Diction
Ring till +46 73 157 58 75
Öppet till kl. 17.00

Vi översätter dina texter till arabiska. Snabbt och effektivt till marknadens bästa pris.

Behöver du hjälp att översätta din text till eller från arabiska? Vi hjälper dig med professionell översättning av din text.

Diction är en professionell översättningsbyrå som utför översättningar till och från arabiska för såväl privat- som företagskunder. Förutom att erbjuda översättning till och från arabiska, erbjuder vi även korrekturläsning på arabiska. Översättning till och från arabiska är ofta en dyr affär, något vi tycker är onödigt. Därför har vi fokuserat på att minimera kostnaderna och är stolta att kunna erbjuda Sveriges bästa priser på översättning.

Översättning till och från arabiska 

Vi hjälper gärna till med översättning av arabiska texter till svenska. Utöver detta har du kontakt med en projektledare som kommer att vara din kontaktperson under hela processen. Vi har erfarenhet av textöversättningar inom alla slags områden, och är därför säkra på att vi kan hjälpa dig.

Arabiska modersmålsöversättare

Alla våra översättare som översätter till arabiska har arabiska som modersmål. När det gäller översättning från arabiska till andra språk har översättaren målspråket som modersmål. Genom att endast använda arabiska modersmålsöversättare säkerställer vi att översättningarna blir så flytande som möjligt och innehåller rätt terminologi. Utöver att ha arabiska som modersmål har alla våra översättare en akademisk utbildning bakom sig. Om texten innehåller till exempel medicinskt språkbruk, kan översättaren ha en medicinsk bakgrund, och om texten har en mer teknisk karaktär, kan översättaren ha utbildat sig inom ett relevant tekniskt ämne. Med andra ord ser vi till att din text översätts av en specialist.

Korrekturläsning av arabiska texter 

Behöver du korrekturläsa din arabiska text för att vara säker på att innehållet är tydligt eller grammatiken korrekt? Om så är fallet, kan vi hjälpa dig att korrekturläsa texten. När vi korrekturläser arabiska texter granskar vi texten på jakt efter alla slags språkliga fel, och i vissa fall omformulerar vi också texten så att budskapet blir tydligare. Korrigeringarna görs i två olika dokument, vanligen i Word. Du får två versioner av korrekturläsningen: ett dokument där korrigeringarna är markerade i rött, så kan du enkelt ser ändringarna, och ett dokument där texten är redo att användas. Det är bara att skicka din text till oss för en kostnadsfri offert.

Expressöversättning? Vi erbjuder expressleverans 

Ofta händer det att våra kunder behöver en översättning eller korrekturläsning inom några dagar eller senare samma dag. I sådana fall kan vi erbjuda översättning med expressleverans, vilket innebär att vi börjar översätta din text omedelbart för kunna skicka tillbaka den färdiga versionen så snart som möjligt. Diction har rykte om sig som en av de mest flexibla översättningsbyråerna, så tveka inte att fråga efter en översättning med kort tidsfrist. 

  
Dictions priser på översättning

Många funderar över hur mycket just deras översättning hade kostat, och om du är en av dem finns det ett enkelt sätt att få svar på denna fråga. Det enda du behöver göra är att skicka ett e-postmeddelande till [email protected] med den aktuella texten bifogad, så tar vi sedan en titt på längd, innehåll etc. och återkommer till dig med ett prisförslag baserat på hur fort du vill att den färdiga översättningen ska levereras. Om du har riktigt ont om tid kan du vara lugn, om du tar kontakt med oss under våra öppettider svarar vi nämligen alltid inom en timme! Om du inte vill kontakta oss via e-post går det förstås lika bra att kontakta oss via telefon, chatt eller vårt kontaktformulär. Vi ser fram emot att höra från dig!


Branschspecialister med specifik kompetens

Alla branscher är unika, och därför krävs det också unika texter beroende på vilken bransch ditt varumärke är aktivt inom. Vi jobbar med branschspecialister som har just den kunskap och kompetens som krävs för att kunna översätta era texter, oavsett om ni sysslar med teknik, design eller finans. Den arabisktalande marknaden växer för varje dag som går, och det är nu ett gyllene läge att etablera sig inom en rad olika branscher. Våra branschspecialister hjälper ditt varumärke med att lyckas!


Smart teknik ger bättre resultat

Med hjälp av den senaste tekniken inom översättning ger vi våra översättare och språkexperter de verktyg de behöver för att kunna producera översättningar av högsta kvalitet. De molnbaserade verktygen använder sig av mängder av tidigare översättningar i ett stort översättningsminne, vilket gör att nya översättningar både är enhetliga och använder sig av korrekt terminologi, två grundläggande egenskaper för en bra text som tilltalar er nya kundgrupp. Om ni jobbar i specifika filformat, exempelvis InDesign eller liknande, kan vi översätta direkt i dessa filer, så att ni inte behöver utföra massvis av efterarbete för att få texten klar för publicering.

Vi lokaliserar och anpassar

Det absolut viktigaste man måste tänka på när man skriver en text som ska övertala och inspirera är vem som ska läsa den, och var den ska läsas. Detta är våra översättare och språkexperter givetvis medvetna om, och stor vikt läggs vid att alla översättningar ska vara anpassade efter målgrupp, land och så vidare. Detta innebär att allt från språk och valutor till lokala regler och lagar anpassas.

Räkna ut ditt pris

ord
ord à  
(Minimipris 590 SEK exkl. moms)

Betala direkt på nätet

Vi är den enda översättningsbyrån i Skandinavien som erbjuder privatkunder möjligheten att betala direkt online.
visamastercard
Få en kostnadsfri offert

De bästa i branchen

Vi använder Diction för översättning av bl.a. produkttexter till flera av de skandinaviska språken. Leveranstiden är kort, översättningen är korrekt varje gång och processen är otroligt smidig. Sen är det inte heller fel att priset är det bästa vi har kunnat hitta.
Christian Birksø
Christian Birksø
eAnatomi.dk
Vi har ofta använt Diction och fått tekniska texter, som kräver insikt i byggtekniska termer, översatta. Översättningarna som vi har mottagit har alltid varit korrekta och av hög kvalitet. Dessutom har priset varit mycket rimligt.
Alexander Wulff
Alexander Wulff
ABEO A/S
Diction Sverige AB
Artillerigatan 6, 1 tr
114 51 Stockholm
Sverige
+46 73 157 58 75
Org. nr: 559152-1009
visamastercard