Diction
Ring till +46 815 74 57
Öppet till kl. 17.00

Vi översätter dina texter till kinesiska. Snabbt och effektivt utan att komprimissa på kvalitet.

Vi strävar efter att ha branschens bästa priser

Vi översätter från 1,99 SEK per ord och korrekturläser från 0,48 SEK per ord.

Hög kvalitet

Vi anlitar uteslutande erfarna modersmålsöversättare så att du garanteras en kvalitetsöversättning.

Snabb leverans

Beroende på mängden text kan vi till och med ha en översättning klar samma dag.

Från din text till färdig kinesiska översättning i 4 fyra enkla steg

upload
Ladda upp dina dokument
credit-card
Betala med kort
text
Vi översätter dina texter
truck
Dina texter skickas tillbaka via e-mail

Räkna ut ditt pris

ord
ord till  
Minimipris 590,-
Maja Wistrand
Project Manager - Sweden
phone
Ring till +46 815 74 57
Öppet till kl. 17.00

Få en professionell översättning från svenska till kinesiska, kinesiska till svenska, engelska till kinesiska eller kinesiska til engelska till marknadens bästa pris

Tjänster

Vi erbjuder professionell översättning och korrekturläsning av alla typer av texter. Diction har kontor mitt på Ströget i Köpenhamn och här finns vi alltid till hands för att hjälpa våra kunder. Vi samarbetar med översättare som är födda och uppvuxna i Kina och som kan översätta till och från kinesiska inom många olika språkkombinationer.

Kinesisk översättning

Om du har en text som ska översättas till eller från kinesiska, är vi översättningsbyrån för dig. Vi har prioriterat att ha kinesiska som ett av våra specialistspråk eftersom det tekniskt sett, på grund av Kinas stora befolkningsmängd, är det mest talade språket i världen. Standardspråket i Kina är mandarin och det talas av cirka 850 miljoner människor runt om i världen. Handeln med Kina är enorm och även om det är främst med USA och Australien så förekommer det också mycket handel med Europa. Det är därför Diction har valt att knyta till sig skickliga kinesiska översättare som talar flytande mandarin, men som även kan översätta till och från de andra dialekterna. Det resulterar i en äkta kvalitetsöversättning, något som vi här på Diction är stolta över att gång på gång kunna leverera.

Modersmålsöversättare garanterar kvalitetsöversättningar

Mandarin är kanske ett av de svåraste språken i världen att lära sig och för att säkerställa att vi levererar kinesiska översättningar av hög kvalitet, använder vi oss uteslutande av modersmålsöversättare från Kina. Detta betyder att alla våra översättningar till och från kinesiska görs av duktiga personer med kinesisk bakgrund. Vi kräver dessutom att de alla kan visa att de har översättningserfarenhet och att de åtminstone är universitetsstudenter på ett språkprogram. Det är därför vi har en solid stab av skickliga översättare som vi vet är duktiga och pålitliga.

Kinesisk korrekturläsning

Eftersom vi vill vara ditt förstahandsval när det gäller översättningsbyråer, erbjuder vi alltid korrekturläsning av dina kinesiska texter. Mandarin är inte ett lätt språk, oavsett vilken nivå din text ligger på, och om du har en text som behöver korrekturläsas så har vi alltid möjlighet att läsa igenom den för att rätta till fel och andra misstag. Vi kan erbjuda dig att antingen få den slutliga versionen eller en korrigeringsmärkt version, så att du själv kan ta ställning till varje ändring. Vi garanterar att korrekturläsningen säkerställer att din text ser mer professionell ut, eftersom grammatik, meningsbyggnad, kommatering och stavning granskas noggrant. Vi är stolta över att alltid vara flexibla när det gäller våra kunders önskemål, så om du har ett särskilt behov är du alltid välkommen att tala om det för oss.

Snabb leverans av dina kinesiska texter

Många av våra kunder kräver att vi kan leverera snabbt och felfritt. Därför ser vi till att alltid ha möjlighet till snabb leverans om du har en kort deadline som måste hållas. Skicka oss din kinesiska text via formuläret på denna sida eller via e-post så återkommer vi med en offert om pris och deadline.

Få snabbt prisförslag på din översättning

Har du en brådskande översättning? Ta det lugnt, om du kontaktar oss under våra öppettider får du ett prisförslag på översättning av din text inom en timme från det att du kontaktar oss! Bifoga helt enkelt texten i ett e-postmeddelande och skicka iväg den till [email protected] och berätta för oss när du vill att översättningen senast ska vara klar. Vi tar sedan en titt på textens längd och innehåll för att på så vis ge dig ett pris per ord – och vi försöker alltid ge dig bästa möjliga pris! Du kan förstås också ringa eller chatta med oss om du vill ha direkt kontakt, alternativt fylla i vårt kontaktformulär här på hemsidan.

Branschspecialister

Alla branscher är unika och det krävs därför särskild eftertanke när man översätter till en viss bransch. Därför har vi branschspecialister som är experter på sina respektive branscher, och som ser till att översättningen är anpassad efter just den bransch ditt varumärke är verksamt inom. Oavsett om handlar om texter för bil- och transportindustrin, e-handel, livsmedel eller något annat kan vi hjälpa dig med att skapa texter som övertygar och inspirerar.

Smart teknik ger bättre översättningar

Med hjälp av den senaste smarta tekniken har våra översättare och språkexperter de bästa verktygen för att kunna skapa enhetliga texter med korrekt terminologi. Detta är i sin tur förstås ett måste när ni ska etablera er på en utländsk marknad, och inte minst den kinesiska, där konkurrensen är stenhård och många kämpar om kunderna. Våra molnbaserade översättningsverktyg bygger på mängder av tidigare översättningar och ser till att era texter ger er bästa möjliga förutsättningar för att lyckas med er etablering i Kina. Dessutom kan vi översätta direkt i mängder av olika filformat, inklusive InDesign-filer, vilket sparar er det extra arbete det innebär att flytta texterna mellan olika filformat.

Lokalisering och anpassning av språk

Att en översättning anpassas efter var och när den ska läsas, samt vem som ska läsa den, är grundläggande för att man ska få en så effektiv text som möjligt. Detta är vi väl medvetna om, och därför har våra översättare stort fokus på att dina texter ska skrivas med ett språk som passar den tilltänkta målgruppen och att alla detaljer, i form av exempelvis valuta och lokala regler, stämmer.

Möt vårt team

Vi står redo att hjälpa dig på telefon +46 815 74 57 eller via mail [email protected]. Vi har öppet alla vardagar mellan kl 08:00 till 22:00.

Sebastian Malthe Hansen är projektledare för den danska marknaden p...
Sebastian Hansen
Project Manager - Denmark
+46 73 157 58 75
Cristina Heiberg är projektledare på Diction och Legalisering. Cris...
Cristina Heiberg
Project Manager - Denmark
+45 22277016
Maja Wistrand är Dictions projektledare för den svenska marknaden. ...
Maja Wistrand
Project Manager - Sweden
+46 815 74 57
Andri Freyr Ríkarðsson är Dictions projektledare för den isländska ...
Andri Freyr Ríkarðsson
Project Manager - Iceland
+354 6440800
Richard Sæther Thorsen är Dictions projektledare för den norska mar...
Richard Sæther Thorsen
Project Manager - Norge
Martin Rytter Handberg är Head of Proofreading Department i Diction.
Martin Rytter Handberg
Head of Proofreading Department
Julie Munkø är Dictions Human Resources Manager Som Dictions HR Man...
Julie Munkø
Human Resources Manager
+45 22277016
Aske Behrsin Hansen är frilansande designer och webbutvecklare, sam...
Aske Hansen
Cloud System Engineer
+45 2227 7016
Martin Boberg är grundare och CEO för Diction ApS. Innan han grunda...
Martin Boberg
Chief Executive Officer
+4522277016
Claus Boberg är CFO på Diction. Claus har varit en del av företaget...
Claus Boberg
Chief Financial Officer
+4526857082
Marcus Kjærgaard Huban är Dictions redovisningsassistent. Han hålle...
Marcus Kjærgaard Huban
Redovisningsassistent
+45 22277016
Diction Sverige AB
Artillerigatan 6, 1 tr
114 51 Stockholm
Sverige
+46 815 74 57
Org. nr: 559152-1009
EAN: 5797200064202
visa mastercard