Diction
Ring till +46 815 74 57
Öppet till kl. 17.00

Språkservice utförd av en professionell översättningsbyrå – översättningar och korrekturläsning

På Diction har vi som översättningsbyrå specialiserat oss på översättningar och korrekturläsningar av texter. Med ett stort team av specialiserade översättare med olika språkkombinationer är Diction den föredragna samarbetspartnern för flera svenska och internationella företag. Vi översätter främst texter från alla nordeuropeiska språk och vi har i synnerhet många kunder för översättningar till de skandinaviska språken.

Hemsidor, försäljningstexter, manualer och böcker

På Diction kan vi bland annat hjälpa dig med översättning av dina hemsidor, försäljningstexter, manualer eller böcker. Kvalitet är naturligtvis det vi värdesätter högst, så att meddelandet och dess budskap inte går förlorade på grund av missförstånd eller stavfel. Genom att använda våra tjänster säkerställer du att dina texter översätts helt korrekt till alla språk som du har behov av.

Tekniska översättningar

Som översättningsbyrå kan vi hjälpa till med juridiska, medicinska eller andra professionella texter som ska översättas. När vi översätter tekniska texter lägger vi stor vikt vid att rätt facktermer används. Därför kommer texten alltid att översättas av en modersmålsöversättare med arbetslivserfarenhet inom det givna området. På så sätt blir kvaliteten och språkbruket alltid rätt, oavsett om det är juridiska, tekniska eller medicinska texter som ska översättas.

Vi talar många språk

Med ett stort team av specialiserade översättare är Diction den rekommenderade samarbetspartnern av flera skandinaviska och internationella företag. Vi översätter primärt texter till och från alla europeiska språk och specialiserar oss på de skandinaviska språken.

Din professionella översättningsbyrå

Läs mer om oss
Översättningsbyrån Diction är din språkliga samarbetspartner oavsett om du är ute efter översättning, korrekturläsning eller copywriting. Vår översättningsbyrå har idag kontor i Stockholm, Köpenhamn, Oslo, Helsinki och Reykjavik. Vi har sedan starten 2010 hjälpt våra kunder med översättningar i hela Europa från våra kontor. Vi har specialiserat oss på översättningar till och från de skandinaviska språken, vilket innebär att du tryggt kan anförtro dina översättningar till oss och lita på att du får korrekta och språkligt flytande översättningar tillbaka. För att du ska vara säker på att du får en översättning av högsta kvalitet har vi samlat erfarna och duktiga översättare. Vi använder uteslutande översättare som översätter till sitt modersmål. Diction levererar professionella språklösningar både till privatkunder och företag, och vi ser fram emot att hjälpa också dig.
Diction Sverige AB
Artillerigatan 6, 1 tr
114 51 Stockholm
Sverige
+46 815 74 57
Org. nr: 559152-1009
EAN: 5797200064202
visa mastercard