Diction
Ring till 073 567 18 63
Öppet till kl. 17.00

Vi översätter dina texter snabbt och effektivt till Sveriges bästa priser.

ÖVERSÄTTNING

Diction erbjuder professionell översättning mellan olika språk och inom ett brett spektrum av ämnen. De översättningar vi utför är mer än bara ord-för-ord-översättningar. Vi utgår från det sammanhang som ligger till grund för uppdraget, tar hänsyn till det innehållsmässiga budskapet samt formulerar det utifrån den önskade målgruppen.

En av de avgörande faktorerna för en bra översättning är målgruppens kulturella och språkliga kännetecken. För att kunna anpassa din text så bra som möjligt till din målgrupp är det avgörande att vi har översättare med erfarenhet av just din bransch. Diction har därför ett brett nätverk av översättare, så att vi alltid kan förse dig med den mest exakta översättningen.

En annan fördel med att lämna din översättning till en översättningsbyrå är att du kan samla alla dina uppdrag på ett och samma ställe. För oss är det viktigt att vi kan leverera våra översättningar med kort varsel utan att kompromissa med kvaliteten.

Genom att låta oss utföra dina översättningar är du alltid garanterad snabb leverans inom en mängd olika språk. Utöver detta vill vi även påminna om det efterföljande stödet, i form av råd och förklaringar, som du får av våra översättare.

Få en billig översättning

Ofta är det en dyr affär att använda sig av en översättningsbyrå. Men här på Diction bryter vi normerna i översättningsbranschen med våra lågprisöversättningar. De låga priserna är möjliga då vi har hållit våra kostnader nere och knutit till oss några av de mest kvalificerade översättarna, som alltid står beredda att hjälpa dig. Alla våra översättare är tvåspråkiga och översätter till sitt modersmål. Därför kan du alltid vara säker på att din översättning är i trygga händer. Textkvaliteten är A och O för oss. Vi skickar inte tillbaka texten förrän vi är helt säkra på att den är klar.

Vi anser att det är absolut nödvändigt att texten granskas, så att fel, utelämnanden och språkliga problem identifieras till dess att slutresultatet blir helt felfritt. Efter att översättningen har lästs igenom och vi har försäkrat oss om att den bästa möjliga lösningen har uppnåtts, skickar vi tillbaka texten som står klar att användas.

Leveranstid

Diction är en översättningsbyrå som är otroligt flexibel vad gäller leveranstider, oavsett om du har en stor eller liten text. Leveranstiden beror givetvis på textens storlek, men i allmänhet tar det fem vardagar att bearbeta en text. Vi är dock ofta färdiga med texten innan dess. Vid större uppdrag (över 50 sidor) kan längre tid krävas för att arbeta med texten. Som sagt erbjuder vi oss även att utföra expressöversättningar, där vi släpper allt vi har för händer och sätter igång med din uppgift med detsamma. Läs mer under fliken “Expressöversättning”.

Startpris

Inget uppdrag är för litet för oss. För alla uppdrag tar vi en startavgift på 590 kronor. Om du har många små texter kan du samla dina uppdrag till en och samma omgång. Vi vill kunna sätta oss in i en text så väl som möjligt. Därför avsätter vi alltid en viss tid för grundlig genomläsning, även om uppgiften inte är särskilt stor.

Sekretess

Många av de texter som vi arbetar med är texter som ännu inte har publicerats eller tagits i bruk. Därför är det av yttersta vikt för flera av våra kunder att texterna förblir konfidentiella. Vi har därför vidtagit alla nödvändiga säkerhetsåtgärder för att kunna uppnå fullständig sekretess vad gäller dina texter – oavsett om det är en översättning eller en korrekturläsning du vill ha utförd.

Kort sagt håller vi på Diction.se översättningsbyrå oss strängt till de etiska reglerna inom vår bransch. Alla våra översättare är bundna till förtroende- och sekretessavtal. På så sätt hanterar vi alltid dina översättningar konfidentiellt och du kan därför tryggt lämna din översättning till oss.

Räkna ut ditt pris

ord
ord à  
(Minimipris 590:-)
Få en kostnadsfri offert

Betala direkt på nätet

Vi är den enda översättningsbyrån i Skandinavien som erbjuder privatkunder möjligheten att betala direkt online.
visamastercard
Få en kostnadsfri offert

Din professionella översättningsbyrå

Översättningsbyrån Diction är din språkliga samarbetspartner oavsett om du är ute efter översättning, korrekturläsning, copywriting eller tolkning. Vår översättningsbyrå har idag kontor i Stockholm, Köpenhamn och Oslo. Vi har sedan starten 2010 hjälpt våra kunder med översättningar i hela Europa från våra kontor. Vi har specialiserat oss på översättningar till och från de skandinaviska språken, vilket innebär att du tryggt kan anförtro dina översättningar till oss och lita på att du får korrekta och språkligt flytande översättningar tillbaka. För att du ska vara säker på att du får en översättning av högsta kvalitet har vi samlat branschens duktigaste översättare hos oss. Vi använder uteslutande översättare som översätter till sitt modersmål. Diction levererar professionella språklösningar både till privatkunder och företag, och vi ser fram emot att hjälpa också dig.
Diction Sverige AB
Artillerigatan 6, 1 tr
114 51 Stockholm
Sverige
073 567 18 63
Org. nr: 5591521009
visamastercard