Diction
Ring till 073 567 18 63
Öppet till kl. 17.00

Vi översätter dina texter till rumänska. Snabbt och effektivt till marknadens bästa pris.

Diction erbjuder professionell rumänsk översättning till marknadens bästa pris

Du har kommit till rätt ställe oHm du behöver professionell översättning och korrekturläsning av dina rumänska texter. Våra översättningar görs av kvalificerade och erfarna modersmålsöversättare som levererar snabba översättningar av hög kvalitet till marknadens bästa priser. Diction har samlat de bäst lämpade experterna för att säkerställa ett gott samarbete med lyckade lösningar av dina översättningsuppdrag inom detta språk.

Översättning av rumänska texter

Översättning av rumänska texter är något vi är särskilt bra på. Vi ser till att använda de bäst lämpade översättarna inom det rumänska språket. Dictions rumänska översättare har valts ut för sin skicklighet och erfarenhet inom flera specifika ämnesområden (t.ex. juridik, samhälle eller teknik). Vi har sett till att ha många kompetenta översättare i vår databas, så att vi alltid kan erbjuda våra kunder en lösning som är anpassad utifrån deras behov. Många av våra översättare har erfarenhet inom lokalisering och är väl förtrogna med olika variationer inom det rumänska språket. Vi kan därför hantera alla rumänska översättningar. När Diction hanterar dina översättningsuppdrag kan du vara säker på att få en slutprodukt av högsta kvalitet. Det är något som vi på Diction sätter en ära i att kunna leverera gång efter gång.

Process
Ladda upp dina dokument
Betala med kort
Vi översätter dina texter
Dina texter skickas tillbaka via e-mail

Diction säkerställer hög översättningskvalitet med modersmålsöversättare och korrekturläsning

Som tidigare nämnts är det endast professionella modersmålsöversättare som får översätta för Diction. Våra modersmålsöversättare är alla akademiker med erfarenhet av det ämnesområde de översätter inom. När översättningen är gjord, skickas den färdiga texten vidare till en kollega med samma utbildningsnivå och kvalifikationer, som noggrant korrekturläser texten. En grundlig korrekturläsning är en slutlig kvalitetskontroll, som först och främst rensar bort småfel såsom formateringsfel, men som även omfattar genomgång av partier där översättning saknas, interpunktions- och stavfel, grammatiska fel, inkonsekvent terminologi, felaktiga siffror eller tecken, upprepningar, för många eller för få mellanrum eller felaktig kodning (taggar) osv.

Vi är naturligtvis alltid tillgängliga om du vill få en eller flera korrigeringar förklarade eller ändrade. Om du har särskilda krav gällande korrekturläsningen, är det bara att skicka en kommentar om det via e-post eller formuläret här på hemsidan. Diction har alltid möjlighet att använda samma översättare till alla dina översättningar, om du eller ditt företag behöver översätta flera texter under en längre period.

Dina rumänska texter levereras snabbt och punktligt  

Flera av våra kunder efterfrågar snabb leverans, och därför har vi många kompetenta översättare i vår databas som kan ta emot uppdragen. Vi har därmed möjlighet att leverera snabbt, om du har en snäv tidsfrist att förhålla dig till. Vi kan också erbjuda en hög grad av skalbarhet vad gäller expressöversättningar och stora volymer.

Rumänska översättningar 

Den rumänska språket hör liksom svenska till den indoeuropeiska språkfamiljen. Rumänien är medlem i EU. Landets medelklass och näringsliv upplever just nu en snabb utveckling där fokus ligger på produktion. Det danska näringslivet har under de senaste åren haft fokus på att stärka handels- och samarbetsrelationerna mellan länderna. I och med detta har vi hanterat många rumänska översättningsuppdrag, vilka har gett oss den nödvändiga kunskap, erfarenhet och kompetens som krävs för att alltid leverera ett lyckat resultat.

Räkna ut ditt pris

ord
ord à  
(Minimipris 590:-)
Få en kostnadsfri offert

Betala direkt på nätet

Vi är den enda översättningsbyrån i Skandinavien som erbjuder privatkunder möjligheten att betala direkt online.
visamastercard
Få en kostnadsfri offert

De bästa i branchen

"Vi använder Diction för översättning av bl.a. produkttexter till flera av de skandinaviska språken. Leveranstiden är kort, översättningen är korrekt varje gång och processen är otroligt smidig. Sen är det inte heller fel att priset är det bästa vi har kunnat hitta."
Christian Birksø
Alexander Wulff
Christian Birksø
Owner, eAnatomi.dk

Powerful translations to the green Danish company Clever

The Danish company Clever is at the front of the green transition with their innovative solutions for charging electric cars. Diction has continuously helped Clever with translation of text material and support their mission of accessible green energy and establishing 10,000 new charging points by the end of 2025.

Read The Case
Diction Sverige AB
Artillerigatan 6, 1 tr
114 51 Stockholm
Sverige
073 567 18 63
Org. nr: 5591521009
visamastercard