Diction
Ring till 073 567 18 63
Öppet till kl. 17.00

Vi översätter dina texter till tyska. Snabbt och effektivt till marknadens bästa pris.

Få en professionell svensk-tysk översättning till marknadens bästa pris

Tjänster

På Diction hjälper vi både privat- och företagskunder med tyska översättningar och korrekturläsningar. Vi är specialiserade på översättningar men vi erbjuder även korrekturläsning på tyska. Förutom att vara översättningsspecialister, så går vi in för att ha de bästa priserna. Vi kan därför garantera dig de absoluta bästa priserna på marknaden.

Tysk översättning

Vi hjälper våra kunder att översätta texter till och från tyska. Vi har specialiserat oss på tysk grammatik, som kan vara mycket svår. Vidare är precision en dygd som alltid prioriteras högt hos tyskarna. Här kan det vara extra viktigt att formulera sig så exakt som möjligt på det tyska språket för att undvika missförstånd. Naturligtvis kan vi hjälpa till med alla typer av översättning och korrekturläsning av tyska texter.

Modersmålsöversättare garanterar kvalitetsöversättningar

För att säkerställa att våra översättningar är av högsta kvalitet, använder vi oss först och främst alltid av modersmålsöversättare. Detta betyder att alla våra översättare har tyska som modersmål. Dessutom har de en längre språklig universitetsutbildning bakom sig. Det sista steget i processen är att se till att alla texter som översätts korrekturläses av en annan medarbetare med samma kvalifikationer. Om det finns ett behov av översättning av flera texter under en längre period, ser vi till att samma översättare används hela vägen.

Tysk korrekturläsning

Vi erbjuder även tysk korrekturläsning. Om du har en text som behöver granskas av en professionell tysk korrekturläsare, följer du helt enkelt samma procedur här på hemsidan som när du vill ha en tysk översättning. Våra korrekturläsare ser helt enkelt till att alla typer av fel rättas till och att texten är läsbar för mottagaren. Korrekturläsning hos Diction handlar med andra ord om att texten granskas med avseende på tysk stavning, grammatik, kommatering och meningsbyggnad. Om du har några speciella krav, kan du alltid fråga oss.

Snabb leverans av dina tyska texter

Vi sätter stort värde på att vara din pålitliga samarbetspartner när du har en brådskande översättning. Vi strävar efter att leverera översättningar som är felfria och som lever upp till dina förväntningar. Därför fäster vi stor vikt vid att vara tillgängliga under hela processen och vi ser alltid till att leverera den färdiga översättningen eller korrekturläsningen på avtalad tid. Eftersom vi har flera översättare samlade kommer vi alltid att kunna översätta dina tyska texter. Vår flexibilitet är en av våra absolut starkaste sidor. Det innebär att vi alltid kan hantera de språkliga utmaningar som dina tyska texter kan tänkas erbjuda.

Översättning av tysk text 

Tyskland är en stor och viktig marknad och tack vare landets geografiska läge har det haft stor betydelse för många företag. Men det är också ett land där grammatiken kan vara mycket omständlig och precision är en egenskap som rankas högt bland tyskarna. Därför är det extra viktigt att man formulerar sig så exakt som möjligt., för att undvika missförstånd. Vi erbjuder både översättning och korrekturläsning av tyska texter. Se pris och ytterligare information om korrekturläsning i den översta menyn.

Räkna ut ditt pris

ord
ord à  
(Minimipris 590:-)
Få en kostnadsfri offert

Betala direkt på nätet

Vi är den enda översättningsbyrån i Skandinavien som erbjuder privatkunder möjligheten att betala direkt online.
visamastercard
Få en kostnadsfri offert

De bästa i branchen

"Vi har ofta använt Diction och fått tekniska texter, som kräver insikt i byggtekniska termer, översatta. Översättningarna som vi har mottagit har alltid varit korrekta och av hög kvalitet. Dessutom har priset varit mycket rimligt."
Alexander Wulff
Christian Birksø
Alexander Wulff
Chief Marketing Officer, ABEO A/S
Diction Sverige AB
Klostergatan 9
753 21 Uppsala
Sverige
073 567 18 63
Org. nr: 5591521009
visamastercard