Diction
Ring till 073 567 18 63
Öppet till kl. 17.00

Språk


Språkservice utförd av en professionell översättningsbyrå – översättningar och korrekturläsning

På Diction ApS har vi som översättningsbyrå specialiserat oss på översättningar och korrekturläsningar av texter. Med ett stort team av specialiserade översättare med olika språkkombinationer är Diction den föredragna samarbetspartnern för flera svenska och internationella företag. Vi översätter främst texter från alla nordeuropeiska språk och vi har i synnerhet många kunder för översättningar till de skandinaviska språken.

Kvalitetssäkring

Det finns många olika översättningsbyråer på marknaden och kvaliteten kan vara mycket varierande eftersom det ofta är olika översättare som översätter texterna. För att leva upp till kundernas förväntningar har vi på Diction infört en policy som säkerställer att en översättning översätts av modersmålsöversättare som har en akademisk bakgrund och som genomgått en kvalitetskontroll. Vid kvalitetskontrollen gör en annan översättare en korrekturläsning av texten så att vi får bästa möjliga resultat.

Hemsidor, försäljningstexter, manualer och böcker

På Diction kan vi bland annat hjälpa dig med översättning av dina hemsidor, försäljningstexter, manualer eller böcker. Kvalitet är naturligtvis det vi värdesätter högst, så att meddelandet och dess budskap inte går förlorade på grund av missförstånd eller stavfel. Genom att använda våra tjänster säkerställer du att dina texter översätts helt korrekt till alla språk som du har behov av.

Tekniska översättningar

Som översättningsbyrå kan vi hjälpa till med juridiska, medicinska eller andra professionella texter som ska översättas. När vi översätter tekniska texter lägger vi stor vikt vid att rätt facktermer används. Därför kommer texten alltid att översättas av en modersmålsöversättare med arbetslivserfarenhet inom det givna området. På så sätt blir kvaliteten och språkbruket alltid rätt, oavsett om det är juridiska, tekniska eller medicinska texter som ska översättas.

Vi talar många språk

Med ett stort team av specialiserade översättare är Diction den rekommenderade samarbetspartnern av flera skandinaviska och internationella företag. Vi översätter primärt texter till och från alla europeiska språk och specialiserar oss på de skandinaviska språken.

Din professionella översättningsbyrå

Läs mer om oss
Översättningsbyrån Diction är din språkliga samarbetspartner oavsett om du är ute efter översättning, korrekturläsning, copywriting eller tolkning. Vår översättningsbyrå har idag kontor i Uppsala, Köpenhamn och Oslo. Vi har sedan starten 2010 hjälpt våra kunder med översättningar i hela Europa från våra kontor. Vi har specialiserat oss på översättningar till och från de skandinaviska språken, vilket innebär att du tryggt kan anförtro dina översättningar till oss och lita på att du får korrekta och språkligt flytande översättningar tillbaka. För att du ska vara säker på att du får en översättning av högsta kvalitet har vi samlat branschens duktigaste översättare hos oss. Vi använder uteslutande översättare som översätter till sitt modersmål och alla texter kvalitetssäkras genom korrekturläsning, som genomförs av en annan person än själva översättaren. Diction levererar professionella språklösningar både till privatkunder och företag, och vi ser fram emot att hjälpa också dig.
Diction Sverige AB
Klostergatan 9
753 21 Uppsala
Sverige
073 567 18 63
Org. nr: 5591521009
visamastercard