Diction
Ring till +46 815 74 57
Öppet till kl. 17.00

Vi översätter dina texter till ryska. Snabbt och effektivt utan att komprimissa på kvalitet.

Vi strävar efter att ha branschens bästa priser

Vi översätter från 1,99 SEK per ord och korrekturläser från 0,48 SEK per ord.

Hög kvalitet

Vi anlitar uteslutande erfarna modersmålsöversättare så att du garanteras en kvalitetsöversättning.

Snabb leverans

Beroende på mängden text kan vi till och med ha en översättning klar samma dag.

Från din text till färdig ryska översättning i 4 fyra enkla steg

upload
Ladda upp dina dokument
credit-card
Betala med kort
text
Vi översätter dina texter
truck
Dina texter skickas tillbaka via e-mail

Räkna ut ditt pris

ord
ord till  
Minimipris 590,-
Maja Wistrand
Project Manager - Sweden
phone
Ring till +46 815 74 57
Öppet till kl. 17.00

Få en professionell översättning från svenska till ryska, ryska till svenska, engelska till ryska eller ryska till engelska till marknadens bästa pris

Tjänster

Vi på Diction sätter stor ära i att kunna erbjuda rysk översättning och korrekturläsning, bland många andra språk, för dig eller ditt företag. Vi har mycket kompetenta ryska språkexperter som kan utföra såväl professionella översättningar som korrekturläsningar. De står alltid till hands för att lösa dina specifika problem. Diction tar också gärna emot brådskande uppdrag, så tveka inte att fråga oss. Förfrågningar är inte förpliktigande och vi är alltid beredda att hjälpa dig. Det bör också nämnas att vi behandlar alla uppdrag strikt konfidentiellt. Alla våra översättare omfattas därför av kravet på tystnadsplikt.

Rysk översättning

Även om ryska inte är det språk som oftast talas i Sverige, så erbjuder vi professionella översättningar till och från ryska som är det fjärde största inhemska språket i Europa. Det talas av cirka 277 miljoner människor runt om i världen och antalet ökar för varje år. Det förekommer dessutom mycket handel mellan den ryska och den europeiska marknaden. För att åtgärda eventuella kommunikationsproblem har vi knutit till oss ett stort antal professionella ryska översättare. Det är ofta mycket viktigt för våra kunder, särskilt i samband med ryska översättningar, att vi kan erbjuda samma översättare gång på gång, så att språket och stilen på texten förblir detsamma.

Modersmålsöversättare garanterar kvalitetsöversättningar

För att kunna hjälpa våra kunder på bästa möjliga sätt använder vi endast de bästa översättarna. Det gör vi genom att bara använda oss av modersmålsöversättare: alltså översättare som är födda, uppvuxna i och som har fått sin utbildning i Ryssland. Utbildningen ska vara gedigen och språkligt inriktad och översättarna ska naturligtvis även ha en hel del översättningserfarenhet.

Rysk korrekturläsning

Diction erbjuder även rysk korrekturläsning för alla ändamål. Oavsett om texten gäller din utbildning, en publikation, en jobbansökan eller något helt annat, kan det vara viktigt att språket är korrekt hela vägen igenom. Skicka oss din ryska text så ser vi till att en professionell korrekturläsare finputsar språket, vilket bl.a. inkluderar grammatik, stavning, kommatering och meningsbyggnad.

Snabb leverans av dina ryska texter

En av Dictions viktigaste egenskaper är att vi tillhandahåller snabba leveranser utan att det går ut över kvaliteten. Skicka oss en deadline tillsammans med din text, antingen via formuläret på denna sida eller via e-post, så ser vi till att svara dig så snart som möjligt.

Hur mycket kommer din översättning kosta?

Om du funderar över hur mycket översättningen av din unika text hade kostat finns det ett enkelt sätt att få svar på frågan – skicka texten till [email protected] med information om önskad deadline. Efter att vi har mottagit din text kollar våra projektledare på dess längd, innehåll och ger dig ett pris per ord baserat på detta. Det är sedan helt upp till dig om du vill gå vidare eller inte! Du kan förstås också fylla i vårt kontaktformulär, alternativt ringa eller kontakta oss via livechat. Om du skickar din text under våra ordinarie kontorstider får du svar redan inom en timme från det att vi mottar din text.

Branschspecialister

Ingen bransch är den andra lik, och för att kunna skapa texter som är så effektiva och inspirerande som möjligt är det viktigt att översättaren är en expert på just den bransch där du och ditt varumärke är aktiva. Därför arbetar vi med branschspecialister från olika branscher, och oavsett om ni planerar att starta ett produktionsbolag eller en webbshop i Ryssland, kan vi hjälpa er med texter som når ut till er nya målgrupp, trots att du inte själv talar språket.

Bättre översättningar med smart teknik

För att kunna skapa så bra översättningar som möjligt använder vi oss av den senaste molnbaserade tekniken inom översättning. Detta innebär att vi har översättningsminnen som baseras på alla tidigare översättningar vi har gjort, och på så vis kan vi skapa texter som är enhetliga och använder sig av korrekt terminologi, vilket är avgörande när man ska tilltala nya kunder. Dessutom kan vi översätta era texter direkt i en rad olika filformat, exempelvis InDesign-dokument med mera, vilket innebär att du slipper allt extra arbete med att flytta den färdiga texten mellan massa olika filer, allt är klart när du får filen!

Lokalisering och språkanpassning

Att en översättning anpassas och lokaliseras utefter vem som ska läsa den och var den ska användas är A och O för att man ska kunna skapa en text som lyckas övertyga era potentiella kunder om att de ska välja er före redan etablerade märken. Därför lägger vi stor vikt vid att använda oss av ett språk som passar målgruppen och den ryska marknaden. Dessutom ser vi till att alla detaljer, såsom valuta och liknande, är korrekta.

Möt vårt team

Vi står redo att hjälpa dig på telefon +46 815 74 57 eller via mail [email protected]. Vi har öppet alla vardagar mellan kl 08:00 till 22:00.

Sebastian Malthe Hansen är projektledare för den danska marknaden p...
Sebastian Hansen
Project Manager - Denmark
+46 73 157 58 75
Cristina Heiberg är projektledare på Diction och Legalisering. Cris...
Cristina Heiberg
Project Manager - Denmark
+45 22277016
Maja Wistrand är Dictions projektledare för den svenska marknaden. ...
Maja Wistrand
Project Manager - Sweden
+46 815 74 57
Andri Freyr Ríkarðsson är Dictions projektledare för den isländska ...
Andri Freyr Ríkarðsson
Project Manager - Iceland
+354 6440800
Richard Sæther Thorsen är Dictions projektledare för den norska mar...
Richard Sæther Thorsen
Project Manager - Norge
Martin Rytter Handberg är Head of Proofreading Department i Diction.
Martin Rytter Handberg
Head of Proofreading Department
Julie Munkø är Dictions vendor manager. Som Dictions vendor manager...
Julie Munkø
Vendor Manager
+45 22277016
Aske Behrsin Hansen är frilansande designer och webbutvecklare, sam...
Aske Hansen
Cloud System Engineer
+45 2227 7016
Miriam är Dictions IT-specialist. Hon började sin Diction-karriär s...
Miriam Madsen Krane
IT Support Specialist
Martin Boberg är grundare och CEO för Diction ApS. Innan han grunda...
Martin Boberg
Chief Executive Officer
+4522277016
Claus Boberg är CFO på Diction. Claus har varit en del av företaget...
Claus Boberg
Chief Financial Officer
+4526857082
Marcus Kjærgaard Huban är Dictions redovisningsassistent. Han hålle...
Marcus Kjærgaard Huban
Redovisningsassistent
+45 22277016
Diction Sverige AB
Artillerigatan 6, 1 tr
114 51 Stockholm
Sverige
+46 815 74 57
Org. nr: 559152-1009
EAN: 5797200064202
visa mastercard