Diction
Ring till +46 73 157 58 75
Öppet till kl. 17.00

Vi översätter dina texter till rumänska. Snabbt och effektivt till marknadens bästa pris.

Diction erbjuder professionell rumänsk översättning till marknadens bästa pris

Du har kommit till rätt ställe om du behöver professionell översättning och korrekturläsning av dina rumänska texter. Våra översättningar görs av kvalificerade och erfarna modersmålsöversättare som levererar snabba översättningar av hög kvalitet till marknadens bästa priser. Diction har samlat de bäst lämpade experterna för att säkerställa ett gott samarbete med lyckade lösningar av dina översättningsuppdrag inom detta språk.

Översättning av rumänska texter

Översättning av rumänska texter är något vi är särskilt bra på. Vi ser till att använda de bäst lämpade översättarna inom det rumänska språket. Dictions rumänska översättare har valts ut för sin skicklighet och erfarenhet inom flera specifika ämnesområden (t.ex. juridik, samhälle eller teknik). Vi har sett till att ha många kompetenta översättare i vår databas, så att vi alltid kan erbjuda våra kunder en lösning som är anpassad utifrån deras behov. Många av våra översättare har erfarenhet inom lokalisering och är väl förtrogna med olika variationer inom det rumänska språket. Vi kan därför hantera alla rumänska översättningar. När Diction hanterar dina översättningsuppdrag kan du vara säker på att få en slutprodukt av högsta kvalitet. Det är något som vi på Diction sätter en ära i att kunna leverera gång efter gång.

Process
upload
Ladda upp dina dokument
credit-card
Betala med kort
text
Vi översätter dina texter
truck
Dina texter skickas tillbaka via e-mail

Dina rumänska texter levereras snabbt och punktligt  

Flera av våra kunder efterfrågar snabb leverans, och därför har vi många kompetenta översättare i vår databas som kan ta emot uppdragen. Vi har därmed möjlighet att leverera snabbt, om du har en snäv tidsfrist att förhålla dig till. Vi kan också erbjuda en hög grad av skalbarhet vad gäller expressöversättningar och stora volymer.

Rumänska översättningar 

Den rumänska språket hör liksom svenska till den indoeuropeiska språkfamiljen. Rumänien är medlem i EU. Landets medelklass och näringsliv upplever just nu en snabb utveckling där fokus ligger på produktion. Det danska näringslivet har under de senaste åren haft fokus på att stärka handels- och samarbetsrelationerna mellan länderna. I och med detta har vi hanterat många rumänska översättningsuppdrag, vilka har gett oss den nödvändiga kunskap, erfarenhet och kompetens som krävs för att alltid leverera ett lyckat resultat.

Räkna ut ditt pris

ord
ord à  
(Minimipris 590 SEK exkl. moms)

Betala direkt på nätet

Vi är den enda översättningsbyrån i Skandinavien som erbjuder privatkunder möjligheten att betala direkt online.
visamastercard
Få en kostnadsfri offert

De bästa i branchen

Vi använder Diction för översättning av bl.a. produkttexter till flera av de skandinaviska språken. Leveranstiden är kort, översättningen är korrekt varje gång och processen är otroligt smidig. Sen är det inte heller fel att priset är det bästa vi har kunnat hitta.
Christian Birksø
Christian Birksø
eAnatomi.dk
Vi har ofta använt Diction och fått tekniska texter, som kräver insikt i byggtekniska termer, översatta. Översättningarna som vi har mottagit har alltid varit korrekta och av hög kvalitet. Dessutom har priset varit mycket rimligt.
Alexander Wulff
Alexander Wulff
ABEO A/S

Möt vårt team

Jens Preisler
Jens Preisler
E-mail Marketing Manager - Denmark
Cristina Heiberg
Cristina Heiberg
Project Coordinator - Denmark
Claus Boberg
Claus Boberg
Chief Financial Officer
Martin Boberg
Martin Boberg
Chief Executive Officer
Miriam Madsen Krane
Miriam Madsen Krane
Project Manager - Norway
Jessika Rasmussen
Jessika Rasmussen
Project Manager - Denmark
Diction Sverige AB
Artillerigatan 6, 1 tr
114 51 Stockholm
Sverige
+46 73 157 58 75
Org. nr: 559152-1009
EAN: 5797200064202
visamastercard