Diction
Ring till +46 815 74 57
Öppet till kl. 17.00

Vi översätter dina texter till arabiska. Snabbt och effektivt utan att komprimissa på kvalitet.

Vi strävar efter att ha branschens bästa priser

Vi översätter från 1,99 SEK per ord och korrekturläser från 0,48 SEK per ord.

Hög kvalitet

Vi anlitar uteslutande erfarna modersmålsöversättare så att du garanteras en kvalitetsöversättning.

Snabb leverans

Beroende på mängden text kan vi till och med ha en översättning klar samma dag.

Från din text till färdig arabiska översättning i 4 fyra enkla steg

upload
Ladda upp dina dokument
credit-card
Betala med kort
text
Vi översätter dina texter
truck
Dina texter skickas tillbaka via e-mail

Räkna ut ditt pris

ord
ord till  
Minimipris 590,-
Maja Wistrand
Project Manager - Sweden
phone
Ring till +46 815 74 57
Öppet till kl. 17.00

Diction är en professionell översättningsbyrå som utför översättningar till och från arabiska för såväl privat- som företagskunder. Förutom att erbjuda översättning till och från arabiska, erbjuder vi även korrekturläsning på arabiska. Översättning till och från arabiska är ofta en dyr affär, något vi tycker är onödigt. Därför har vi fokuserat på att minimera kostnaderna och är stolta att kunna erbjuda Sveriges bästa priser på översättning.

Översättning till och från arabiska 

Vi hjälper gärna till med översättning av arabiska texter till svenska. Utöver detta har du kontakt med en projektledare som kommer att vara din kontaktperson under hela processen. Vi har erfarenhet av textöversättningar inom alla slags områden, och är därför säkra på att vi kan hjälpa dig.

Arabiska modersmålsöversättare

Alla våra översättare som översätter till arabiska har arabiska som modersmål. När det gäller översättning från arabiska till andra språk har översättaren målspråket som modersmål. Genom att endast använda arabiska modersmålsöversättare säkerställer vi att översättningarna blir så flytande som möjligt och innehåller rätt terminologi. Utöver att ha arabiska som modersmål har alla våra översättare en akademisk utbildning bakom sig. Om texten innehåller till exempel medicinskt språkbruk, kan översättaren ha en medicinsk bakgrund, och om texten har en mer teknisk karaktär, kan översättaren ha utbildat sig inom ett relevant tekniskt ämne. Med andra ord ser vi till att din text översätts av en specialist.

Korrekturläsning av arabiska texter 

Behöver du korrekturläsa din arabiska text för att vara säker på att innehållet är tydligt eller grammatiken korrekt? Om så är fallet, kan vi hjälpa dig att korrekturläsa texten. När vi korrekturläser arabiska texter granskar vi texten på jakt efter alla slags språkliga fel, och i vissa fall omformulerar vi också texten så att budskapet blir tydligare. Korrigeringarna görs i två olika dokument, vanligen i Word. Du får två versioner av korrekturläsningen: ett dokument där korrigeringarna är markerade i rött, så kan du enkelt ser ändringarna, och ett dokument där texten är redo att användas. Det är bara att skicka din text till oss för en kostnadsfri offert.

Expressöversättning? Vi erbjuder expressleverans 

Ofta händer det att våra kunder behöver en översättning eller korrekturläsning inom några dagar eller senare samma dag. I sådana fall kan vi erbjuda översättning med expressleverans, vilket innebär att vi börjar översätta din text omedelbart för kunna skicka tillbaka den färdiga versionen så snart som möjligt. Diction har rykte om sig som en av de mest flexibla översättningsbyråerna, så tveka inte att fråga efter en översättning med kort tidsfrist. 

  
Dictions priser på översättning

Många funderar över hur mycket just deras översättning hade kostat, och om du är en av dem finns det ett enkelt sätt att få svar på denna fråga. Det enda du behöver göra är att skicka ett e-postmeddelande till [email protected] med den aktuella texten bifogad, så tar vi sedan en titt på längd, innehåll etc. och återkommer till dig med ett prisförslag baserat på hur fort du vill att den färdiga översättningen ska levereras. Om du har riktigt ont om tid kan du vara lugn, om du tar kontakt med oss under våra öppettider svarar vi nämligen alltid inom en timme! Om du inte vill kontakta oss via e-post går det förstås lika bra att kontakta oss via telefon, chatt eller vårt kontaktformulär. Vi ser fram emot att höra från dig!


Branschspecialister med specifik kompetens

Alla branscher är unika, och därför krävs det också unika texter beroende på vilken bransch ditt varumärke är aktivt inom. Vi jobbar med branschspecialister som har just den kunskap och kompetens som krävs för att kunna översätta era texter, oavsett om ni sysslar med teknik, design eller finans. Den arabisktalande marknaden växer för varje dag som går, och det är nu ett gyllene läge att etablera sig inom en rad olika branscher. Våra branschspecialister hjälper ditt varumärke med att lyckas!


Smart teknik ger bättre resultat

Med hjälp av den senaste tekniken inom översättning ger vi våra översättare och språkexperter de verktyg de behöver för att kunna producera översättningar av högsta kvalitet. De molnbaserade verktygen använder sig av mängder av tidigare översättningar i ett stort översättningsminne, vilket gör att nya översättningar både är enhetliga och använder sig av korrekt terminologi, två grundläggande egenskaper för en bra text som tilltalar er nya kundgrupp. Om ni jobbar i specifika filformat, exempelvis InDesign eller liknande, kan vi översätta direkt i dessa filer, så att ni inte behöver utföra massvis av efterarbete för att få texten klar för publicering.

Vi lokaliserar och anpassar

Det absolut viktigaste man måste tänka på när man skriver en text som ska övertala och inspirera är vem som ska läsa den, och var den ska läsas. Detta är våra översättare och språkexperter givetvis medvetna om, och stor vikt läggs vid att alla översättningar ska vara anpassade efter målgrupp, land och så vidare. Detta innebär att allt från språk och valutor till lokala regler och lagar anpassas.

Möt vårt team

Vi står redo att hjälpa dig på telefon +46 815 74 57 eller via mail [email protected]. Vi har öppet alla vardagar mellan kl 08:00 till 22:00.

Sebastian Malthe Hansen är projektledare för den danska marknaden p...
Sebastian Hansen
Project Manager - Denmark
+46 73 157 58 75
Cristina Heiberg är projektledare på Diction och Legalisering. Cris...
Cristina Heiberg
Project Manager - Denmark
+45 22277016
Maja Wistrand är Dictions projektledare för den svenska marknaden. ...
Maja Wistrand
Project Manager - Sweden
+46 815 74 57
Andri Freyr Ríkarðsson är Dictions projektledare för den isländska ...
Andri Freyr Ríkarðsson
Project Manager - Iceland
+354 6440800
Richard Sæther Thorsen är Dictions projektledare för den norska mar...
Richard Sæther Thorsen
Project Manager - Norge
Martin Rytter Handberg är Head of Proofreading Department i Diction.
Martin Rytter Handberg
Head of Proofreading Department
Julie Munkø är Dictions vendor manager. Som Dictions vendor manager...
Julie Munkø
Vendor Manager
+45 22277016
Aske Behrsin Hansen är frilansande designer och webbutvecklare, sam...
Aske Hansen
Cloud System Engineer
+45 2227 7016
Miriam är Dictions IT-specialist. Hon började sin Diction-karriär s...
Miriam Madsen Krane
IT Support Specialist
Martin Boberg är grundare och CEO för Diction ApS. Innan han grunda...
Martin Boberg
Chief Executive Officer
+4522277016
Claus Boberg är CFO på Diction. Claus har varit en del av företaget...
Claus Boberg
Chief Financial Officer
+4526857082
Marcus Kjærgaard Huban är Dictions redovisningsassistent. Han hålle...
Marcus Kjærgaard Huban
Redovisningsassistent
+45 22277016
Diction Sverige AB
Artillerigatan 6, 1 tr
114 51 Stockholm
Sverige
+46 815 74 57
Org. nr: 559152-1009
EAN: 5797200064202
visa mastercard