Diction
Ring till 073 567 18 63
Öppet till kl. 17.00

Vi översätter dina texter till arabiska. Snabbt och effektivt till marknadens bästa pris.

Behöver du hjälp att översätta din text till eller från arabiska? Vi hjälper dig med professionell översättning av din text.

Diction är en professionell översättningsbyrå som utför översättningar till och från arabiska för såväl privat- som företagskunder. Förutom att erbjuda översättning till och från arabiska, erbjuder vi även korrekturläsning på arabiska. Översättning till och från arabiska är ofta en dyr affär, något vi tycker är onödigt. Därför har vi fokuserat på att minimera kostnaderna och är stolta att kunna erbjuda Sveriges bästa priser på översättning.

Översättning till och från arabiska 

Vi hjälper gärna till med översättning av arabiska texter till svenska. När du beställer en översättningstjänst av oss, görs översättningen först av en översättare och därefter blir texten korrekturläst av en korrekturläsare. Utöver detta har du kontakt med en projektledare som kommer att vara din kontaktperson under hela processen. Vi har erfarenhet av textöversättningar inom alla slags områden, och är därför säkra på att vi kan hjälpa dig.

Arabiska modersmålsöversättare

Alla våra översättare som översätter till arabiska har arabiska som modersmål. När det gäller översättning från arabiska till andra språk har översättaren målspråket som modersmål. Genom att endast använda arabiska modersmålsöversättare säkerställer vi att översättningarna blir så flytande som möjligt och innehåller rätt terminologi. Utöver att ha arabiska som modersmål har alla våra översättare en akademisk utbildning bakom sig. Om texten innehåller till exempel medicinskt språkbruk, kan översättaren ha en medicinsk bakgrund, och om texten har en mer teknisk karaktär, kan översättaren ha utbildat sig inom ett relevant tekniskt ämne. Med andra ord ser vi till att din text översätts av en specialist.

Korrekturläsning av arabiska texter 

Behöver du korrekturläsa din arabiska text för att vara säker på att innehållet är tydligt eller grammatiken korrekt? Om så är fallet, kan vi hjälpa dig att korrekturläsa texten. När vi korrekturläser arabiska texter granskar vi texten på jakt efter alla slags språkliga fel, och i vissa fall omformulerar vi också texten så att budskapet blir tydligare. Korrigeringarna görs i två olika dokument, vanligen i Word. Du får två versioner av korrekturläsningen: ett dokument där korrigeringarna är markerade i rött, så kan du enkelt ser ändringarna, och ett dokument där texten är redo att användas. Det är bara att skicka din text till oss för en kostnadsfri offert.

Expressöversättning? Vi erbjuder expressleverans 

Ofta händer det att våra kunder behöver en översättning eller korrekturläsning inom några dagar eller senare samma dag. I sådana fall kan vi erbjuda översättning med expressleverans, vilket innebär att vi börjar översätta din text omedelbart för kunna skicka tillbaka den färdiga versionen så snart som möjligt. Diction har rykte om sig som en av de mest flexibla översättningsbyråerna, så tveka inte att fråga efter en översättning med kort tidsfrist. 

 

Räkna ut ditt pris

ord
ord à  
(Minimipris 590:-)
Få en kostnadsfri offert

Betala direkt på nätet

Vi är den enda översättningsbyrån i Skandinavien som erbjuder privatkunder möjligheten att betala direkt online.
visamastercard
Få en kostnadsfri offert

De bästa i branchen

"Vi har ofta använt Diction och fått tekniska texter, som kräver insikt i byggtekniska termer, översatta. Översättningarna som vi har mottagit har alltid varit korrekta och av hög kvalitet. Dessutom har priset varit mycket rimligt."
Alexander Wulff
Christian Birksø
Alexander Wulff
Chief Marketing Officer, ABEO A/S
Diction Sverige AB
Klostergatan 9
753 21 Uppsala
Sverige
073 567 18 63
Org. nr: 5591521009
visamastercard