Diction
Ring till +46 815 74 57
Öppet till kl. 17.00

Vi översätter dina texter till svenska. Snabbt och effektivt utan att komprimissa på kvalitet.

Vi strävar efter att ha branschens bästa priser

Vi översätter från 1,96 SEK per ord och korrekturläser från 0,41 SEK per ord.

Hög kvalitet

Vi anlitar uteslutande erfarna modersmålsöversättare så att du garanteras en kvalitetsöversättning.

Snabb leverans

Beroende på mängden text kan vi till och med ha en översättning klar samma dag.

Från din text till färdig svenska översättning i 4 fyra enkla steg

upload
Ladda upp dina dokument
credit-card
Betala med kort
text
Vi översätter dina texter
truck
Dina texter skickas tillbaka via e-mail

Räkna ut ditt pris

ord
ord till  
Minimipris 590,-
Maja Wistrand
Project Manager - Sweden
phone
Ring till +46 815 74 57
Öppet till kl. 17.00

Få en professionell svensk översättning till marknadens bästa pris

Tjänster

Vi erbjuder professionell översättning och korrekturläsning för privatpersoner och företag. Vi har ett team av översättare som är specialiserade på svensk översättning och korrekturläsning. Trots att vi har de bästa översättarna knutna till oss erbjuder vi våra kunder ett mycket konkurrenskraftigt pris som också är marknadens bästa.

Modersmålsöversättare garanterar kvalitetsöversättningar

På Diction ser vi till att ha översättare som både är duktiga och brinner för sitt jobb. Det svenska språket är unikt på många sätt. När man ska översätta till och från svenska krävs goda kunskaper om vad som skiljer språket från andra. Alla våra översättare som översätter till svenska har svenska som modersmål. Dessutom har de en gedigen språkutbildning bakom sig och gott om översättningserfarenhet. Diction ställer alltid samma översättare till förfogande om kunden har en serie texter som översätts under en längre tid, så att sammanhang och språkbruk hålls konsekvent.

Svensk översättning 

Vi har alltid en eller flera medarbetare redo att översätta dina svenska texter. Vi är vana att arbeta med olika typer av texter och kan alltid erbjuda dig en översättare med särskild kompetens inom just ditt område.

Sverige är ett avlångt land med dialekter som är mycket varierande i landets många regioner. Därför har vi sett till att ha ett brett urval av svenska översättare med olika bakgrund för att kunna ta oss an alla typer av svenska översättningar, till och med om din text är skriven på dialekt.

Svensk korrekturläsning

Vi har alltid en medarbetare till hands när du har en svensk text som behöver korrekturläsas. Texten korrekturläses grundligt och rättas för alla slags fel. Det inkluderar svensk rättstavning, grammatik, kommatering, menings- och satsbyggnad. Du skickar bara din svenska text till oss via formuläret på denna sida eller till vår e-postadress så skickar vi en kostnadsfri offert. Tack vare bredden på vår medarbetarstab kan vi tillmötesgå alla dina krav, oavsett vilka de är.

Snabb leverans av dina svenska texter

Vi har alltid en bra relation till alla våra kunder. Detta tack vare att vi alltid erbjuder snabb leverans av våra översättningar. Det är alltid lätt att få kontakt med oss och därför sitter våra övriga medarbetare alltid vid telefonen eller datorn för att svara på dina frågor. Dessutom kan vi garantera att alla översättningar och korrekturläsningar levereras på avtalad tid. Vi är en av marknadens mest flexibla översättningsbyråer så hör av dig till oss oavsett vilka språkliga utmaningar din svenska text har så hittar vi en lösning.

Få prisförslag på din översättning inom 1 timme

Om du är ute efter en prisvärd översättning med hög kvalitet har du kommit helt rätt. Om du har en text som ska översättas och vill få ett snabbt prisförslag på vad uppdraget kostar kan du helt enkelt bara skicka din text till [email protected] – och får svar inom en timme under våra öppningstider. Ditt prisförslag baseras på textens helhet, det vill säga antal ord och typ av text, i kombination med önskad deadline. Vårt mål är givetvis att alltid ge dig bästa möjliga pris! Om du hellre vill prata med oss direkt kan du antingen ringa eller använda vår.

Branschspecialister

Ingen bransch är den andra lik, och därför krävs det också specialanpassade lösningar och specifik kunskap för den bransch där du och ditt varumärke är aktiva. Just därför har vi branschspecialister, med den specifika kompetens som krävs, som utför våra översättningar åt oss. Oavsett om det handlar om att etablera en konsultfirma, starta ett finansbolag eller driva en webbshop i Sverige, kan vi hjälpa dig med de rätta översättningarna och texterna. Våra experter ser till att alla detaljer blir rätt, och att texterna övertygar potentiella kunder om att välja just ditt varumärke.

Högre kvalitet med smart teknologi

Med hjälp av smart, molnbaserad teknik ser vi till att våra översättningar håller högsta möjliga kvalitet. I vårt arbete använder vi oss av stora översättningsminnen som ser till att alla texter vi producerar är enhetliga och korrekta när det gäller terminologi och andra viktiga detaljer. Detta är en lika viktigt som korrekt språk när det gäller att övertyga kunder på en ny marknad att välja ditt varumärke, istället för ett av de alternativ som funnits under längre tid. Vi kan också översätta direkt i olika typer av filer, vilket sparar dig både tid och arbete, då den översatta texten inte behöver flyttas mellan olika dokument, utan är klar att användas med en gång.

Lokalisering och målgruppsanpassning

Att sätta sig in i mottagarens upplevelse av texten är A och O när man som varumärke vill etablera sig på en ny marknad, inte minst när man vill etablera sig i utlandet. Därför ser vi till att alla våra översättningar anpassas efter era framtida kunder och att landspecifika detaljer såsom valuta och annat är korrekt, då texten levereras. Kombinationen av lokalisering, målgruppsanpassning och korrekta detaljer gör att du och ditt varumärke får en flygande start på den svenska marknaden.

Möt vårt team

Vi står redo att hjälpa dig på telefon +46 815 74 57 eller via mail [email protected]. Vi har öppet alla vardagar mellan kl 08:00 till 22:00.

Sebastian Malthe Hansen är projektledare för den danska marknaden p...
Sebastian Hansen
Project Manager - Denmark
+46 73 157 58 75
Cristina Heiberg är projektledare på Diction och Legalisering. Cris...
Cristina Heiberg
Project Manager - Denmark
+45 22277016
Maja Wistrand är Dictions projektledare för den svenska marknaden. ...
Maja Wistrand
Project Manager - Sweden
+46 815 74 57
Andri Freyr Ríkarðsson är Dictions projektledare för den isländska ...
Andri Freyr Ríkarðsson
Project Manager - Iceland
+354 6440800
Richard Sæther Thorsen är Dictions projektledare för den norska mar...
Richard Sæther Thorsen
Project Manager - Norge
Martin Rytter Handberg är Head of Proofreading Department i Diction.
Martin Rytter Handberg
Head of Proofreading Department
Alma Plank är Dictions projektkoordinator för den svenska marknaden...
Alma Plank
Project Coordinator - Sweden
+46 815 74 57
Julie Munkø är Dictions vendor manager. Som Dictions vendor manager...
Julie Munkø
Vendor Manager
+45 22277016
Aske Behrsin Hansen är frilansande designer och webbutvecklare, sam...
Aske Hansen
Cloud System Engineer
+45 2227 7016
Miriam är Dictions IT-specialist. Hon började sin Diction-karriär s...
Miriam Madsen Krane
IT Support Specialist
Martin Boberg är grundare och CEO för Diction ApS. Innan han grunda...
Martin Boberg
Chief Executive Officer
+4522277016
Claus Boberg är CFO på Diction. Claus har varit en del av företaget...
Claus Boberg
Chief Financial Officer
+4526857082
Marcus Kjærgaard Huban är Dictions redovisningsassistent. Han hålle...
Marcus Kjærgaard Huban
Redovisningsassistent
+45 22277016
Diction Sverige AB
Artillerigatan 6, 1 tr
114 51 Stockholm
Sverige
+46 815 74 57
Org. nr: 559152-1009
EAN: 5797200064202
visa mastercard