Diction
Ring till +46 815 74 57
Öppet till kl. 17.00

Tjänster

Översättning och korrekturläsning

Vi arbetar med översättning och korrekturläsning av de flesta språk. Vi handplockar de bästa specialisterna inom ditt område så att terminologin och språket flyter och slutresultatet blir felfritt.

Vi översätter till och från alla språk

Även om vi översätter till de flesta av världens alla språk arbetar vi oftast med något av följande språk: danska, engelska, tyska, franska, spanska, portugisiska, italienska, kinesiska, ryska, norska, svenska och finska.

Enkla och transparenta priser på vår hemsida

Vår prissättning är enkel, transparent och beräknas utifrån antalet ord i källtexten. Vi vågar t.o.m. garantera att våra priser är de bästa, och därför är vi också en av få översättningsbyråer som anger sina priser på hemsidan. Priserna kan dock variera beroende på vilken typ av text du vill ha översatt, men i de flesta fall kan du utgå från de priser som finns på vår hemsida.

Kontakta oss nu på [email protected] eller ring oss på 08 157 457.

Vi talar många språk

Med ett stort team av specialiserade översättare är Diction den rekommenderade samarbetspartnern av flera skandinaviska och internationella företag. Vi översätter primärt texter till och från alla europeiska språk och specialiserar oss på de skandinaviska språken.

Din professionella översättningsbyrå

Läs mer om oss
Översättningsbyrån Diction är din språkliga samarbetspartner oavsett om du är ute efter översättning, korrekturläsning eller copywriting. Vår översättningsbyrå har idag kontor i Stockholm, Köpenhamn och Oslo. Vi har sedan starten 2010 hjälpt våra kunder med översättningar i hela Europa från våra kontor. Vi har specialiserat oss på översättningar till och från de skandinaviska språken, vilket innebär att du tryggt kan anförtro dina översättningar till oss och lita på att du får korrekta och språkligt flytande översättningar tillbaka. För att du ska vara säker på att du får en översättning av högsta kvalitet har vi samlat branschens duktigaste översättare hos oss. Vi använder uteslutande översättare som översätter till sitt modersmål. Diction levererar professionella språklösningar både till privatkunder och företag, och vi ser fram emot att hjälpa också dig.

Har du behov för en styleguide?

En styleguide säkerställer att era specifika önskemål till översättningen tillgodoses samt era översättningar är konsekventa och enhetliga om du beställer flera översättningar från oss.

Diction Sverige AB
Artillerigatan 6, 1 tr
114 51 Stockholm
Sverige
+46 815 74 57
Org. nr: 559152-1009
EAN: 5797200064202
visa mastercard