Diction
Ring till +46 815 74 57
Öppet till kl. 17.00

Vi översätter dina texter till engelska. Snabbt och effektivt utan att komprimissa på kvalitet.

Vi strävar efter att ha branschens bästa priser

Vi översätter från 1,96 SEK per ord och korrekturläser från 0,63 SEK per ord.

Hög kvalitet

Vi anlitar uteslutande erfarna modersmålsöversättare så att du garanteras en kvalitetsöversättning.

Snabb leverans

Beroende på mängden text kan vi till och med ha en översättning klar samma dag.

Från din text till färdig engelska översättning i 4 fyra enkla steg

upload
Ladda upp dina dokument
credit-card
Betala med kort
text
Vi översätter dina texter
truck
Dina texter skickas tillbaka via e-mail

Räkna ut ditt pris

ord
ord till  
Minimipris 590,-
Maja Wistrand
Project Manager - Sweden
phone
Ring till +46 815 74 57
Öppet till kl. 17.00

Få en professionell översättning från svenska till engelska eller engelska till svenska

Tjänster

På Diction erbjuder vi översättningar och korrekturläsning på engelska till konkurrenskraftiga priser. Som översättningsbyrå har vi specialiserat oss på engelska översättningar och korrekturläsningar och har därför ett team av kvalificerade översättare som är beredda att hjälpa dig.

Engelsk översättning

Vi har ett fast team av skickliga engelska översättare till vårt förfogande och det innebär att du tryggt kan anförtro oss dina översättningar. De flesta av oss har goda kunskaper i engelska eftersom svenskarna dagligen läser och hör engelska, men det betyder inte att alla har samma kompetens för att översätta. Vissa hävdar till och med att det gör det svårare för svenskarna att översätta från engelska till svenska, eftersom det svenska språket mer och mer påverkas av engelskan. Oavsett vilket så är det viktigt att översättningarna utförs av en professionell översättare med en språkutbildning bakom sig. Våra engelska översättare har alltid en akademisk utbildning bakom sig med olika kompetenser, så att vi alltid kan utföra alla typer av översättningar, oavsett vilken bransch du kommer ifrån.

Översättningsbyrå med modersmålsöversättare garanterar kvalitetsöversättningar

Vi är stolta över att vi endast använder modersmålsöversättare. Med andra ord har alla texter som skall översättas till engelska översatts av en medarbetare som är född och uppvuxen i ett engelsktalande land. Dessutom har de alla en lång språkutbildning och översättningserfarenhet i bagaget, något som alltid garanterar en korrekt översättning av din text. Många av våra större kunder har behov av översättningar under en längre tid och då erbjuder vi dem att få en fast översättare tilldelade för sina uppdrag så att språkbruket förblir detsamma hela vägen igenom.

Engelsk korrekturläsning

Våra översättare kan naturligtvis också utföra en grundlig korrekturläsning av dina engelska texter. Oavsett vilken typ av texter vi får in har vi alltid en medarbetare som kan titta igenom den för språkliga brister. Det inkluderar bl.a. stavning, grammatik, kommatering och meningsbyggnad. Du har också möjlighet att välja om du vill ha texten på brittisk eller amerikansk engelska så att det passar din målgrupp.

Snabb leverans av dina engelska texter

Det är viktigt för oss att kunna erbjuda snabb leverans, då det ofta finns en stor efterfrågan på just detta. Därför har vi strukturerat oss på så sätt att vi alltid har en översättare som kan sätta igång direkt. Även om vi kan leverera snabbt så kompromissar vi aldrig med kvaliteten och vi levererar alltid översättningen innan avtalad deadline. Under våra öppettider har vi också alltid minst en medarbetare på kontoret som kan hjälpa dig med dina frågor, eftersom vi vet att kommunikation är nyckeln till ett gott samarbete. Vi kan hantera alla typer av uppdrag, så skicka oss dina engelska texter via formuläret på denna sida eller kontakta oss med hjälp av nedanstående information. Vi ser fram emot din förfrågan.

Pris för din översättning

Funderar du på vad din översättning kommer kosta? Skicka iväg ett mail till oss på [email protected] och bifoga din text så går vi igenom den och återkommer med ett prisförslag. Det slutgiltiga priset baseras på antal ord, hur komplicerad textens innehåll är och när översättningen ska vara färdig. Våra priser anges per ord och vi strävar för att du alltid ska få bästa möjliga pris hos oss på Diction! Du är också välkommen att ta kontakt med oss via livechat, telefon eller kontaktformulär – om vi är på kontoret när du kontaktar oss får du svar inom en timme. Vi ser fram emot att hjälpa dig!

Branschspecialister

Vi arbetar med branschspecialister som besitter stor kunskap inom flera olika branschområden. Vi vet nämligen att det inte finns en bransch som är den andra lik. Därför ser vi till att språkexperten som översätter åt ditt varumärke har den specifika kunskap som krävs för att ditt varumärke ska kunna uppnå sin fulla potential, även på engelskspråkiga marknader. Oavsett om du till exempel är aktiv inom finansbranschen och vill etablera dig i USA, eller håller på med e-handel och vill nå ut till den enorma engelskspråkiga marknaden, kan vi hjälpa dig med det!

Översättningar med smart teknik

När vi översätter åt dig, använder vi oss av den senaste tekniken för att garantera att den slutgiltiga produkten håller högsta möjliga kvalitet. Med hjälp av molnbaserade översättningsverktyg och omfattande översättningsminnen, ser vi till att alla våra översättningar är enhetliga och innehåller korrekt terminologi. Detta kan i sin tur leda till ett bättre slutresultat och en effektivare text. Dessutom kan vi översätta direkt i flera olika filformat, bland annat från program så som InDesign, vilket betyder att du inte behöver oroa dig över att den grafiska formgivningen ska bli påverkad.

Lokalisering

Att anpassa en text efter den tilltänkta målgruppen är helt grundläggande för att man ska kunna uppnå bästa möjliga resultat och öka sin försäljning. Detta stämmer inte minst när du försöker etablera sig på en utländsk marknad där målgruppen inte känner till ditt varumärke än. När vi arbetar med översättningar till engelska ser vi till att den färdiga texten är anpassad efter dina målgrupper. Detta innebär att både språket i sig och landspecifika detaljer, så som valuta, är optimerade för det land eller den marknad där du vill etablera eller expandera ditt varumärke.

Möt vårt team

Vi står redo att hjälpa dig på telefon +46 815 74 57 eller via mail [email protected]. Vi har öppet alla vardagar mellan kl 08:00 till 22:00.

Sebastian Malthe Hansen är projektledare för den danska marknaden p...
Sebastian Hansen
Project Manager - Denmark
+46 73 157 58 75
Cristina Heiberg är projektledare på Diction och Legalisering. Cris...
Cristina Heiberg
Project Manager - Denmark
+45 22277016
Maja Wistrand är Dictions projektledare för den svenska marknaden. ...
Maja Wistrand
Project Manager - Sweden
+46 815 74 57
Andri Freyr Ríkarðsson är Dictions projektledare för den isländska ...
Andri Freyr Ríkarðsson
Project Manager - Iceland
+354 6440800
Richard Sæther Thorsen är Dictions projektledare för den norska mar...
Richard Sæther Thorsen
Project Manager - Norge
Martin Rytter Handberg är Head of Proofreading Department i Diction.
Martin Rytter Handberg
Head of Proofreading Department
Alma Plank är Dictions projektkoordinator för den svenska marknaden...
Alma Plank
Project Coordinator - Sweden
+46 815 74 57
Julie Munkø är Dictions vendor manager. Som Dictions vendor manager...
Julie Munkø
Vendor Manager
+45 22277016
Aske Behrsin Hansen är frilansande designer och webbutvecklare, sam...
Aske Hansen
Cloud System Engineer
+45 2227 7016
Miriam är Dictions IT-specialist. Hon började sin Diction-karriär s...
Miriam Madsen Krane
IT Support Specialist
Martin Boberg är grundare och CEO för Diction ApS. Innan han grunda...
Martin Boberg
Chief Executive Officer
+4522277016
Claus Boberg är CFO på Diction. Claus har varit en del av företaget...
Claus Boberg
Chief Financial Officer
+4526857082
Marcus Kjærgaard Huban är Dictions redovisningsassistent. Han hålle...
Marcus Kjærgaard Huban
Redovisningsassistent
+45 22277016
Diction Sverige AB
Artillerigatan 6, 1 tr
114 51 Stockholm
Sverige
+46 815 74 57
Org. nr: 559152-1009
EAN: 5797200064202
visa mastercard