Diction
Ring till +46 815 74 57
Öppet till kl. 17.00

Andra språk

Andra språk

Behöver du hjälp med att översätta ett ovanligt språk? Då är Diction den rätta språkpartnern för dig: genom vårt internationella nätverk av specialister och språkexperter kan vi hjälpa dig med de flesta språkkombinationer. Vi har dessutom specialister inom en mängd olika branscher och hjälper dig gärna att översätta texter inom just ditt verksamhetsområde.

 

På Diction är vi experter på översättning och kan översätta till de flesta av världens språk. Vi brinner för språk och översättning, och våra begränsningar är få. Vi översätter till så gott som alla av världens språk – många fler än de som omnämns på vår webbplats.

 

Faktiskt kan vi skryta med över 400 språkkombinationer inom många olika branscher. Allt från tigrinska till japanska kan vi översätta, och vi är stolta över vårt komplexa nätverk av översättare som är spridda över hela världen.

 

Våra kärnkompetenser är de nordeuropeiska och nordiska språken. Här ingår inte bara norska, danska, svenska och finska, utan även isländska, färöiska och grönländska. De tre sistnämnda språken talas av över 20 % av den nordiska befolkningen och utgör därmed en betydande andel av våra projekt. Utöver dessa nordiska språk ingår engelskan helt klart i vår kärnkompetens.

 

När det gäller de asiatiska språken är även de starkt representerade i vårt nätverk, då mandarin talas av över 1,2 miljarder människor och hindi av 400 miljoner. Detta betyder att tillgången på skickliga modersmålsöversättare är god, och några av de bästa i branschen samarbetar med oss.

I likhet med Asien har också Afrika många olika språkfamiljer, och de största är afroasiatiska språk, nilosahariska språk och Niger-Kongospråk. Även här kan vi erbjuda många skickliga översättare.

 

Är du osäker på om vi översätter till just ditt önskade språk? Då är du varmt välkommen att kontakta oss, så ska vi hjälpa dig med vårt stora nätverk av översättare som är redo att översätta din text. På Diction tar vi gärna fram en kostnadsfri offert och vägleder dig genom allt du behöver tänka på i samband med översättning till främmande språk.

Vi talar många språk

Med ett stort team av specialiserade översättare är Diction den rekommenderade samarbetspartnern av flera skandinaviska och internationella företag. Vi översätter primärt texter till och från alla europeiska språk och specialiserar oss på de skandinaviska språken.

Din professionella översättningsbyrå

Läs mer om oss
Översättningsbyrån Diction är din språkliga samarbetspartner oavsett om du är ute efter översättning, korrekturläsning eller copywriting. Vår översättningsbyrå har idag kontor i Stockholm, Köpenhamn, Oslo, Helsinki och Reykjavik. Vi har sedan starten 2010 hjälpt våra kunder med översättningar i hela Europa från våra kontor. Vi har specialiserat oss på översättningar till och från de skandinaviska språken, vilket innebär att du tryggt kan anförtro dina översättningar till oss och lita på att du får korrekta och språkligt flytande översättningar tillbaka. För att du ska vara säker på att du får en översättning av högsta kvalitet har vi samlat erfarna och duktiga översättare. Vi använder uteslutande översättare som översätter till sitt modersmål. Diction levererar professionella språklösningar både till privatkunder och företag, och vi ser fram emot att hjälpa också dig.
Diction Sverige AB
Artillerigatan 6, 1 tr
114 51 Stockholm
Sverige
+46 815 74 57
Org. nr: 559152-1009
EAN: 5797200064202
visa mastercard