt språk. Även om man har engelskundervisning i skolorna, är det fortfarande avgörande att kommunicera på turkiska om man som företag vill etablera sig i Turkiet. Inom det turkiska näringslivet används vanligtvis ett formellt språk, vilket uppfattas som ett tecken på respekt. Vi rekommenderar att du alltid rådgör med en språkpartner när du gör affärer i Turkiet. Vi erbjuder både översättning och korrekturläsning av turkiska texter. Tveka inte att kontakta oss för mer information. 

 

Räkna ut ditt pris

ord
ord à  
(Minimipris 590:-)
Få en kostnadsfri offert

Betala direkt på nätet

Vi är den enda översättningsbyrån i Skandinavien som erbjuder privatkunder möjligheten att betala direkt online.
visamastercard
Få en kostnadsfri offert

De bästa i branchen

"Vi använder Diction för översättning av bl.a. produkttexter till flera av de skandinaviska språken. Leveranstiden är kort, översättningen är korrekt varje gång och processen är otroligt smidig. Sen är det inte heller fel att priset är det bästa vi har kunnat hitta."
Christian Birksø
Alexander Wulff
Christian Birksø
Owner, eAnatomi.dk
Diction Sverige AB
Klostergatan 9
753 21 Uppsala
Sverige
073 567 18 63
Org. nr: 5591521009
visamastercard