Diction
Ring till 073 567 18 63
Öppet till kl. 17.00

Vi översätter dina texter till grönländska . Snabbt och effektivt till marknadens bästa pris.

Grönländsk översättning av hög kvalitet til marknadens bästa pris

Oavsett om du behöver översätta en teknisk bruksanvisning, ett juridiskt dokument, ett examensuppdrag eller en marknadsföringsbroschyr, är det ett klokt val att använda Diction för översättning av din grönländska text. Tack vare vårt nära samarbete med kompetenta och erfarna grönländska modersmålsöversättare, kan vi leverera en slutprodukt av högsta kvalitet och säkerställa snabb leverans till marknadens klart bästa priser. Diction sätter en ära i att din översättning utförs på ett professionellt vis, eftersom vi vet hur viktigt det är för din eller ditt företags framtoning.

Översättning av grönländska texter

Som tidigare nämnts är det endast skickliga och professionella modersmålsöversättare som får översätta för Diction. Översättning av texter till och från grönländska är en av våra spetskompetenser. Vi är noga med välja ut de bäst lämpade översättarna för att uppfylla dina krav och behov samt leverera en slutprodukt av högsta kvalitet.  Vi ser därför till att använda en modersmålsöversättare med lång erfarenhet och hög kompetens inom det specifika ämnesområdet/textkategorin, så att vi möter dina förväntningar på en korrekt och professionellt utförd översättning.  Vi kan tryggt garantera att vi har expertisen för att hantera och leverera alla slags av grönländska översättningar.  En professionell översättning kan vara avgörande för om den grönländska mottagaren förstår ditt budskap korrekt. Diction hjälper dig gärna med råd och vägledning om hur man bäst omarbetar texten, vare sig det gäller texter inom juridik, teknik, marknadsföring, IT osv.

Process
Ladda upp dina dokument
Betala med kort
Vi översätter dina texter
Dina texter skickas tillbaka via e-mail

Korrekturläsning av grönländska texter

När översättningen är klar, skickas texten vidare till en översättare med motsvarande kompetens- och erfarenhetsnivå, för en noggrann korrekturläsning. Denna läser noggrant igenom din grönländska text och kikar på ställen där översättning saknas, där det finns interpunktions- eller stavfel, grammatiska fel, inkonsekvent terminologi, felaktiga siffror eller tecken, upprepningar, för många eller för få mellanrum, felaktig formatering eller felaktig kodning (taggar) osv. Vi är naturligtvis alltid tillgängliga om du vill få en eller flera korrigeringar förklarade eller ändrade. Korrekturläsningen bidrar till att säkerställa högsta kvalitet.

Punktlig och snabb leverans av dina grönländska texter

Vi har sett till att ha många kompetenta översättare i vår databas, så att vi alltid kan erbjuda en lösning som är anpassad utifrån dina behov och önskemål. Eftersom vi dessutom alltid har flera tillgängliga översättare som kan ta emot ett uppdrag, har vi också möjlighet till snabb och punktlig leverans av din grönländska översättning.

Räkna ut ditt pris

ord
ord à  
(Minimipris 590:-)
Få en kostnadsfri offert

Betala direkt på nätet

Vi är den enda översättningsbyrån i Skandinavien som erbjuder privatkunder möjligheten att betala direkt online.
visamastercard
Få en kostnadsfri offert

De bästa i branchen

"Vi använder Diction för översättning av bl.a. produkttexter till flera av de skandinaviska språken. Leveranstiden är kort, översättningen är korrekt varje gång och processen är otroligt smidig. Sen är det inte heller fel att priset är det bästa vi har kunnat hitta."
Christian Birksø
Alexander Wulff
Christian Birksø
Owner, eAnatomi.dk
Diction Sverige AB
Klostergatan 9
753 21 Uppsala
Sverige
073 567 18 63
Org. nr: 5591521009
visamastercard