Diction
Ring till +46 815 74 57
Öppet till kl. 17.00

Vi översätter dina texter till italienska. Snabbt och effektivt utan att komprimissa på kvalitet.

Vi strävar efter att ha branschens bästa priser

Vi översätter från 1,96 SEK per ord och korrekturläser från 0,41 SEK per ord.

Hög kvalitet

Vi anlitar uteslutande erfarna modersmålsöversättare så att du garanteras en kvalitetsöversättning.

Snabb leverans

Beroende på mängden text kan vi till och med ha en översättning klar samma dag.

Från din text till färdig italienska översättning i 4 fyra enkla steg

upload
Ladda upp dina dokument
credit-card
Betala med kort
text
Vi översätter dina texter
truck
Dina texter skickas tillbaka via e-mail

Räkna ut ditt pris

ord
ord till  
Minimipris 590,-
Maja Wistrand
Project Manager - Sweden
phone
Ring till +46 815 74 57
Öppet till kl. 17.00

På Diction hjälper vi dig med professionell översättning från svenska till italienska, italienska till svenska, engelska till italienska och italienska till engelska till marknadens bästa pris

Tjänster

Diction erbjuder italiensk översättning och korrekturläsning till landets absolut bästa priser. Förutom att erbjuda kvalitetsöversättningar och kvalitetskorrekturläsning på många olika språk, tar vi också gärna emot texter som måste levereras snabbt. Naturligtvis garanterar vi leverans tidigare än fastställd deadline. Vi behandlar dessutom alla texter konfidentiellt.

Italiensk översättning

Eftersom vi har ett brett urval av skickliga italienska översättare, översätter vi både till och från italienska i många språkkombinationer. Vi rekommenderar att du alltid får dina viktiga texter översatta av en professionell översättningsbyrå så att de utstrålar yrkesmässighet och visar respekt för språket. Oavsett vilken italiensk dialekt din text än är skriven på, kan vi se till att en lämplig översättare finns tillgänglig.

Modersmålsöversättare garanterar kvalitetsöversättningar

På Diction är vi kvalitetsmedvetna. Det betyder att alla våra medarbetare endast översätter till sitt modersmål. Våra italienska översättare har även en språklig akademisk bakgrund och de har stor översättningserfarenhet. Vi ser också till att en och samma italienska översättare alltid finns tillgänglig för en viss kund, för att på så sätt hålla språkbruket konsekvent.

Översättning av italiensk text 

En stor del av den italienska befolkningen både talar och förstår engelska. Men Italien är ett land med fler än 60 miljoner invånare och de allra flesta italienare föredrar att använda sitt eget språk. Oavsett om du planerar att engagera dig i fordonsindustrin, turistnäringen eller i några av de många andra möjligheter som Italien erbjuder, kommer du utan tvekan längre om du har ordentliga italienska texter. Vi erbjuder både översättning och korrekturläsning av italienska texter.

Italiensk korrekturläsning

Diction erbjuder även professionell korrekturläsning på italienska, utan att den ursprungliga textens innebörd förändras. Våra medarbetare justerar texterna så de blir språkligt korrekta och vi tar gärna emot speciella önskemål gällande det önskade slutresultatet. Korrekturläsning innebär att en av våra professionella översättare tittar noggrant på grammatik, stavning, meningsbyggnad och kommatering. Detta ger texten ett professionellt intryck, vilket kan vara särskilt viktigt när det handlar om din karriär. Vi brukar använda “Spåra ändringar/Track changes”-funktionen i Microsoft Word så att du kan se varje enskild korrigering i dokumentet, men vi arbetar även med PDF-filer och andra format som passar våra kunders behov.

Snabb leverans av dina italienska texter

Vi är stolta över att kunna erbjuda snabba leveranser på alla typer av uppdrag. Det enda du behöver göra är att kontakta oss med hjälp av nedanstående information så kommer vi att ge dig en snabb kostnadsfri offert, oavsett textens svårighetsgrad och storlek.

Vill du ha prisförslag på din översättning?

Vårt mål är att kunna erbjuda dig bästa möjliga pris på just din översättning. Du får enkelt ett prisförslag för din unika text genom att skicka den till oss på [email protected]. Vi går då igenom texten och återkommer med ett pris baserat på textens längd, komplexitet, innehåll och när du vill att den färdiga översättningen senast ska vara levererad. Har du ont om tid? Oroa dig inte, om du kontaktar oss under våra öppettider får du svar redan inom en timme. Om du vill prata med oss direkt är du mer än välkommen att slå en signal eller ta kontakt via vår livechat. Vi ser fram emot att hjälpa dig!

Branschspecialister

En text ser olika ut beroende på vilken bransch varumärket är verksam i, en modefirma har till exempel en annan stil än ett finansbolag. Detta är vi väl medvetna om, och därför har vi branschspecialister som ser till att ni får översättningar som är anpassade och skapade för just den bransch som ni jobbar inom. Den italienska marknaden är stor, se därför till att göra allt ni kan för att er etablering ska bli framgångsrik.

Smart teknik ger bättre översättningar

Vi på Diction använder oss av den senaste översättningstekniken när vi översätter och tar fram texter åt ditt varumärke. Med hjälp av molnbaserade verktyg ser vi till att alla våra översättningar är enhetliga och använder sig av korrekt terminologi, vilket i slutändan bidrar till ett bättre och mer effektivt resultat. Dessutom kan vi översätta direkt i en mängd olika filformat, inklusive InDesign-filer, så att ni slipper lägga onödig tid på att flytta den färdiga översättningen mellan olika program.

Lokalisering och anpassning av texter

Att en text är anpassad och lokaliserad utefter var och när den ska läsas är A och O för att den ska vara effektiv. Våra italienska översättare är experter på detta och ser till att alla landspecifika detaljer, såsom valuta och lokala regler, är korrekta. Med en text som är såväl anpassad efter mottagare som lokaliserad har ditt varumärke skapat ett perfekt utgångsläge för att komma igång med sin utlandsetablering.

Möt vårt team

Vi står redo att hjälpa dig på telefon +46 815 74 57 eller via mail [email protected]. Vi har öppet alla vardagar mellan kl 08:00 till 22:00.

Sebastian Malthe Hansen är projektledare för den danska marknaden p...
Sebastian Hansen
Project Manager - Denmark
+46 73 157 58 75
Cristina Heiberg är projektledare på Diction och Legalisering. Cris...
Cristina Heiberg
Project Manager - Denmark
+45 22277016
Maja Wistrand är Dictions projektledare för den svenska marknaden. ...
Maja Wistrand
Project Manager - Sweden
+46 815 74 57
Andri Freyr Ríkarðsson är Dictions projektledare för den isländska ...
Andri Freyr Ríkarðsson
Project Manager - Iceland
+354 6440800
Richard Sæther Thorsen är Dictions projektledare för den norska mar...
Richard Sæther Thorsen
Project Manager - Norge
Martin Rytter Handberg är Head of Proofreading Department i Diction.
Martin Rytter Handberg
Head of Proofreading Department
Julie Munkø är Dictions vendor manager. Som Dictions vendor manager...
Julie Munkø
Vendor Manager
+45 22277016
Aske Behrsin Hansen är frilansande designer och webbutvecklare, sam...
Aske Hansen
Cloud System Engineer
+45 2227 7016
Miriam är Dictions IT-specialist. Hon började sin Diction-karriär s...
Miriam Madsen Krane
IT Support Specialist
Martin Boberg är grundare och CEO för Diction ApS. Innan han grunda...
Martin Boberg
Chief Executive Officer
+4522277016
Claus Boberg är CFO på Diction. Claus har varit en del av företaget...
Claus Boberg
Chief Financial Officer
+4526857082
Marcus Kjærgaard Huban är Dictions redovisningsassistent. Han hålle...
Marcus Kjærgaard Huban
Redovisningsassistent
+45 22277016
Diction Sverige AB
Artillerigatan 6, 1 tr
114 51 Stockholm
Sverige
+46 815 74 57
Org. nr: 559152-1009
EAN: 5797200064202
visa mastercard