Diction
Ring till 073 567 18 63
Öppet till kl. 17.00

Vi översätter dina texter till serbiska. Snabbt och effektivt till marknadens bästa pris.

Leverans av professionell serbisk översättning till marknadens bästa pris

Om du behöver professionell översättning och korrekturläsning av dina serbiska texter, kan du lugnt överlåta det på oss. Oavsett nivå och särskilda krav på översättningsuppdraget, fokuserar Diction och våra kompetenta och erfarna modersmålsöversättare på att leverera högsta kvalitet och säkerställa snabb leverans till marknadens klart bästa priser.

Översättning av serbiska texter

Om du behöver översättningar till och från serbiska inom olika ämnesområden, exempelvis juridiska dokument, personlig korrespondens eller marknadsföringsmaterial, då är Diction rätt översättningsbyrå för dig. Diction lägger stor vikt på att använda de bäst lämpade översättarna inom det specifika ämnesområdet, så att vi kan möta dina förväntningar på en korrekt översättning.Vi har många kompetenta översättare i vår databas, och kan därför alltid erbjuda en lösning som är anpassad utifrån dina önskemål och behov. Vi kan tryggt garantera att vi har den nödvändiga kompetensen för att hantera och leverera alla typer av serbiska översättningar.

Process
Ladda upp dina dokument
Betala med kort
Vi översätter dina texter
Dina texter skickas tillbaka via e-mail

Modersmålsöversättare säkerställer hög översättningskvalitet

Som tidigare nämnts är det endast skickliga och professionella modersmålsöversättare som får översätta för Diction. Att vara en översättare är inte en skyddad yrkestitel, och därför granskar vi noggrant och ställer höga krav på alla översättares kompetens innan de väljs ut för att jobba för Diction. För att säkra kontinuiteten i levererade översättningsprojekt är det viktigt att en och samma översättare utför uppdraget. Detta för att säkerställa att terminologi och stil är konsekvent utförda, både hos pågående och tidigare genomförda översättningsuppdrag.a översättningar. Hos Diction finns därför alltid möjligheten att få samma översättare till ditt översättningsuppdrag, om du eller ditt företag behöver översätta flera texter under en längre tidsperiod.

Korrekturläsning av serbiska texter 

När översättningen är gjord, skickas texten vidare till en kollega med samma kvalifikationer, som noggrant korrekturläser texten. En grundlig korrekturläsning innebär en kontroll och kvalitetssäkring av saknade översättningar, interpunktions- eller stavfel, grammatiska fel, inkonsekvent terminologi, felaktiga siffror eller tecken, upprepningar, för många eller för få mellanrum, felaktig formatering eller felaktig kodning (taggar) osv. Vi använder alltid ”Registrera ändringar/Track Changes”-funktionen i Microsoft Word, så att du kan granska alla ändringar och bestämma om du vill godkänna eller avvisa dem. Om du har särskilda krav gällande korrekturläsningen, är det bara att skicka en kommentar om det via e-post eller formuläret här på hemsidan.

Punktlig och snabb leverans av dina serbiska texter

Kombinationen av flera noggrant utvalda översättare och ett nära samarbete med dessa, gör att vi alltid kan erbjuda snabb leverans av serbiska översättningar. Vi kan därmed leva upp till dina förväntningar på snabba leveranser och hög leveranssäkerhet.

Översättningar till och från serbiska 

Det sydslaviska språket serbiska är nära besläktat med bosniska och kroatiska, dock med bland annat fonetiska/uttalsmässiga skillnader mellan språken. Serbien var tidigare en del av forna Jugoslavien och har idag en växande medelklass och industri. Den serbiska språket talas av ungefär 9 miljoner människor. Oavsett ämnesområde, vare sig det gäller juridiska dokument, personlig korrespondens eller marknadsföringsmaterial, kan en professionell översättning vara avgörande för om mottagaren förstår ditt budskap korrekt. Här kan Diction hjälpa dig att säkerställa kvaliteten och erbjuda råd och vägledning om hur man bäst omarbetar texten för att uppnå rätt stil och ton. Diction är det bästa valet av översättningsbyrå för att hantera dina serbiska översättningsuppdrag. 

Räkna ut ditt pris

ord
ord à  
(Minimipris 590:-)
Få en kostnadsfri offert

Betala direkt på nätet

Vi är den enda översättningsbyrån i Skandinavien som erbjuder privatkunder möjligheten att betala direkt online.
visamastercard
Få en kostnadsfri offert

De bästa i branchen

"Vi har ofta använt Diction och fått tekniska texter, som kräver insikt i byggtekniska termer, översatta. Översättningarna som vi har mottagit har alltid varit korrekta och av hög kvalitet. Dessutom har priset varit mycket rimligt."
Alexander Wulff
Christian Birksø
Alexander Wulff
Chief Marketing Officer, ABEO A/S
Diction Sverige AB
Klostergatan 9
753 21 Uppsala
Sverige
073 567 18 63
Org. nr: 5591521009
visamastercard