Diction
Ring till +46 73 157 58 75
Öppet till kl. 17.00

Vi översätter dina texter till kroatiska. Snabbt och effektivt till marknadens bästa pris.

Beställ professionell kroatisk översättning till marknadens bästa pris

Oavsett om du vill översätta en teknisk manual, ett personligt brev eller marknadsföringsmaterial, kan du vara säker på att du får en professionell översättning och korrekturläsning av din kroatiska text hos Diction. Tack vare vårt nära samarbete med kompetenta och erfarna kroatiska modersmålsöversättare, kan vi leverera en slutprodukt av högsta kvalitet och säkerställa snabb leverans till marknadens klart bästa priser. Diction sätter en ära i att din översättning utförs på ett professionellt vis, eftersom vi vet hur viktigt det är för din eller ditt företags framtoning.

Modersmålsöversättare säkerställer hög kroatisk översättningskvalitet

Som tidigare nämnts är det endast skickliga och professionella modersmålsöversättare som får översätta för Diction. Vem som helst kan kalla sig översättare, och därför granskar vi noggrant alla översättares kvalifikationer innan de väljs ut för att jobba för Diction. Översättning av kroatiska texter är en av våra spetskompetenser. Vi ser till att välja ut de bäst lämpade översättarna inom det specifika ämnesområdet för att möta dina krav och behov och leverera en slutprodukt av högsta kvalitet. Vi kan därför tryggt garantera att vi har den nödvändiga expertisen för att hantera och leverera alla typer av kroatiska översättningar. Vi hanterar också andra förfrågningar och önskemål, förutom översättning och korrektur. Om du eller ditt företag behöver översätta flera texter under en längre period, ser vi till att använda en och samma översättare till alla dina texter. Detta för att säkerställa kvaliteten och kontinuiteten hos levererade och slutförda projekt.

Process
upload
Ladda upp dina dokument
credit-card
Betala med kort
text
Vi översätter dina texter
truck
Dina texter skickas tillbaka via e-mail

 

Punktlig och snabb leverans av dina kroatiska texter

En av Dictions största styrkor är att vi har många kompetenta översättare i vår databas, så att vi alltid kan erbjuda dig en lösning som är anpassad utifrån dina behov och önskemål. Eftersom vi alltid har flera tillgängliga översättare som kan ta emot ett uppdrag, har vi också möjlighet att leverera översättningar och korrekturläsningar snabbt.

Översättningar till och från kroatiska

Den sydslaviska språket kroatiska är nära besläktat med serbiska och bosniska, dock med bland annat fonetiska/uttalsmässiga skillnader mellan språken. Kroatien var tidigare en del av forna Jugoslavien och har idag en växande medelklass och industri. Den kroatiska språket talas av ungefär 5,5 miljoner människor. Oavsett ämnesområde, vare sig det gäller juridik, samhälle, marknadsföring, IT eller tekniska texter, kan en professionell översättning vara avgörande för om den kroatiska mottagaren förstår ditt budskap korrekt. Här kan Diction hjälpa dig med råd och vägledning om hur man bäst omarbetar texten för att uppnå rätt stil och ton.

 

Räkna ut ditt pris

ord
ord à  
(Minimipris 590 SEK exkl. moms)

Betala direkt på nätet

Vi är den enda översättningsbyrån i Skandinavien som erbjuder privatkunder möjligheten att betala direkt online.
visamastercard
Få en kostnadsfri offert

De bästa i branchen

Vi använder Diction för översättning av bl.a. produkttexter till flera av de skandinaviska språken. Leveranstiden är kort, översättningen är korrekt varje gång och processen är otroligt smidig. Sen är det inte heller fel att priset är det bästa vi har kunnat hitta.
Christian Birksø
Christian Birksø
eAnatomi.dk
Vi har ofta använt Diction och fått tekniska texter, som kräver insikt i byggtekniska termer, översatta. Översättningarna som vi har mottagit har alltid varit korrekta och av hög kvalitet. Dessutom har priset varit mycket rimligt.
Alexander Wulff
Alexander Wulff
ABEO A/S
Diction Sverige AB
Artillerigatan 6, 1 tr
114 51 Stockholm
Sverige
+46 73 157 58 75
Org. nr: 559152-1009
visamastercard