Vi översätter dina texter till polsk. Snabbt och effektivt till marknadens bästa pris.

VI LIGGER ETTA PÅ TRUSTPILOT
Vi har 96/100 poäng baserat på mer än 125 omdömen från kunder.

BEHÖVER DU HJÄLP MED ÖVERSÄTTNING TILL POLSKA? FÅ PROFESSIONELL POLSK ÖVERSÄTTNING HÄR.

Diktion erbjuder polsk översättning och korrekturläsning till både privat- och företagskunder. Vi har en databas av experter på polska, var och en med sin specifika erfarenhet, som står redo att översätta och korrekturläsa din text. Utöver den höga kvaliteten, är vi på Diction angelägna om att erbjuda marknadens bästa priser. Vi har således ett starkt fokus på att hålla kostnaderna nere till förmån för våra kunder.

POLSK ÖVERSÄTTNING

Vi är specialiserade på att översätta till och från polska och kan därför hjälpa dig med översättning av din text oavsett ämnesområde. Vi har specialiserade modersmålsöversättare som är redo att ta sig an just din text. När du beställer översättning hos oss ingår det både översättning och korrekturläsning av en korrekturläsare i priset. Därmed kan du vara säker på att du får en flytande och felfri översättning.

Process

Ladda upp dina dokument
Betala med kort
Vi översätter dina texter
Dina texter skickas tillbaka via e-mail

POLSKA MODERSMÅLSÖVERSÄTTARE SÄKERSTÄLLER HÖG ÖVERSÄTTNINGSKVALITET

För att säkerställa att översättningarna håller så hög kvalitet som möjligt, har vi sett till att alla våra polska översättare har polska som modersmål. Våra polska översättare har därför bästa möjliga förutsättningar för att göra en korrekt översättning. Förutom att ha polska som modersmål, har alla våra översättare en akademisk utbildning med en magisterexamen eller motsvarande. Vi har en stor databas av specialiserade översättare inom alla möjliga ämnesområden. Om du har fast behov av översättning framöver, kan vi se till att använda samma översättare till alla dina översättningsuppdrag. Detta för att säkerställa kontinuiteten hos dina översättningar.

POLSK KORREKTURLÄSNING

Har du en polsk text som ska korrekturläsa? Korrekturläsning av polska texter är en tjänst som vi erbjuder alla våra kunder. När vi korrekturläser texterna ser vi till att rätta alla eventuella fel samtidigt som vi föreslår förbättringar som kan göra budskapet tydligare. När korrekturläsningen är färdig får du tillbaka texten i två versioner. I den ena versionen är ändringarna rödmarkerade, så att du kan följa med i våra korrigeringar. I den andra versionen är ändringarna redan implementerade och texten är redo att tas i bruk.

EXPRESSÖVERSÄTTNING? HÄR KAN DU FÅ EXPRESSLEVERANS PÅ DIN POLSKA ÖVERSÄTTNING

Har du bråttom och behöver din översättning direkt? Då är vi rätt översättningsbyrå för dig. Vi har rykte om oss att vara den mest flexibla byrån i branschen. När avtalet är överenskommet, påbörjar vi genast översättningen av ditt uppdrag och levererar senare samma dag eller dagen efter, beroende på volym. Vi tar vanligtvis ut en extra avgift på 25% för expressöversättningar, men avgiften är avhängig det specifika fallet. Fyll i vårt formulär för en kostnadsfri offert.

DEN POLSKA MARKNADEN

Polska talas av mer än 65 miljoner människor världen över. Polen har under flera år upplevt en stor ekonomisk tillväxt. Landet har en ny, växande och välutbildad medelklass, vilket gör att internationella företag har funnit kvalificerad och billig arbetskraft i Polen. Även om man har engelskundervisning i skolorna, finns det fortfarande stora delar av befolkningen som endast talar polska, särskilt den äldre generationen. Därför kan det vara avgörande som utländskt företag att översätta sitt material till korrekt polska för att nå ut till en så bred publik som möjligt. 

 

Räkna ut ditt pris

ord

ord à 1,99 SEK 0,00 SEK

(Minimipris 590:-)
Få en kostnadsfri offert

Vi sitter redo att hjälpa dig

Ring till oss på +46 40 67 41 835

Telefonlinjen är öppen till kl. 16:30.

Sveriges bästa priser

Vi översätter från 1,99 SEK per ord och korrekturläser från 0,48 SEK per ord.

Hög kvalitet

Vi anlitar uteslutande erfarna modersmålsöversättare så att du garanteras en kvalitetsöversättning.

Snabb leverans

Beroende på mängden text kan vi till och med ha en översättning klar samma dag.

Våra kunder

Betala direkt på nätet

Vi är den enda översättningsbyrån i Skandinavien som erbjuder privatkunder möjligheten att betala direkt online.

“Vi har ofta använt Diction och fått tekniska texter, som kräver insikt i byggtekniska termer, översatta. Översättningarna som vi har mottagit har alltid varit korrekta och av hög kvalitet. Dessutom har priset varit mycket rimligt.”
Alexander Wulff
Chief Marketing Officer
ABEO A/S
“Vi använder Diction för översättning av bl.a. produkttexter till flera av de skandinaviska språken. Leveranstiden är kort, översättningen är korrekt varje gång och processen är otroligt smidig. Sen är det inte heller fel att priset är det bästa vi har kunnat hitta.”
Christian Birksø
Owner
eAnatomi.dk

Läs fler omdömen på Trustpilot.

Vi talar många språk

Med ett stort team av specialiserade översättare är Diction den rekommenderade samarbetspartnern av flera skandinaviska och internationella företag. Vi översätter primärt texter till och från alla europeiska språk och specialiserar oss på de skandinaviska språken.

Din professionella översättningsbyrå

Översättningsbyrån Diction är din språkliga samarbetspartner oavsett om du är ute efter översättning, korrekturläsning, copywriting eller tolkning. Vår översättningsbyrå har idag kontor i Uppsala, Köpenhamn och Oslo. Vi har sedan starten 2010 hjälpt våra kunder med översättningar i hela Europa från våra kontor. Vi har specialiserat oss på översättningar till och från de skandinaviska språken, vilket innebär att du tryggt kan anförtro dina översättningar till oss och lita på att du får korrekta och språkligt flytande översättningar tillbaka. För att du ska vara säker på att du får en översättning av högsta kvalitet har vi samlat branschens duktigaste översättare hos oss. Vi använder uteslutande översättare som översätter till sitt modersmål och alla texter kvalitetssäkras genom korrekturläsning, som genomförs av en annan person än själva översättaren. Diction levererar professionella språklösningar både till privatkunder och företag, och vi ser fram emot att hjälpa också dig.