Vi översätter dina texter till Japanska. Snabbt och effektivt till marknadens bästa pris.

VI LIGGER ETTA PÅ TRUSTPILOT
Vi har 96/100 poäng baserat på mer än 125 omdömen från kunder.

LEVERANS AV PROFESSIONELL JAPANSK ÖVERSÄTTNING

Diction erbjuder professionell översättning och korrekturläsning av din japanska texter. Våra kompetenta och erfarna modersmålsöversättare levererar snabba översättningar av hög kvalitet till marknadens bästa priser.

JAPANSK ÖVERSÄTTNING

Om du behöver översättningar till och från japanska i olika ämnesområden, däribland juridik, samhälle eller teknik, då är Diction rätt översättningsbyrå för dig.  

Diction lägger starkt fokus på att använda de bäst lämpade översättarna inom ditt specifika ämnesområde, och därmed uppfylla dina förväntningar på en korrekt översättning.

Vår databas innehåller många översättare, vilket säkerställer att vi alltid kan erbjuda en lösning som är anpassad utifrån dina behov och önskemål. Vi kan tryggt garantera att vi har kompetensen för att hantera och leverera alla typer av japanska översättningar.

 

Process

Ladda upp dina dokument
Betala med kort
Vi översätter dina texter
Dina texter skickas tillbaka via e-mail

MODERSMÅLSÖVERSÄTTARE SÄKERSTÄLLER HÖG ÖVERSÄTTNINGSKVALITET

Hos Diction är det naturligtvis högsta prioritet att välja ut och använda relevanta översättare med just den kompetens, erfarenhet och utbildningsnivå som krävs för att hantera dina översättnings- och korrekturläsningsuppdrag.

Som tidigare nämnts använder Diction endast modersmålsöversättare. Vem som helst kan kalla sig översättare i och med att det inte är en skyddad yrkestitel. Av den anledningen ställer vi höga krav på alla översättares kompetens innan de väljs ut för att jobba för Diction.

Den översatta texten skickas vidare till en annan översättare med samma kvalifikationer, som noggrant korrekturläser texten.

Om du eller ditt företag behöver översätta flera texter under en längre tidsperiod, ser Diction till att alltid använda samma översättare inom det enskilda fack- och uppdragsområdet. Detta för att säkerställa att terminologi och stil är konsekvent utförda, både hos pågående och tidigare genomförda översättningsuppdrag.

 

JAPANSK KORREKTURLÄSNING AV TEXTER

Våra professionella korrekturläsare läser noggrant igenom dina japanska texter på jakt efter alla slags språkliga fel. De kikar på ställen där översättning saknas, där det finns interpunktions- eller stavfel, grammatiska fel, inkonsekvent terminologi, felaktiga siffror eller tecken, upprepningar, för många eller för få mellanrum, felaktig formatering eller felaktig kodning (taggar) osv.

Om du har särskilda krav gällande korrekturläsningen, är det bara att skicka en kommentar om det via e-post eller formuläret här på hemsidan.

Vi är naturligtvis alltid tillgängliga om du vill få en eller flera korrigeringar förklarade eller ändrade.


PUNKTLIG OCH SNABB LEVERANS AV DINA JAPANSKA TEXTER

En av Dictions största styrkor är att vi kan leverera översättningar och korrekturläsningar snabbt, eftersom vi alltid har flera tillgängliga översättare som kan ta emot ett uppdrag. Vi kan därför erbjuda en hög grad av skalbarhet vad gäller expressöversättningar och stora volymer.

ÖVERSÄTTNINGAR TILL OCH FRÅN JAPANSKA

 Ekonomiskt och teknologiskt sett är Japan ett av världens ledande länder. Japan är en lukrativ marknad för flera svenska företag inom bland annat välfärdsteknik, eftersom landet har en allt större åldrande befolkning.

Vi har hanterat många japanska översättningsuppdrag, vilka har gett oss den nödvändiga kunskap, erfarenhet och kompetens som krävs för att alltid leverera ett lyckat resultat.

Oavsett ämnesområde, vare sig det gäller juridiska, samhälleliga eller tekniska texter, har Diction det rätta översättarteamet och den nödvändiga expertisen för att uppnå bästa möjliga samarbete och lösning av dina översättningsuppdrag.

 

Räkna ut ditt pris

ord

ord à 1,99 SEK 0,00 SEK

(Minimipris 590:-)
Få en kostnadsfri offert

Vi sitter redo att hjälpa dig

Ring till oss på +46 40 67 41 835

Telefonlinjen är öppen till kl. 16:30.

Sveriges bästa priser

Vi översätter från 1,99 SEK per ord och korrekturläser från 0,48 SEK per ord.

Hög kvalitet

Vi anlitar uteslutande erfarna modersmålsöversättare så att du garanteras en kvalitetsöversättning.

Snabb leverans

Beroende på mängden text kan vi till och med ha en översättning klar samma dag.

Våra kunder

Betala direkt på nätet

Vi är den enda översättningsbyrån i Skandinavien som erbjuder privatkunder möjligheten att betala direkt online.

“Vi har ofta använt Diction och fått tekniska texter, som kräver insikt i byggtekniska termer, översatta. Översättningarna som vi har mottagit har alltid varit korrekta och av hög kvalitet. Dessutom har priset varit mycket rimligt.”
Alexander Wulff
Chief Marketing Officer
ABEO A/S
“Vi använder Diction för översättning av bl.a. produkttexter till flera av de skandinaviska språken. Leveranstiden är kort, översättningen är korrekt varje gång och processen är otroligt smidig. Sen är det inte heller fel att priset är det bästa vi har kunnat hitta.”
Christian Birksø
Owner
eAnatomi.dk

Läs fler omdömen på Trustpilot.

Vi talar många språk

Med ett stort team av specialiserade översättare är Diction den rekommenderade samarbetspartnern av flera skandinaviska och internationella företag. Vi översätter primärt texter till och från alla europeiska språk och specialiserar oss på de skandinaviska språken.

Din professionella översättningsbyrå

Översättningsbyrån Diction är din språkliga samarbetspartner oavsett om du är ute efter översättning, korrekturläsning, copywriting eller tolkning. Vår översättningsbyrå har idag kontor i Uppsala, Köpenhamn och Oslo. Vi har sedan starten 2010 hjälpt våra kunder med översättningar i hela Europa från våra kontor. Vi har specialiserat oss på översättningar till och från de skandinaviska språken, vilket innebär att du tryggt kan anförtro dina översättningar till oss och lita på att du får korrekta och språkligt flytande översättningar tillbaka. För att du ska vara säker på att du får en översättning av högsta kvalitet har vi samlat branschens duktigaste översättare hos oss. Vi använder uteslutande översättare som översätter till sitt modersmål och alla texter kvalitetssäkras genom korrekturläsning, som genomförs av en annan person än själva översättaren. Diction levererar professionella språklösningar både till privatkunder och företag, och vi ser fram emot att hjälpa också dig.