Diction
Ring till +46 73 157 58 75
Öppet till kl. 17.00

Vi översätter dina texter till litauiska. Snabbt och effektivt till marknadens bästa pris.

Beställ professionell litauisk översättning till marknadens bästa pris

Våra kompetenta och erfarna litauiska modersmålsöversättare står redo för översättning och korrekturläsning av dina litauiska texter, både för privat- och företagskunder. Vi lägger starkt fokus på att erbjuda snabb leverans med hög kvalitet till marknadens bästa priser.

Översättning av litauiska texter

Översättning av litauiska texter är en av våra spetskompetenser och vi är måna om att endast samarbeta med litauiska översättare som är specialiserade inom sina respektive ämnesområden. Det gör vi för att möta dina krav på översättningen och därmed leverera en slutprodukt av högsta kvalitet. Vi har sett till att ha många kompetenta översättare i vår databas, så att vi alltid kan erbjuda våra kunder en lösning som är anpassad utifrån deras behov. Det finns med andra ord inte en litauisk översättning som vi inte kan hantera.

Modersmålsöversättare säkerställer hög översättningskvalitet

Som tidigare nämnts är det endast skickliga och professionella modersmålsöversättare som får översätta för Diction. Vem som helst kan kalla sig översättare, och därför granskar vi alla översättares kvalifikationer innan de väljs ut för att jobba för Diction. Diction kan se till att du får samma översättningsteam till alla dina översättningar, om du eller ditt företag har behov för att översätta flera texter under en längre tidsperiod.

För att säkra kontinuiteten hos levererade översättningsprojekt är det viktigt att en och samma översättare utför uppdraget. På Diction bemödar vi oss därför om att se till att samma översättare utför översättningen inom det enskilda fack- och uppdragsområdet. Detta för att säkerställa att terminologi och stil är konsekvent utförda, både hos pågående och tidigare genomförda översättningsuppdrag.

Korrekturläsning af litauiska texter

Vi läser också korrektur på litauiska texter. Alla våra översättare är även duktiga korrekturläsare. De läser gärna igenom dina litauiska texter på jakt efter alla slags språkliga fel. De kikar på ställen där översättning saknas, där det finns interpunktions- eller stavfel, grammatiska fel, inkonsekvent terminologi, felaktiga siffror eller tecken, upprepningar, för många eller för få mellanrum, felaktig formatering eller felaktig kodning (taggar) osv. Vi använder alltid ”Spåra ändringar/Track Changes”-funktionen i Microsoft Word, så att du kan granska alla ändringar och bestämma om du vill godkänna eller avvisa dem. Vi är naturligtvis alltid tillgängliga om du vill få en eller flera korrigeringar förklarade eller ändrade. Om du har särskilda krav gällande korrekturläsningen, är det bara att skicka en kommentar om det via e-post eller formuläret här på hemsidan.

Punktlig och snabb leverans av dina litauiska texter

En av Dictions största styrkor är att vi kan leverera översättningar och korrekturläsningar snabbt, eftersom vi alltid har flera tillgängliga översättare som kan ta emot ett uppdrag. Vi hanterar också andra förfrågningar och önskemål, förutom översättning och korrektur.

Översättningar till och från litauiska

Det baltiska språket litauiska hör liksom svenska till den indoeuropeiska språkfamiljen. Litauen är fullvärdig medlem i EU, med en växande medelklass och industri. Oavsett ämnesområde, vare sig det gäller juridiska, samhälleliga eller tekniska texter, kan en professionell översättning vara avgörande för om den litauiska mottagaren förstår ditt budskap korrekt. Här kan Diction hjälpa dig att säkerställa kvaliteten och erbjuda råd och vägledning om hur man bäst omarbetar din text.

 

 

Räkna ut ditt pris

ord
ord à  
(Minimipris 590 SEK exkl. moms)

Betala direkt på nätet

Vi är den enda översättningsbyrån i Skandinavien som erbjuder privatkunder möjligheten att betala direkt online.
visamastercard
Få en kostnadsfri offert

De bästa i branchen

Vi använder Diction för översättning av bl.a. produkttexter till flera av de skandinaviska språken. Leveranstiden är kort, översättningen är korrekt varje gång och processen är otroligt smidig. Sen är det inte heller fel att priset är det bästa vi har kunnat hitta.
Christian Birksø
Christian Birksø
eAnatomi.dk
Vi har ofta använt Diction och fått tekniska texter, som kräver insikt i byggtekniska termer, översatta. Översättningarna som vi har mottagit har alltid varit korrekta och av hög kvalitet. Dessutom har priset varit mycket rimligt.
Alexander Wulff
Alexander Wulff
ABEO A/S

Möt vårt team

Maja Wistrand
Maja Wistrand
Project Coordinator - Sweden
Jens Preisler
Jens Preisler
E-mail Marketing Manager - Denmark
Aske Hansen
Aske Hansen
Cloud System Engineer
Sebastian Hansen
Sebastian Hansen
Project Manager - Sweden
Filip Nagel Fryland Lauritsen
Filip Nagel Fryland Lauritsen
Project Coordinator - Denmark
Martin Boberg
Martin Boberg
Chief Executive Officer
Diction Sverige AB
Artillerigatan 6, 1 tr
114 51 Stockholm
Sverige
+46 73 157 58 75
Org. nr: 559152-1009
EAN: 5797200064202
visamastercard