Vi översätter dina texter till Arabiska. Snabbt och effektivt till marknadens bästa pris.

VI LIGGER ETTA PÅ TRUSTPILOT
Vi har 96/100 poäng baserat på mer än 125 omdömen från kunder.

BEHÖVER DU HJÄLP ATT ÖVERSÄTTA DIN TEXT TILL ELLER FRÅN ARABISKA? VI HJÄLPER DIG MED PROFESSIONELL ÖVERSÄTTNING AV DIN TEXT.

Diction är en professionell översättningsbyrå som utför översättningar till och från arabiska för såväl privat- som företagskunder. Förutom att erbjuda översättning till och från arabiska, erbjuder vi även korrekturläsning på arabiska. Översättning till och från arabiska är ofta en dyr affär, något vi tycker är onödigt. Därför har vi fokuserat på att minimera kostnaderna och är stolta att kunna erbjuda Sveriges bästa priser på översättning.

ÖVERSÄTTNING TILL OCH FRÅN ARABISKA

Vi hjälper gärna till med översättning av arabiska texter till svenska. När du beställer en översättningstjänst av oss, görs översättningen först av en översättare och därefter blir texten korrekturläst av en korrekturläsare. Utöver detta har du kontakt med en projektledare som kommer att vara din kontaktperson under hela processen. Vi har erfarenhet av textöversättningar inom alla slags områden, och är därför säkra på att vi kan hjälpa dig.

ARABISKA MODERSMÅLSÖVERSÄTTARE

Alla våra översättare som översätter till arabiska har arabiska som modersmål. När det gäller översättning från arabiska till andra språk har översättaren målspråket som modersmål. Genom att endast använda arabiska modersmålsöversättare säkerställer vi att översättningarna blir så flytande som möjligt och innehåller rätt terminologi. Utöver att ha arabiska som modersmål har alla våra översättare en akademisk utbildning bakom sig. Om texten innehåller till exempel medicinskt språkbruk, kan översättaren ha en medicinsk bakgrund, och om texten har en mer teknisk karaktär, kan översättaren ha utbildat sig inom ett relevant tekniskt ämne. Med andra ord ser vi till att din text översätts av en specialist.

KORREKTURLÄSNING AV ARABISKA TEXTER

Behöver du korrekturläsa din arabiska text för att vara säker på att innehållet är tydligt eller grammatiken korrekt? Om så är fallet, kan vi hjälpa dig att korrekturläsa texten. När vi korrekturläser arabiska texter granskar vi texten på jakt efter alla slags språkliga fel, och i vissa fall omformulerar vi också texten så att budskapet blir tydligare. Korrigeringarna görs i två olika dokument, vanligen i Word. Du får två versioner av korrekturläsningen: ett dokument där korrigeringarna är markerade i rött, så kan du enkelt ser ändringarna, och ett dokument där texten är redo att användas. Det är bara att skicka din text till oss för en kostnadsfri offert.

EXPRESSÖVERSÄTTNING? VI ERBJUDER EXPRESSLEVERANS

Ofta händer det att våra kunder behöver en översättning eller korrekturläsning inom några dagar eller senare samma dag. I sådana fall kan vi erbjuda översättning med expressleverans, vilket innebär att vi börjar översätta din text omedelbart för kunna skicka tillbaka den färdiga versionen så snart som möjligt. Diction har rykte om sig som en av de mest flexibla översättningsbyråerna, så tveka inte att fråga efter en översättning med kort tidsfrist. 

 

Räkna ut ditt pris

ord

ord à 1,99 SEK 0,00 SEK

(Minimipris 590:-)
Få en kostnadsfri offert

Vi sitter redo att hjälpa dig

Ring till oss på +46 40 67 41 835

Telefonlinjen är öppen till kl. 16:30.

Sveriges bästa priser

Vi översätter från 1,99 SEK per ord och korrekturläser från 0,48 SEK per ord.

Hög kvalitet

Vi anlitar uteslutande erfarna modersmålsöversättare så att du garanteras en kvalitetsöversättning.

Snabb leverans

Beroende på mängden text kan vi till och med ha en översättning klar samma dag.

Våra kunder

Betala direkt på nätet

Vi är den enda översättningsbyrån i Skandinavien som erbjuder privatkunder möjligheten att betala direkt online.

“Vi använder Diction för översättning av bl.a. produkttexter till flera av de skandinaviska språken. Leveranstiden är kort, översättningen är korrekt varje gång och processen är otroligt smidig. Sen är det inte heller fel att priset är det bästa vi har kunnat hitta.”
Christian Birksø
Owner
eAnatomi.dk
“Vi har ofta använt Diction och fått tekniska texter, som kräver insikt i byggtekniska termer, översatta. Översättningarna som vi har mottagit har alltid varit korrekta och av hög kvalitet. Dessutom har priset varit mycket rimligt.”
Alexander Wulff
Chief Marketing Officer
ABEO A/S

Läs fler omdömen på Trustpilot.

Vi talar många språk

Med ett stort team av specialiserade översättare är Diction den rekommenderade samarbetspartnern av flera skandinaviska och internationella företag. Vi översätter primärt texter till och från alla europeiska språk och specialiserar oss på de skandinaviska språken.

Din professionella översättningsbyrå

Översättningsbyrån Diction är din språkliga samarbetspartner oavsett om du är ute efter översättning, korrekturläsning, copywriting eller tolkning. Vår översättningsbyrå har idag kontor i Uppsala, Köpenhamn och Oslo. Vi har sedan starten 2010 hjälpt våra kunder med översättningar i hela Europa från våra kontor. Vi har specialiserat oss på översättningar till och från de skandinaviska språken, vilket innebär att du tryggt kan anförtro dina översättningar till oss och lita på att du får korrekta och språkligt flytande översättningar tillbaka. För att du ska vara säker på att du får en översättning av högsta kvalitet har vi samlat branschens duktigaste översättare hos oss. Vi använder uteslutande översättare som översätter till sitt modersmål och alla texter kvalitetssäkras genom korrekturläsning, som genomförs av en annan person än själva översättaren. Diction levererar professionella språklösningar både till privatkunder och företag, och vi ser fram emot att hjälpa också dig.