Vi översätter dina texter till Grönländska . Snabbt och effektivt till marknadens bästa pris.

VI LIGGER ETTA PÅ TRUSTPILOT
Vi har 96/100 poäng baserat på mer än 125 omdömen från kunder.

GRÖNLÄNDSK ÖVERSÄTTNING AV HÖG KVALITET TILL MARKNADENS BÄSTA PRIS 

Oavsett om du behöver översätta en teknisk bruksanvisning, ett juridiskt dokument, ett examensuppdrag eller en marknadsföringsbroschyr, är det ett klokt val att använda Diction för översättning av din grönländska text.

Tack vare vårt nära samarbete med kompetenta och erfarna grönländska modersmålsöversättare, kan vi leverera en slutprodukt av högsta kvalitet och säkerställa snabb leverans till marknadens klart bästa priser.

Diction sätter en ära i att din översättning utförs på ett professionellt vis, eftersom vi vet hur viktigt det är för din eller ditt företags framtoning.

ÖVERSÄTTNING AV GRÖNLÄNDSKA TEXTER

Som tidigare nämnts är det endast skickliga och professionella modersmålsöversättare som får översätta för Diction. Översättning av texter till och från grönländska är en av våra spetskompetenser. Vi är noga med välja ut de bäst lämpade översättarna för att uppfylla dina krav och behov samt leverera en slutprodukt av högsta kvalitet.

 Vi ser därför till att använda en modersmålsöversättare med lång erfarenhet och hög kompetens inom det specifika ämnesområdet/textkategorin, så att vi möter dina förväntningar på en korrekt och professionellt utförd översättning.

 Vi kan tryggt garantera att vi har expertisen för att hantera och leverera alla slags av grönländska översättningar.

 En professionell översättning kan vara avgörande för om den grönländska mottagaren förstår ditt budskap korrekt. Diction hjälper dig gärna med råd och vägledning om hur man bäst omarbetar texten, vare sig det gäller texter inom juridik, teknik, marknadsföring, IT osv.

 

Process

Ladda upp dina dokument
Betala med kort
Vi översätter dina texter
Dina texter skickas tillbaka via e-mail

KORREKTURLÄSNING AV GRÖNLÄNDSKA TEXTER

När översättningen är klar, skickas texten vidare till en översättare med motsvarande kompetens- och erfarenhetsnivå, för en noggrann korrekturläsning.

Denna läser noggrant igenom din grönländska text och kikar på ställen där översättning saknas, där det finns interpunktions- eller stavfel, grammatiska fel, inkonsekvent terminologi, felaktiga siffror eller tecken, upprepningar, för många eller för få mellanrum, felaktig formatering eller felaktig kodning (taggar) osv.

Vi är naturligtvis alltid tillgängliga om du vill få en eller flera korrigeringar förklarade eller ändrade.

Korrekturläsningen bidrar till att säkerställa högsta kvalitet.

PUNKTLIG OCH SNABB LEVERANS AV DINA GRÖNLÄNDSKA TEXTER

Vi har sett till att ha många kompetenta översättare i vår databas, så att vi alltid kan erbjuda en lösning som är anpassad utifrån dina behov och önskemål. Eftersom vi dessutom alltid har flera tillgängliga översättare som kan ta emot ett uppdrag, har vi också möjlighet till snabb och punktlig leverans av din grönländska översättning.

ÖVERSÄTTNINGAR TILL OCH FRÅN GRÖNLÄNDSKA

Grönländska är ett språk i den eskimåiska grenen av den eskimåisk-aleutiska språkfamiljen, som talas i hela Arktis. Grönländska talas av ungefär 60 000 personer i Grönland och Danmark

Fram till 1953 var Grönland en del av det danska riket. Idag har Grönland självstyre, men ingår fortfarande i riksgemenskapen.

Fiskeindustrin är den främsta huvudnäringen och det finns stort fokus på mineraltillgångar.

Räkna ut ditt pris

ord

ord à 1,99 SEK 0,00 SEK

(Minimipris 590:-)
Få en kostnadsfri offert

Vi sitter redo att hjälpa dig

Ring till oss på +46 40 67 41 835

Telefonlinjen är öppen till kl. 16:30.

Sveriges bästa priser

Vi översätter från 1,99 SEK per ord och korrekturläser från 0,48 SEK per ord.

Hög kvalitet

Vi anlitar uteslutande erfarna modersmålsöversättare så att du garanteras en kvalitetsöversättning.

Snabb leverans

Beroende på mängden text kan vi till och med ha en översättning klar samma dag.

Våra kunder

Betala direkt på nätet

Vi är den enda översättningsbyrån i Skandinavien som erbjuder privatkunder möjligheten att betala direkt online.

“Vi använder Diction för översättning av bl.a. produkttexter till flera av de skandinaviska språken. Leveranstiden är kort, översättningen är korrekt varje gång och processen är otroligt smidig. Sen är det inte heller fel att priset är det bästa vi har kunnat hitta.”
Christian Birksø
Owner
eAnatomi.dk
“Vi har ofta använt Diction och fått tekniska texter, som kräver insikt i byggtekniska termer, översatta. Översättningarna som vi har mottagit har alltid varit korrekta och av hög kvalitet. Dessutom har priset varit mycket rimligt.”
Alexander Wulff
Chief Marketing Officer
ABEO A/S

Läs fler omdömen på Trustpilot.

Vi talar många språk

Med ett stort team av specialiserade översättare är Diction den rekommenderade samarbetspartnern av flera skandinaviska och internationella företag. Vi översätter primärt texter till och från alla europeiska språk och specialiserar oss på de skandinaviska språken.

Din professionella översättningsbyrå

Översättningsbyrån Diction är din språkliga samarbetspartner oavsett om du är ute efter översättning, korrekturläsning, copywriting eller tolkning. Vår översättningsbyrå har idag kontor i Uppsala, Köpenhamn och Oslo. Vi har sedan starten 2010 hjälpt våra kunder med översättningar i hela Europa från våra kontor. Vi har specialiserat oss på översättningar till och från de skandinaviska språken, vilket innebär att du tryggt kan anförtro dina översättningar till oss och lita på att du får korrekta och språkligt flytande översättningar tillbaka. För att du ska vara säker på att du får en översättning av högsta kvalitet har vi samlat branschens duktigaste översättare hos oss. Vi använder uteslutande översättare som översätter till sitt modersmål och alla texter kvalitetssäkras genom korrekturläsning, som genomförs av en annan person än själva översättaren. Diction levererar professionella språklösningar både till privatkunder och företag, och vi ser fram emot att hjälpa också dig.