Diction
Ring till +46 815 74 57
Öppet till kl. 17.00

Vi översätter dina texter till tyska. Snabbt och effektivt utan att komprimissa på kvalitet.

Vi strävar efter att ha branschens bästa priser

Vi översätter från 1,96 SEK per ord och korrekturläser från 0,41 SEK per ord.

Hög kvalitet

Vi anlitar uteslutande erfarna modersmålsöversättare så att du garanteras en kvalitetsöversättning.

Snabb leverans

Beroende på mängden text kan vi till och med ha en översättning klar samma dag.

Från din text till färdig tyska översättning i 4 fyra enkla steg

upload
Ladda upp dina dokument
credit-card
Betala med kort
text
Vi översätter dina texter
truck
Dina texter skickas tillbaka via e-mail

Räkna ut ditt pris

ord
ord till  
Minimipris 590,-
Maja Wistrand
Project Manager - Sweden
phone
Ring till +46 815 74 57
Öppet till kl. 17.00

Få en professionell svensk-tysk översättning till marknadens bästa pris

Tjänster

På Diction hjälper vi både privat- och företagskunder med tyska översättningar och korrekturläsningar. Vi är specialiserade på översättningar men vi erbjuder även korrekturläsning på tyska. Förutom att vara översättningsspecialister, så går vi in för att ha de bästa priserna. Vi kan därför garantera dig de absoluta bästa priserna på marknaden.

Tysk översättning

Vi hjälper våra kunder att översätta texter till och från tyska. Vi har specialiserat oss på tysk grammatik, som kan vara mycket svår. Vidare är precision en dygd som alltid prioriteras högt hos tyskarna. Här kan det vara extra viktigt att formulera sig så exakt som möjligt på det tyska språket för att undvika missförstånd. Naturligtvis kan vi hjälpa till med alla typer av översättning och korrekturläsning av tyska texter.

Modersmålsöversättare garanterar kvalitetsöversättningar

För att säkerställa att våra översättningar är av högsta kvalitet, använder vi oss först och främst alltid av modersmålsöversättare. Detta betyder att alla våra översättare har tyska som modersmål. Dessutom har de en längre språklig universitetsutbildning bakom sig. Om det finns ett behov av översättning av flera texter under en längre period, ser vi till att samma översättare används hela vägen.

Tysk korrekturläsning

Vi erbjuder även tysk korrekturläsning. Om du har en text som behöver granskas av en professionell tysk korrekturläsare, följer du helt enkelt samma procedur här på hemsidan som när du vill ha en tysk översättning. Våra korrekturläsare ser helt enkelt till att alla typer av fel rättas till och att texten är läsbar för mottagaren. Korrekturläsning hos Diction handlar med andra ord om att texten granskas med avseende på tysk stavning, grammatik, kommatering och meningsbyggnad. Om du har några speciella krav, kan du alltid fråga oss.

Snabb leverans av dina tyska texter

Vi sätter stort värde på att vara din pålitliga samarbetspartner när du har en brådskande översättning. Vi strävar efter att leverera översättningar som är felfria och som lever upp till dina förväntningar. Därför fäster vi stor vikt vid att vara tillgängliga under hela processen och vi ser alltid till att leverera den färdiga översättningen eller korrekturläsningen på avtalad tid. Eftersom vi har flera översättare samlade kommer vi alltid att kunna översätta dina tyska texter. Vår flexibilitet är en av våra absolut starkaste sidor. Det innebär att vi alltid kan hantera de språkliga utmaningar som dina tyska texter kan tänkas erbjuda.

Översättning av tysk text 

Tyskland är en stor och viktig marknad och tack vare landets geografiska läge har det haft stor betydelse för många företag. Men det är också ett land där grammatiken kan vara mycket omständlig och precision är en egenskap som rankas högt bland tyskarna. Därför är det extra viktigt att man formulerar sig så exakt som möjligt., för att undvika missförstånd. Vi erbjuder både översättning och korrekturläsning av tyska texter. Se pris och ytterligare information om korrekturläsning i den översta menyn.

Dags för översättning? Få pris inom 1 timme!

När du har en text som ska översättas behöver du bara öppna upp din e-post, bifoga texten i fråga och skicka iväg den till [email protected]. Våra professionella projektledare tar sedan en titt på din text och återkommer med ett pris baserat på hur lång och komplex texten är, samt när deadline för översättningen är. Oroa dig inte för att detta är en långdragen process som tar flera dagar – om du tar kontakt med oss under våra öppettider får du ditt prisförslag redan inom en timme. Om du hellre vill ringa oss, chatta med oss eller fylla i kontaktformuläret här på hemsidan går det också bra. Vi jobbar alltid för att ge dig bästa möjliga pris!

Branschspecialister med specifik kompetens

Alla som har erfarenhet från att etablera varumärken inom olika branscher vet att ingen bransch är den andra lik, och därmed måste alla texter också anpassas efter vilken bransch de ska användas inom. Den tyska marknaden rymmer alla möjliga branscher, och det spelar ingen roll om ni är ute efter att etablera er inom finans- eller konsultbranscher, eller ska starta en webbshop, våra branschspecialister ser till att era texter passar som hand i handske med er bransch. Att översättningarna utförs med branschanpassning i åtanke är lika självklart för oss som att grammatiken ska vara korrekt.

Smart teknik och smarta verktyg

Med hjälp av den senaste molnbaserade översättningstekniken kan vi se till att alla våra översättningar håller samma höga standard. Våra översättningsminnen ger våra översättare och språkexperter möjlighet att skapa enhetliga texter med korrekt terminologi och de rätta ordvalen, vilket förstås är grundläggande för att man ska kunna ge sin nya målgrupp ett seriöst och attraktivt intryck. Tack vare dessa program och verktyg har vi också möjlighet att översätta direkt i de flesta typer av filer, inklusive InDesign-filer med mera, så att du slipper lägga onödig tid på att flytta texten mellan olika filformat.

Lokalisering för bästa resultat

Alla våra översättningar och texter skriva för just den marknad, bransch och målgrupp ni riktar in er på. På så vis kan ni vara säkra på att både språket som används och att alla detaljer är anpassade på ett vis som gör att era nya kunder blir mer benägna att välja er när de är på jakt efter en ny produkt eller tjänst.

Möt vårt team

Vi står redo att hjälpa dig på telefon +46 815 74 57 eller via mail [email protected]. Vi har öppet alla vardagar mellan kl 08:00 till 22:00.

Sebastian Malthe Hansen är projektledare för den danska marknaden p...
Sebastian Hansen
Project Manager - Denmark
+46 73 157 58 75
Cristina Heiberg är projektledare på Diction och Legalisering. Cris...
Cristina Heiberg
Project Manager - Denmark
+45 22277016
Maja Wistrand är Dictions projektledare för den svenska marknaden. ...
Maja Wistrand
Project Manager - Sweden
+46 815 74 57
Andri Freyr Ríkarðsson är Dictions projektledare för den isländska ...
Andri Freyr Ríkarðsson
Project Manager - Iceland
+354 6440800
Richard Sæther Thorsen är Dictions projektledare för den norska mar...
Richard Sæther Thorsen
Project Manager - Norge
Martin Rytter Handberg är Head of Proofreading Department i Diction.
Martin Rytter Handberg
Head of Proofreading Department
Julie Munkø är Dictions vendor manager. Som Dictions vendor manager...
Julie Munkø
Vendor Manager
+45 22277016
Aske Behrsin Hansen är frilansande designer och webbutvecklare, sam...
Aske Hansen
Cloud System Engineer
+45 2227 7016
Miriam är Dictions IT-specialist. Hon började sin Diction-karriär s...
Miriam Madsen Krane
IT Support Specialist
Martin Boberg är grundare och CEO för Diction ApS. Innan han grunda...
Martin Boberg
Chief Executive Officer
+4522277016
Claus Boberg är CFO på Diction. Claus har varit en del av företaget...
Claus Boberg
Chief Financial Officer
+4526857082
Marcus Kjærgaard Huban är Dictions redovisningsassistent. Han hålle...
Marcus Kjærgaard Huban
Redovisningsassistent
+45 22277016
Diction Sverige AB
Artillerigatan 6, 1 tr
114 51 Stockholm
Sverige
+46 815 74 57
Org. nr: 559152-1009
EAN: 5797200064202
visa mastercard