Vi översätter dina texter till Holländska. Snabbt och effektivt till marknadens bästa pris.

VI LIGGER ETTA PÅ TRUSTPILOT
Vi har 96/100 poäng baserat på mer än 125 omdömen från kunder.

BEHÖVER DU HJÄLP MED ÖVERSÄTTNING TILL NEDERLÄNDSKA? FÅ EN PROFESSIONELL NEDERLÄNDSK ÖVERSÄTTNING

Hos Diction kan du beställa översättningar till och från nederländska samt korrekturläsning av texter på nederländska. Vi är specialiserade på att översätta till och från nederländska och vårt team av översättare och korrekturläsare står redo att hjälpa dig. Hos oss kan du vara säker på att få en kvalitetsöversättning utförd av personer med nederländska som modersmål till marknadens bästa priser.

ÖVERSÄTTNING TILL NEDERLÄNDSKA

Vi erbjuder översättningar till och från nederländska och har ett team av specialiserade översättare som står redo att ta sig an dina texter. I vår översättning till nederländska ingår översättning och korrekturläsning utförd av två olika personer. Genom denna dubbelkoll kan du vara säker på att ingenting lämnas åt slumpen, och att du får en flytande och felfri översättning. Vi har översättare som har erfarenhet från många olika branscher, så att du kan vara säker på att en specialist inom just ditt område översätter texten med rätt terminologi.


Process

Ladda upp dina dokument
Betala med kort
Vi översätter dina texter
Dina texter skickas tillbaka via e-mail


NEDERLÄNDSKA MODERSMÅLSÖVERSÄTTARE

Endast modersmålsöversättare får ingå i Dictions databas. Detta för att säkerställa bästa möjliga kunskaper i språket och för att översättningarna ska bli så korrekta som möjligt. Ett annat krav vi har på våra översättare är att de ska en akademisk bakgrund. Det innebär att översättaren har en bakgrund inom teknik om det är en teknisk text på som ska översättas eller att översättaren är jurist om texten är av rättslig karaktär. Vår databas innehåller specialister inom alla ämnesområden, och du kan vara säker på att vi alltid väljer de bäst lämpade översättarna för uppdraget.

KORREKTURLÄSNING AV NEDERLÄNDSKA TEXTER

Har du redan har en text på nederländska som ska granskas efter grammatiska fel? Om så är fallet, står vi gärna till tjänst med nederländsk korrekturläsning för både privat- och företagskunder. När vi korrekturläser texter får du två versioner tillbaka. I den första versionen av texten är korrigeringarna markerade i röd färg, medan den andra versionen är redo att användas med en gång.

EXPRESSÖVERSÄTTNING? HÄR KAN DU FÅ EXPRESSLEVERANS PÅ DIN NEDERLÄNDSKA ÖVERSÄTTNING

Våra kunder är stundtals mycket upptagna och då erbjuder vi möjlighet att beställa en expressöversättning. Det innebär att vi släpper allt vi har för händerna och börjar översätta din text omedelbart. Vanligtvis tar vi ut en extra avgift på 25 % för tjänsten. Det är dock avhängigt texttyp. Om du behöver en översättning med expressleverans, är det bara att skicka texten via vårt formulär eller ringa.

Räkna ut ditt pris

ord

ord à 1,99 SEK 0,00 SEK

(Minimipris 590:-)
Få en kostnadsfri offert

Vi sitter redo att hjälpa dig

Ring till oss på +46 40 67 41 835

Telefonlinjen är öppen till kl. 16:30.

Sveriges bästa priser

Vi översätter från 1,99 SEK per ord och korrekturläser från 0,48 SEK per ord.

Hög kvalitet

Vi anlitar uteslutande erfarna modersmålsöversättare så att du garanteras en kvalitetsöversättning.

Snabb leverans

Beroende på mängden text kan vi till och med ha en översättning klar samma dag.

Våra kunder

Betala direkt på nätet

Vi är den enda översättningsbyrån i Skandinavien som erbjuder privatkunder möjligheten att betala direkt online.

“Vi har ofta använt Diction och fått tekniska texter, som kräver insikt i byggtekniska termer, översatta. Översättningarna som vi har mottagit har alltid varit korrekta och av hög kvalitet. Dessutom har priset varit mycket rimligt.”
Alexander Wulff
Chief Marketing Officer
ABEO A/S
“Vi använder Diction för översättning av bl.a. produkttexter till flera av de skandinaviska språken. Leveranstiden är kort, översättningen är korrekt varje gång och processen är otroligt smidig. Sen är det inte heller fel att priset är det bästa vi har kunnat hitta.”
Christian Birksø
Owner
eAnatomi.dk

Läs fler omdömen på Trustpilot.

Vi talar många språk

Med ett stort team av specialiserade översättare är Diction den rekommenderade samarbetspartnern av flera skandinaviska och internationella företag. Vi översätter primärt texter till och från alla europeiska språk och specialiserar oss på de skandinaviska språken.

Din professionella översättningsbyrå

Översättningsbyrån Diction är din språkliga samarbetspartner oavsett om du är ute efter översättning, korrekturläsning, copywriting eller tolkning. Vår översättningsbyrå har idag kontor i Uppsala, Köpenhamn och Oslo. Vi har sedan starten 2010 hjälpt våra kunder med översättningar i hela Europa från våra kontor. Vi har specialiserat oss på översättningar till och från de skandinaviska språken, vilket innebär att du tryggt kan anförtro dina översättningar till oss och lita på att du får korrekta och språkligt flytande översättningar tillbaka. För att du ska vara säker på att du får en översättning av högsta kvalitet har vi samlat branschens duktigaste översättare hos oss. Vi använder uteslutande översättare som översätter till sitt modersmål och alla texter kvalitetssäkras genom korrekturläsning, som genomförs av en annan person än själva översättaren. Diction levererar professionella språklösningar både till privatkunder och företag, och vi ser fram emot att hjälpa också dig.