Diction
Ring till 073 567 18 63
Öppet till kl. 17.00

Vi översätter dina texter till holländska. Snabbt och effektivt till marknadens bästa pris.

Behöver du hjälp med översättning til nederländska? Få en professionell nederländsk översättning

Hos Diction kan du beställa översättningar till och från nederländska samt korrekturläsning av texter på nederländska. Vi är specialiserade på att översätta till och från nederländska och vårt team av översättare och korrekturläsare står redo att hjälpa dig. Hos oss kan du vara säker på att få en kvalitetsöversättning utförd av personer med nederländska som modersmål till marknadens bästa priser.

Översättning tillnederländska

Vi erbjuder översättningar till och från nederländska och har ett team av specialiserade översättare som står redo att ta sig an dina texter. I vår översättning till nederländska ingår översättning och korrekturläsning utförd av två olika personer. Genom denna dubbelkoll kan du vara säker på att ingenting lämnas åt slumpen, och att du får en flytande och felfri översättning. Vi har översättare som har erfarenhet från många olika branscher, så att du kan vara säker på att en specialist inom just ditt område översätter texten med rätt terminologi.

Process
Ladda upp dina dokument
Betala med kort
Vi översätter dina texter
Dina texter skickas tillbaka via e-mail

Nederländska modersmålsöversättare

Endast modersmålsöversättare får ingå i Dictions databas. Detta för att säkerställa bästa möjliga kunskaper i språket och för att översättningarna ska bli så korrekta som möjligt. Ett annat krav vi har på våra översättare är att de ska en akademisk bakgrund. Det innebär att översättaren har en bakgrund inom teknik om det är en teknisk text på som ska översättas eller att översättaren är jurist om texten är av rättslig karaktär. Vår databas innehåller specialister inom alla ämnesområden, och du kan vara säker på att vi alltid väljer de bäst lämpade översättarna för uppdraget.

Korrekturläsning av nederländska texter 

Har du redan har en text på nederländska som ska granskas efter grammatiska fel? Om så är fallet, står vi gärna till tjänst med nederländsk korrekturläsning för både privat- och företagskunder. När vi korrekturläser texter får du två versioner tillbaka. I den första versionen av texten är korrigeringarna markerade i röd färg, medan den andra versionen är redo att användas med en gång.

Expressöversättning? Här kan du få expressleverans på din nederländska översättning

Våra kunder är stundtals mycket upptagna och då erbjuder vi möjlighet att beställa en expressöversättning. Det innebär att vi släpper allt vi har för händerna och börjar översätta din text omedelbart. Vanligtvis tar vi ut en extra avgift på 25 % för tjänsten. Det är dock avhängigt texttyp. Om du behöver en översättning med expressleverans, är det bara att skicka texten via vårt formulär eller ringa.

Räkna ut ditt pris

ord
ord à  
(Minimipris 590:-)
Få en kostnadsfri offert

Betala direkt på nätet

Vi är den enda översättningsbyrån i Skandinavien som erbjuder privatkunder möjligheten att betala direkt online.
visamastercard
Få en kostnadsfri offert

De bästa i branchen

"Vi använder Diction för översättning av bl.a. produkttexter till flera av de skandinaviska språken. Leveranstiden är kort, översättningen är korrekt varje gång och processen är otroligt smidig. Sen är det inte heller fel att priset är det bästa vi har kunnat hitta."
Christian Birksø
Alexander Wulff
Christian Birksø
Owner, eAnatomi.dk
Diction Sverige AB
Klostergatan 9
753 21 Uppsala
Sverige
073 567 18 63
Org. nr: 5591521009
visamastercard