Diction
Ring till 073 567 18 63
Öppet till kl. 17.00

Våra kunder

Läs om några av våra uppdrag

Vi på Diction har erfarenhet med översättning av texter för både företag, den offentliga sektorn samt för privatpersoner. Vi översätter inom ert specifika område. Flera av våra översättare har specialiserat sig inom specifika områden vilket har stor betydelse för att din text ska flyta på och därmed framför budskapet så tydligt som möjligt.

Våra kunder

Bang & Olufsen
Sticks'n'Sushi
Europcar
PricewaterhouseCoopers
Santander Consumer Bank
WhiteAway
Arriva
Københavns Universitet
Aller Media
Toyota
Momondo
Nordisk Film

Våra kunder

På Diction har vi erfarenhet av översättning av texter åt både företag, offentlig sektor och privatpersoner. Vi har översättare inom alla områden. Flera av våra översättare har specialiserat sig inom ett visst område. Detta har betydelse för din text, som kommer att flyta så bra som möjligt och därmed tydligt förmedla budskapet.

Här är ett urval av De typer av texter som vi har arbetat med

Försäljningsbrev, nyhetsbrev, försäljningsavtal, fritidshus- och sommarstugetexter, hemsidetexter, internetreklam, marknadsföringstexter, turism, annonser, kundtidningar, personalböcker, reklam, PR-texter, interna och externa broschyrer, foldrar, filmmanus, pressmeddelanden, allmän PR, internettexter, SEO-orienterad text, artiklar, manualer, ekonomiska analyser, personalanalyser, utbildningsmaterial, industri, tekniska manualer, användarhandböcker, instruktionsböcker, finansrelaterade texter, texter angående pension, texter angående försäkring, årsredovisningar etc.

Referenser

Sedan vi bildades år 2010 har vi samlat på oss en portfölj av små, medelstora och stora företag där det har varit en stor ära för oss att få hjälpa till med översättning och korrekturläsning. Nedan kan du se ett brett urval av våra kunder som alla representerar sin respektive bransch. Vidare kan du läsa mer om specifika projekt under fliken “Om Diction”, där du kan läsa några små framgångshistorier om våra projekt.

Nedanför följer ett urval av de branscher och områden som vi har arbetat med:

Försäkring, Pension, IT, Personlig omvårdnad/Hälsovård, Turism- och resebranschen, Design- och möbelbranschen, Inredning, Forskning och universitetsinstitutioner, Reklam- och marknadsföringsbranschen, Media/film/Tv-branschen, Journalistik.

Betala direkt på nätet

Vi är den enda översättningsbyrån i Skandinavien som erbjuder privatkunder möjligheten att betala direkt online.
visamastercard
Få en kostnadsfri offert

Våra kunder

Diction Sverige AB
Klostergatan 9
753 21 Uppsala
Sverige
073 567 18 63
Org. nr: 5591521009
visamastercard