Vi översätter dina texter till tyska. Snabbt och effektivt till marknadens bästa pris.

VI LIGGER ETTA PÅ TRUSTPILOT
Vi har 96/100 poäng baserat på mer än 125 omdömen från kunder.

Få en professionell svensk-tysk översättning till marknadens bästa pris

Tjänster

På Diction hjälper vi både privat- och företagskunder med tyska översättningar och korrekturläsningar. Vi är specialiserade på översättningar men vi erbjuder även korrekturläsning på tyska. Förutom att vara översättningsspecialister, så går vi in för att ha de bästa priserna. Vi kan därför garantera dig de absoluta bästa priserna på marknaden.

Tysk översättning

Vi hjälper våra kunder att översätta texter till och från tyska. Vi har specialiserat oss på tysk grammatik, som kan vara mycket svår. Vidare är precision en dygd som alltid prioriteras högt hos tyskarna. Här kan det vara extra viktigt att formulera sig så exakt som möjligt på det tyska språket för att undvika missförstånd. Naturligtvis kan vi hjälpa till med alla typer av översättning och korrekturläsning av tyska texter.

Modersmålsöversättare garanterar kvalitetsöversättningar

För att säkerställa att våra översättningar är av högsta kvalitet, använder vi oss först och främst alltid av modersmålsöversättare. Detta betyder att alla våra översättare har tyska som modersmål. Dessutom har de en längre språklig universitetsutbildning bakom sig. Det sista steget i processen är att se till att alla texter som översätts korrekturläses av en annan medarbetare med samma kvalifikationer. Om det finns ett behov av översättning av flera texter under en längre period, ser vi till att samma översättare används hela vägen.

Tysk korrekturläsning

Vi erbjuder även tysk korrekturläsning. Om du har en text som behöver granskas av en professionell tysk korrekturläsare, följer du helt enkelt samma procedur här på hemsidan som när du vill ha en tysk översättning. Våra korrekturläsare ser helt enkelt till att alla typer av fel rättas till och att texten är läsbar för mottagaren. Korrekturläsning hos Diction handlar med andra ord om att texten granskas med avseende på tysk stavning, grammatik, kommatering och meningsbyggnad. Om du har några speciella krav, kan du alltid fråga oss.

Snabb leverans av dina tyska texter

Vi sätter stort värde på att vara din pålitliga samarbetspartner när du har en brådskande översättning. Vi strävar efter att leverera översättningar som är felfria och som lever upp till dina förväntningar. Därför fäster vi stor vikt vid att vara tillgängliga under hela processen och vi ser alltid till att leverera den färdiga översättningen eller korrekturläsningen på avtalad tid. Eftersom vi har flera översättare samlade kommer vi alltid att kunna översätta dina tyska texter. Vår flexibilitet är en av våra absolut starkaste sidor. Det innebär att vi alltid kan hantera de språkliga utmaningar som dina tyska texter kan tänkas erbjuda.


ÖVERSÄTTNING AV TYSK TEXT

Tyskland är en stor och viktig marknad och tack vare landets geografiska läge har det haft stor betydelse för många företag. Men det är också ett land där grammatiken kan vara mycket omständlig och precision är en egenskap som rankas högt bland tyskarna. Därför är det extra viktigt att man formulerar sig så exakt som möjligt., för att undvika missförstånd. Vi erbjuder både översättning och korrekturläsning av tyska texter. Se pris och ytterligare information om korrekturläsning i den översta menyn.

Räkna ut ditt pris

ord

ord à 1,89 SEK 0,00 SEK

(Minimipris 590:-)
Få en kostnadsfri offert

Vi sitter redo att hjälpa dig

Ring till oss på +46 40 67 41 835

Telefonlinjen är öppen till kl. 16:30.

Sveriges bästa priser

Vi översätter från 1,89 SEK per ord och korrekturläser från 0,41 SEK per ord.

Hög kvalitet

Vi anlitar uteslutande erfarna modersmålsöversättare så att du garanteras en kvalitetsöversättning.

Snabb leverans

Beroende på mängden text kan vi till och med ha en översättning klar samma dag.

Våra kunder

Betala direkt på nätet

Vi är den enda översättningsbyrån i Skandinavien som erbjuder privatkunder möjligheten att betala direkt online.

“Vi använder Diction för översättning av bl.a. produkttexter till flera av de skandinaviska språken. Leveranstiden är kort, översättningen är korrekt varje gång och processen är otroligt smidig. Sen är det inte heller fel att priset är det bästa vi har kunnat hitta.”
Christian Birksø
Owner
eAnatomi.dk
“Vi har ofta använt Diction och fått tekniska texter, som kräver insikt i byggtekniska termer, översatta. Översättningarna som vi har mottagit har alltid varit korrekta och av hög kvalitet. Dessutom har priset varit mycket rimligt.”
Alexander Wulff
Chief Marketing Officer
ABEO A/S

Läs fler omdömen på Trustpilot.

Vi talar många språk

Med ett stort team av specialiserade översättare är Diction den rekommenderade samarbetspartnern av flera skandinaviska och internationella företag. Vi översätter primärt texter till och från alla europeiska språk och specialiserar oss på de skandinaviska språken.

Din professionella översättningsbyrå

Översättningsbyrån Diction är din språkliga samarbetspartner oavsett om du är ute efter översättning, korrekturläsning, copywriting eller tolkning. Vår översättningsbyrå har idag kontor i Uppsala, Köpenhamn och Oslo. Vi har sedan starten 2010 hjälpt våra kunder med översättningar i hela Europa från våra kontor. Vi har specialiserat oss på översättningar till och från de skandinaviska språken, vilket innebär att du tryggt kan anförtro dina översättningar till oss och lita på att du får korrekta och språkligt flytande översättningar tillbaka. För att du ska vara säker på att du får en översättning av högsta kvalitet har vi samlat branschens duktigaste översättare hos oss. Vi använder uteslutande översättare som översätter till sitt modersmål och alla texter kvalitetssäkras genom korrekturläsning, som genomförs av en annan person än själva översättaren. Diction levererar professionella språklösningar både till privatkunder och företag, och vi ser fram emot att hjälpa också dig.