Diction
Ring till 073 567 18 63
Öppet till kl. 17.00

Vi översätter dina texter till kroatiska. Snabbt och effektivt till marknadens bästa pris.

Beställ professionell kroatisk översättning till marknadens bästa pris

Oavsett om du vill översätta en teknisk manual, ett personligt brev eller marknadsföringsmaterial, kan du vara säker på att du får en professionell översättning och korrekturläsning av din kroatiska text hos Diction. Tack vare vårt nära samarbete med kompetenta och erfarna kroatiska modersmålsöversättare, kan vi leverera en slutprodukt av högsta kvalitet och säkerställa snabb leverans till marknadens klart bästa priser. Diction sätter en ära i att din översättning utförs på ett professionellt vis, eftersom vi vet hur viktigt det är för din eller ditt företags framtoning.

Modersmålsöversättare säkerställer hög kroatisk översättningskvalitet

Som tidigare nämnts är det endast skickliga och professionella modersmålsöversättare som får översätta för Diction. Vem som helst kan kalla sig översättare, och därför granskar vi noggrant alla översättares kvalifikationer innan de väljs ut för att jobba för Diction. Översättning av kroatiska texter är en av våra spetskompetenser. Vi ser till att välja ut de bäst lämpade översättarna inom det specifika ämnesområdet för att möta dina krav och behov och leverera en slutprodukt av högsta kvalitet. Vi kan därför tryggt garantera att vi har den nödvändiga expertisen för att hantera och leverera alla typer av kroatiska översättningar. Vi hanterar också andra förfrågningar och önskemål, förutom översättning och korrektur. Om du eller ditt företag behöver översätta flera texter under en längre period, ser vi till att använda en och samma översättare till alla dina texter. Detta för att säkerställa kvaliteten och kontinuiteten hos levererade och slutförda projekt.

Process
Ladda upp dina dokument
Betala med kort
Vi översätter dina texter
Dina texter skickas tillbaka via e-mail

 

Kroatisk korrekturläsning

När översättningen är gjord, skickas texten vidare till en kollega med samma höga kompetens och erfarenhet, som noggrant korrekturläser texten. Korrekturläsaren läser igenom dina kroatiska texter på jakt efter alla slags språkliga fel, exempelvis saknade översättningar, interpunktions- eller stavfel, grammatiska fel, inkonsekvent terminologi, felaktiga siffror eller tecken, upprepningar, för många eller för få mellanrum, felaktig formatering eller felaktig kodning (taggar) osv. Korrekturläsningen bidrar till att säkerställa den höga kvaliteten. Vi är naturligtvis alltid tillgängliga om du vill få en eller flera korrigeringar förklarade eller ändrade.

Punktlig och snabb leverans av dina kroatiska texter

En av Dictions största styrkor är att vi har många kompetenta översättare i vår databas, så att vi alltid kan erbjuda dig en lösning som är anpassad utifrån dina behov och önskemål. Eftersom vi alltid har flera tillgängliga översättare som kan ta emot ett uppdrag, har vi också möjlighet att leverera översättningar och korrekturläsningar snabbt.

Översättningar till och från kroatiska

Den sydslaviska språket kroatiska är nära besläktat med serbiska och bosniska, dock med bland annat fonetiska/uttalsmässiga skillnader mellan språken. Kroatien var tidigare en del av forna Jugoslavien och har idag en växande medelklass och industri. Den kroatiska språket talas av ungefär 5,5 miljoner människor. Oavsett ämnesområde, vare sig det gäller juridik, samhälle, marknadsföring, IT eller tekniska texter, kan en professionell översättning vara avgörande för om den kroatiska mottagaren förstår ditt budskap korrekt. Här kan Diction hjälpa dig med råd och vägledning om hur man bäst omarbetar texten för att uppnå rätt stil och ton.

 

Räkna ut ditt pris

ord
ord à  
(Minimipris 590:-)
Få en kostnadsfri offert

Betala direkt på nätet

Vi är den enda översättningsbyrån i Skandinavien som erbjuder privatkunder möjligheten att betala direkt online.
visamastercard
Få en kostnadsfri offert

De bästa i branchen

"Vi har ofta använt Diction och fått tekniska texter, som kräver insikt i byggtekniska termer, översatta. Översättningarna som vi har mottagit har alltid varit korrekta och av hög kvalitet. Dessutom har priset varit mycket rimligt."
Alexander Wulff
Christian Birksø
Alexander Wulff
Chief Marketing Officer, ABEO A/S

Powerful translations to the green Danish company Clever

The Danish company Clever is at the front of the green transition with their innovative solutions for charging electric cars. Diction has continuously helped Clever with translation of text material and support their mission of accessible green energy and establishing 10,000 new charging points by the end of 2025.

Read The Case
Diction Sverige AB
Artillerigatan 6, 1 tr
114 51 Stockholm
Sverige
073 567 18 63
Org. nr: 5591521009
visamastercard