Diction
Ring till +46 815 74 57
Öppet till kl. 17.00

Vi översätter dina texter till spanska. Snabbt och effektivt utan att komprimissa på kvalitet.

Vi strävar efter att ha branschens bästa priser

Vi översätter från 1,96 SEK per ord och korrekturläser från 0,41 SEK per ord.

Hög kvalitet

Vi anlitar uteslutande erfarna modersmålsöversättare så att du garanteras en kvalitetsöversättning.

Snabb leverans

Beroende på mängden text kan vi till och med ha en översättning klar samma dag.

Från din text till färdig spanska översättning i 4 fyra enkla steg

upload
Ladda upp dina dokument
credit-card
Betala med kort
text
Vi översätter dina texter
truck
Dina texter skickas tillbaka via e-mail

Räkna ut ditt pris

ord
ord till  
Minimipris 590,-
Maja Wistrand
Project Manager - Sweden
phone
Ring till +46 815 74 57
Öppet till kl. 17.00

Diction kan hjälpa dig att snabbt få en professionell översättning från svenska till spanska, spanska till svenska, engelska till spanska eller spanska till engelska till marknadens bästa pris

Tjänster

Diction erbjuder alla typer av spansk översättning och korrekturläsning till dig som privatperson eller till ditt företag. Förutom att vi har experter på spanska översättningar, har vi även kvalificerade personer som kan korrekturläsa alla typer av texter på spanska. Dessutom lägger vi stor vikt på att ha konkurrenskraftiga priser och kan därför garantera att vi alltid erbjuder marknadens absolut bästa priser.

Spansk översättning

Vi har alltid möjlighet att hjälpa våra kunder att översätta texter till och från spanska. Cirka 360 miljoner människor runt om i världen har spanska som modersmål, varför vi har säkerställt att vi alltid har en översättare till hands att översätta dina texter. Spanska kan vara ett svårt språk att lära sig eftersom de enskilda bokstäverna kan ändra ordets innebörd, bl.a. när man böjer orden. När man ska kommunicera på spanska är det därför viktigt att varje bokstav är rätt. Det finns inga typer av översättningar till spanska som vi inte kan hantera, så skicka dina texter till oss och få en kostnadsfri offert.

Modersmålsöversättare garanterar kvalitetsöversättningar

Vi vägrar att kompromissa med kvaliteten och därför använder vi oss alltid av modersmålsöversättare. Det betyder med andra ord att du alltid får en översättare som är född och uppvuxen i Spanien som översätter dina texter. Vi ställer också höga krav på den utbildning som våra översättare har bakom sig. Alla översättare har därför genomfört minst en längre språklig universitetsutbildning. Vi kan alltid ha samma översättare tillgänglig om du eller ditt företag behöver få flera spanska texter översatta under en längre period, så att språket förblir detsamma i alla texter.

Spansk korrekturläsning

Diction erbjuder grundlig korrekturläsning av dina spanska texter. Det enda du behöver göra är att skicka oss din text via formuläret på den här sidan så skickar vi en kostnadsfri offert kort därefter. En korrekturläsning innebär att vi noggrant granskar den spanska stavningen, grammatiken, kommateringen och meningsbyggnaden. Du är också alltid välkommen att ringa eller skriva till oss om du har några särskilda önskemål.

Snabb leverans av dina spanska texter

Vi strävar efter att alltid vara din fasta och pålitliga samarbetspartner när det gäller brådskande översättningar eller korrekturläsning. Samtidigt ser vi till att alltid leverera en felfri tjänst som till 100 % lever upp till dina förväntningar. Vi lägger mycket kraft på att vara tillgängliga för dig under hela processen och vi levererar naturligtvis alltid texterna innan fastställd deadline löper ut. Följden av att ha många duktiga och flexibla medarbetare blir att vi alltid kan hantera och lösa just ditt problem.

Få blixtsnabbt prisförslag på din översättning

Vi vet att många översättningar är brådskande, och just därför ger vi på Diction dig ett pris på översättningen av din unika text inom en timme när du kontaktar oss under våra öppettider. Det enda du behöver göra är att bifoga din text i ett e-postmeddelande och skicka iväg detta till [email protected]. Innan du vet ordet av får du sedan ett prisförslag som bygger på din texts längd och innehåll, samt när du vill att den senast ska vara färdig. Vi är proffs på översättningar av olika slag och vårt mål är inte bara kvalitativa resultat, utan även prisvärdhet! Du kan också kontakta oss via telefon, chatt eller vårt kontaktformulär.

Specialister på flera olika branscher

Varje bransch är unik och en översättning kräver därför olika typer av kompetens beroende på vilken bransch varumärket är verksam inom, och därför har vi branschspecialister inom en rad olika branscher. Oavsett om ni sysslar med reklam, teknik, design eller något helt annat kan våra översättare hjälpa er när ni vill expandera och etablera er på den enorma spansktalande marknaden. Med en högkvalitativ översättning ger du ditt varumärke bästa möjliga förutsättningar för att lyckas i utlandet, i konkurrens med andra lokala varumärken.

Bättre översättningar med smart teknik

Vi använder oss av den senaste smarta tekniken när vi gör våra översättningar. Med hjälp av molnbaserade verktyg kan våra översättare använda sig av ett enormt översättningsminne, vilket gör att er översättning både blir enhetlig och använder sig av korrekt terminologi. Båda dessa faktorer är grundläggande för att den slutgiltiga produkten ska hålla högsta kvalitet. Dessutom kan vi översätta direkt i olika typer av filformat, inklusive exempelvis InDesign-filer och liknande, vilket sparar er det tidskrävande jobbet med att flytta de färdiga översättningarna mellan olika dokument.

Lokalisering och anpassning

Att en text anpassas utefter var den ska läsas och vem som läser den är lika viktigt som att den är grammatiskt korrekt. Vi ser till att alla våra översättningar använder sig av ett språk som är anpassat den aktuella målgruppen samt att alla landspecifika detaljer och element, såsom exempelvis valuta och lokala regler, stämmer. Med en översättning från oss kan du vara säker på att ditt varumärke får en stark ställning på er nya marknad.

Möt vårt team

Vi står redo att hjälpa dig på telefon +46 815 74 57 eller via mail [email protected]. Vi har öppet alla vardagar mellan kl 08:00 till 22:00.

Sebastian Malthe Hansen är projektledare för den danska marknaden p...
Sebastian Hansen
Project Manager - Denmark
+46 73 157 58 75
Cristina Heiberg är projektledare på Diction och Legalisering. Cris...
Cristina Heiberg
Project Manager - Denmark
+45 22277016
Maja Wistrand är Dictions projektledare för den svenska marknaden. ...
Maja Wistrand
Project Manager - Sweden
+46 815 74 57
Andri Freyr Ríkarðsson är Dictions projektledare för den isländska ...
Andri Freyr Ríkarðsson
Project Manager - Iceland
+354 6440800
Richard Sæther Thorsen är Dictions projektledare för den norska mar...
Richard Sæther Thorsen
Project Manager - Norge
Martin Rytter Handberg är Head of Proofreading Department i Diction.
Martin Rytter Handberg
Head of Proofreading Department
Alma Plank är Dictions projektkoordinator för den svenska marknaden...
Alma Plank
Project Coordinator - Sweden
+46 815 74 57
Julie Munkø är Dictions vendor manager. Som Dictions vendor manager...
Julie Munkø
Vendor Manager
+45 22277016
Aske Behrsin Hansen är frilansande designer och webbutvecklare, sam...
Aske Hansen
Cloud System Engineer
+45 2227 7016
Miriam är Dictions IT-specialist. Hon började sin Diction-karriär s...
Miriam Madsen Krane
IT Support Specialist
Martin Boberg är grundare och CEO för Diction ApS. Innan han grunda...
Martin Boberg
Chief Executive Officer
+4522277016
Claus Boberg är CFO på Diction. Claus har varit en del av företaget...
Claus Boberg
Chief Financial Officer
+4526857082
Marcus Kjærgaard Huban är Dictions redovisningsassistent. Han hålle...
Marcus Kjærgaard Huban
Redovisningsassistent
+45 22277016
Diction Sverige AB
Artillerigatan 6, 1 tr
114 51 Stockholm
Sverige
+46 815 74 57
Org. nr: 559152-1009
EAN: 5797200064202
visa mastercard