Vi översätter dina texter till turkiska. Snabbt och effektivt till marknadens bästa pris.

VI LIGGER ETTA PÅ TRUSTPILOT
Vi har 96/100 poäng baserat på mer än 125 omdömen från kunder.

DU BEHÖVER HJÄLP MED ÖVERSÄTTNING TILL TURKISKA? FÅ EN PROFESSIONELL TURKISK ÖVERSÄTTNING HÄR.

På Diction vi hjälper dagligen både privatkunder och företag med turkisk översättning och korrekturläsning. Kvaliteten på översättningen är av stor vikt för oss, men vi är också mycket måna om att ha de bästa priserna. Därför satsar vi stort på att erbjuda dig de mest konkurrenskraftiga priserna, så att du verkligen får valuta för pengarna.

TURKISK ÖVERSÄTTNING

Vi utför översättning av alla slags texter till och från turkiska. Turkisk grammatik är en av våra specialområden, vilket innebär att våra turkiska översättare har erfarenhet inom allt från översättning av juridiska dokument till översättning av tekniska manualer. Vi rekommenderar att du alltid får professionell hjälp om du vill ha en översättning som verkligen har önskad effekt på mottagaren. Vi hjälper kort sagt med alla typer av översättning och korrekturläsning av turkiska texter.

Process

Ladda upp dina dokument
Betala med kort
Vi översätter dina texter
Dina texter skickas tillbaka via e-mail

TURKISKA MODERSMÅLSÖVERSÄTTARE SÄKERSTÄLLER HÖG ÖVERSÄTTNINGSKVALITET

Det turkiska språket befinner sig i ständig utveckling, och vi använder uteslutande modersmålsöversättare för att säkerställa översättningar av högsta kvalitet. Med andra ord har alla våra turkiska översättare turkiska som modersmål. Detta innebär att de har djup kunskap om det turkiska språket och all terminologi som är nödvändig för att utföra en bra översättning. Dessutom har alla våra turkiska översättare en akademisk utbildning och flera års översättningserfarenhet bakom sig. När översättningen är gjord, skickas texten vidare till en kollega med samma kvalifikationer, som noggrant korrekturläser texten. På så sätt undviker vi småfel, stavfel, felaktiga tolkningar och liknande. Om du har behov av översättning över en längre tidsperiod, kan vi se till att använda samma översättare och korrekturläsare till alla dina översättningsuppdrag. Detta för att säkerställa kontinuiteten hos översättningarna.

TURKISK KORREKTURLÄSNING

Har du en text på turkiska som ska korrekturläsas, har vi alltid en tillgänglig medarbetare. Diction erbjuder noggrann korrekturläsning av dina turkiska texter. Det enda du behöver göra är att skicka oss texten via formuläret här på hemsidan, så skickar vi en offert strax därefter. När du beställer en korrekturläsning hos oss, får du tillbaka en text där vi har rättat alla slags fel. Detta innefattar turkisk rättstavning, grammatik, interpunktion och meningsbyggnad. Efter korrekturläsningen får du den korrigerade texten i två versioner. En version där ändringarna är rödmarkerade, och en annan där texten är klar att användas. Om du har särskilda önskemål eller krav, är det bara att kontakta oss så hittar vi en lösning.

EXPRESSÖVERSÄTTNING? DU KAN FÅ EXPRESSLEVERANS PÅ DIN TURKISKA ÖVERSÄTTNING

Behöver du få din översättning tillbaka så snart som möjligt? Om så är fallet, har du kommit till rätt översättningsbyrå. Vi är mycket flexibla och har alltid möjlighet att börja med översättningen omedelbart. Du kan få din text tillbaka senare samma dag eller dagen efter, beroende på volym. Vid expressleveranser tar vi vanligen ut en extra avgift på 25 %, men denna kan variera beroende på volym. Diction har rykte om sig att vara en av de mest flexibla översättningsbyråerna, och vi är alltid redo att ta oss an nya utmaningar och lösa dina översättningsuppdrag så snabbt som möjligt.

DEN TURKISKA MARKNADEN

Omkring 60 miljoner människor talar turkiska världen över, vilket gör turkiskan till ett stort och viktigt språk. Även om man har engelskundervisning i skolorna, är det fortfarande avgörande att kommunicera på turkiska om man som företag vill etablera sig i Turkiet. Inom det turkiska näringslivet används vanligtvis ett formellt språk, vilket uppfattas som ett tecken på respekt. Vi rekommenderar att du alltid rådgör med en språkpartner när du gör affärer i Turkiet. Vi erbjuder både översättning och korrekturläsning av turkiska texter. Tveka inte att kontakta oss för mer information. 

 

Räkna ut ditt pris

ord

ord à 1,99 SEK 0,00 SEK

(Minimipris 590:-)
Få en kostnadsfri offert

Vi sitter redo att hjälpa dig

Ring till oss på +46 40 67 41 835

Telefonlinjen är öppen till kl. 16:30.

Sveriges bästa priser

Vi översätter från 1,99 SEK per ord och korrekturläser från 0,48 SEK per ord.

Hög kvalitet

Vi anlitar uteslutande erfarna modersmålsöversättare så att du garanteras en kvalitetsöversättning.

Snabb leverans

Beroende på mängden text kan vi till och med ha en översättning klar samma dag.

Våra kunder

Betala direkt på nätet

Vi är den enda översättningsbyrån i Skandinavien som erbjuder privatkunder möjligheten att betala direkt online.

“Vi använder Diction för översättning av bl.a. produkttexter till flera av de skandinaviska språken. Leveranstiden är kort, översättningen är korrekt varje gång och processen är otroligt smidig. Sen är det inte heller fel att priset är det bästa vi har kunnat hitta.”
Christian Birksø
Owner
eAnatomi.dk
“Vi har ofta använt Diction och fått tekniska texter, som kräver insikt i byggtekniska termer, översatta. Översättningarna som vi har mottagit har alltid varit korrekta och av hög kvalitet. Dessutom har priset varit mycket rimligt.”
Alexander Wulff
Chief Marketing Officer
ABEO A/S

Läs fler omdömen på Trustpilot.

Vi talar många språk

Med ett stort team av specialiserade översättare är Diction den rekommenderade samarbetspartnern av flera skandinaviska och internationella företag. Vi översätter primärt texter till och från alla europeiska språk och specialiserar oss på de skandinaviska språken.

Din professionella översättningsbyrå

Översättningsbyrån Diction är din språkliga samarbetspartner oavsett om du är ute efter översättning, korrekturläsning, copywriting eller tolkning. Vår översättningsbyrå har idag kontor i Uppsala, Köpenhamn och Oslo. Vi har sedan starten 2010 hjälpt våra kunder med översättningar i hela Europa från våra kontor. Vi har specialiserat oss på översättningar till och från de skandinaviska språken, vilket innebär att du tryggt kan anförtro dina översättningar till oss och lita på att du får korrekta och språkligt flytande översättningar tillbaka. För att du ska vara säker på att du får en översättning av högsta kvalitet har vi samlat branschens duktigaste översättare hos oss. Vi använder uteslutande översättare som översätter till sitt modersmål och alla texter kvalitetssäkras genom korrekturläsning, som genomförs av en annan person än själva översättaren. Diction levererar professionella språklösningar både till privatkunder och företag, och vi ser fram emot att hjälpa också dig.