Vi översätter dina texter till rumänska. Snabbt och effektivt till marknadens bästa pris.

VI LIGGER ETTA PÅ TRUSTPILOT
Vi har 96/100 poäng baserat på mer än 125 omdömen från kunder.

DICTION ERBJUDER PROFESSIONELL RUMÄNSK ÖVERSÄTTNING TILL MARKNADENS BÄSTA PRIS

Du har kommit till rätt ställe oHm du behöver professionell översättning och korrekturläsning av dina rumänska texter. Våra översättningar görs av kvalificerade och erfarna modersmålsöversättare som levererar snabba översättningar av hög kvalitet till marknadens bästa priser. Diction har samlat de bäst lämpade experterna för att säkerställa ett gott samarbete med lyckade lösningar av dina översättningsuppdrag inom detta språk.

ÖVERSÄTTNING AV RUMÄNSKA TEXTER

Översättning av rumänska texter är något vi är särskilt bra på. Vi ser till att använda de bäst lämpade översättarna inom det rumänska språket. Dictions rumänska översättare har valts ut för sin skicklighet och erfarenhet inom flera specifika ämnesområden (t.ex. juridik, samhälle eller teknik).

Vi har sett till att ha många kompetenta översättare i vår databas, så att vi alltid kan erbjuda våra kunder en lösning som är anpassad utifrån deras behov. Många av våra översättare har erfarenhet inom lokalisering och är väl förtrogna med olika variationer inom det rumänska språket. Vi kan därför hantera alla rumänska översättningar.

När Diction hanterar dina översättningsuppdrag kan du vara säker på att få en slutprodukt av högsta kvalitet. Det är något som vi på Diction sätter en ära i att kunna leverera gång efter gång.

Process

Ladda upp dina dokument
Betala med kort
Vi översätter dina texter
Dina texter skickas tillbaka via e-mail

DICTION SÄKERSTÄLLER HÖG ÖVERSÄTTNINGSKVALITET MED MODERSMÅLSÖVERSÄTTARE OCH KORREKTURLÄSNING

Som tidigare nämnts är det endast professionella modersmålsöversättare som får översätta för Diction. Våra modersmålsöversättare är alla akademiker med erfarenhet av det ämnesområde de översätter inom.

När översättningen är gjord, skickas den färdiga texten vidare till en kollega med samma utbildningsnivå och kvalifikationer, som noggrant korrekturläser texten. En grundlig korrekturläsning är en slutlig kvalitetskontroll, som först och främst rensar bort småfel såsom formateringsfel, men som även omfattar genomgång av partier där översättning saknas, interpunktions- och stavfel, grammatiska fel, inkonsekvent terminologi, felaktiga siffror eller tecken, upprepningar, för många eller för få mellanrum eller felaktig kodning (taggar) osv.

Vi är naturligtvis alltid tillgängliga om du vill få en eller flera korrigeringar förklarade eller ändrade. Om du har särskilda krav gällande korrekturläsningen, är det bara att skicka en kommentar om det via e-post eller formuläret här på hemsidan. Diction har alltid möjlighet att använda samma översättare till alla dina översättningar, om du eller ditt företag behöver översätta flera texter under en längre period.

DINA RUMÄNSKA TEXTER LEVERERAS SNABBT OCH PUNKTLIGT

Flera av våra kunder efterfrågar snabb leverans, och därför har vi många kompetenta översättare i vår databas som kan ta emot uppdragen. Vi har därmed möjlighet att leverera snabbt, om du har en snäv tidsfrist att förhålla dig till.                        Vi kan också erbjuda en hög grad av skalbarhet vad gäller expressöversättningar och stora volymer.

RUMÄNSKA ÖVERSÄTTNINGAR

Den rumänska språket hör liksom svenska till den indoeuropeiska språkfamiljen. Rumänien är medlem i EU. Landets medelklass och näringsliv upplever just nu en snabb utveckling där fokus ligger på produktion. Det danska näringslivet har under de senaste åren haft fokus på att stärka handels- och samarbetsrelationerna mellan länderna. I och med detta har vi hanterat många rumänska översättningsuppdrag, vilka har gett oss den nödvändiga kunskap, erfarenhet och kompetens som krävs för att alltid leverera ett lyckat resultat.

Räkna ut ditt pris

ord

ord à 1,99 SEK 0,00 SEK

(Minimipris 590:-)
Få en kostnadsfri offert

Vi sitter redo att hjälpa dig

Ring till oss på +46 40 67 41 835

Telefonlinjen är öppen till kl. 16:30.

Sveriges bästa priser

Vi översätter från 1,99 SEK per ord och korrekturläser från 0,48 SEK per ord.

Hög kvalitet

Vi anlitar uteslutande erfarna modersmålsöversättare så att du garanteras en kvalitetsöversättning.

Snabb leverans

Beroende på mängden text kan vi till och med ha en översättning klar samma dag.

Våra kunder

Betala direkt på nätet

Vi är den enda översättningsbyrån i Skandinavien som erbjuder privatkunder möjligheten att betala direkt online.

“Vi använder Diction för översättning av bl.a. produkttexter till flera av de skandinaviska språken. Leveranstiden är kort, översättningen är korrekt varje gång och processen är otroligt smidig. Sen är det inte heller fel att priset är det bästa vi har kunnat hitta.”
Christian Birksø
Owner
eAnatomi.dk
“Vi har ofta använt Diction och fått tekniska texter, som kräver insikt i byggtekniska termer, översatta. Översättningarna som vi har mottagit har alltid varit korrekta och av hög kvalitet. Dessutom har priset varit mycket rimligt.”
Alexander Wulff
Chief Marketing Officer
ABEO A/S

Läs fler omdömen på Trustpilot.

Vi talar många språk

Med ett stort team av specialiserade översättare är Diction den rekommenderade samarbetspartnern av flera skandinaviska och internationella företag. Vi översätter primärt texter till och från alla europeiska språk och specialiserar oss på de skandinaviska språken.

Din professionella översättningsbyrå

Översättningsbyrån Diction är din språkliga samarbetspartner oavsett om du är ute efter översättning, korrekturläsning, copywriting eller tolkning. Vår översättningsbyrå har idag kontor i Uppsala, Köpenhamn och Oslo. Vi har sedan starten 2010 hjälpt våra kunder med översättningar i hela Europa från våra kontor. Vi har specialiserat oss på översättningar till och från de skandinaviska språken, vilket innebär att du tryggt kan anförtro dina översättningar till oss och lita på att du får korrekta och språkligt flytande översättningar tillbaka. För att du ska vara säker på att du får en översättning av högsta kvalitet har vi samlat branschens duktigaste översättare hos oss. Vi använder uteslutande översättare som översätter till sitt modersmål och alla texter kvalitetssäkras genom korrekturläsning, som genomförs av en annan person än själva översättaren. Diction levererar professionella språklösningar både till privatkunder och företag, och vi ser fram emot att hjälpa också dig.