Vi översätter dina texter till ungerska. Snabbt och effektivt till marknadens bästa pris.

VI LIGGER ETTA PÅ TRUSTPILOT
Vi har 96/100 poäng baserat på mer än 125 omdömen från kunder.

PROFESSIONELL UNGERSK ÖVERSÄTTNING TILL MARKNADENS BÄSTA PRIS 

Diction erbjuder professionell ungersk översättning av alla ämnesområden/textyper, däribland översättning av försäljnings- och marknadsföringsmaterial, finansiella dokument, kontrakt och annan korrespondens. Vi står redo att hjälpa dig med dina ungerska översättningsprojekt, oavsett vilken typ av översättning du efterfrågar.

Diction använder endast professionella och erfarna modersmålsöversättare, med fokus på att erbjuda snabb leverans med hög kvalitet och servicenivå till marknadens klart bästa priser. Diktion har hanterat många ungerska översättningsuppdrag, vilka har gett oss den nödvändiga kunskap, erfarenhet och kompetens som krävs för att alltid leverera ett lyckat resultat. Du kan därför vara säker på att få en slutprodukt av högsta kvalitet, något som vi här på Diction är stolta över att leverera gång på gång.Ungerska är ett högt prioriterat språk hos Diction och vi är rätt översättningsbyrå för dig som har en text som ska översättas till eller från ungerska.

Process

Ladda upp dina dokument
Betala med kort
Vi översätter dina texter
Dina texter skickas tillbaka via e-mail

ÖVERSÄTTNING AV UNGERSKA TEXTER

Vår översättningsdatabas innehåller flera mycket kompetenta och erfarna ungerska modersmålsöversättare, som ständigt står redo för översättning av dina ungerska texter. Översättarna är specialiserade inom olika ämnesområden och därför kan Diction alltid erbjuda sina kunder en lösning som är anpassad utifrån deras specifika krav och önskemål. Oavsett ämnesområde, vare sig det gäller juridiska, samhälleliga eller tekniska texter, kan en professionell översättning vara avgörande för om den ungerska mottagaren förstår ditt budskap korrekt. Det finns med andra ord inte en ungersk översättning som vi inte kan vi hantera. 

MODERSMÅLSÖVERSÄTTARE SÄKERSTÄLLER HÖG ÖVERSÄTTNINGSKVALITET

Som tidigare nämnts använder Diction endast översättare som har ungerska som modersmål. Vi ställer höga kompetenskrav på våra översättare som måste kunna styrka att de har en akademisk examen och helst även omfattande erfarenhet av översättning. Vi är mycket noga med att välja de bäst lämpade översättarna för att möta dina krav och behov samt leverera en slutprodukt av högsta kvalitet.

KORREKTURLÄSNING AV UNGERSKA TEXTER

Den färdiga översättningen blir korrekturläst av en annan översättare, med samma utbildnings- och kvalifikationsnivå. Korrekturläsningen rensar först och främst bort mindre fel, såsom stav- och formateringsfel. Vidare granskar korrekturläsaren språket för att säkerställa att översättningen är idiomatiskt korrekt och inte låter översatt, samt att den är en trogen återgivning av källtexten.

Vi lägger stor vikt vid korrekturläsningen, eftersom den garanterar en professionell lösning av ditt uppdrag och bidrar till att säkerställa högsta kvalitet.    Vi är också stolta över att vara flexibla när det gäller våra kunders önskemål, så hör av dig om du har specifika krav och behov. Skulle det vara något annat du undrar över gällande korrekturläsningen, är det bara att skicka en kommentar om det via e-post eller formuläret här på hemsidan. Om du eller ditt företag behöver översätta flera texter under en längre tidsperiod, kan Diction se till att jobbet utförs av samma översättare under hela projektet.

PUNKTLIG OCH SNABB LEVERANS AV ÖVERSÄTTNINGAR

Vår översättningsdatabas innehåller flera fasta, duktiga och pålitliga översättare som står redo att ta emot ditt ungerska översättningsuppdrag för snabb och punktlig leverans. Vi kan också erbjuda en hög grad av skalbarhet vad gäller expressöversättningar och stora översättningsvolymer.

Räkna ut ditt pris

ord

ord à 1,99 SEK 0,00 SEK

(Minimipris 590:-)
Få en kostnadsfri offert

Vi sitter redo att hjälpa dig

Ring till oss på +46 40 67 41 835

Telefonlinjen är öppen till kl. 16:30.

Sveriges bästa priser

Vi översätter från 1,99 SEK per ord och korrekturläser från 0,48 SEK per ord.

Hög kvalitet

Vi anlitar uteslutande erfarna modersmålsöversättare så att du garanteras en kvalitetsöversättning.

Snabb leverans

Beroende på mängden text kan vi till och med ha en översättning klar samma dag.

Våra kunder

Betala direkt på nätet

Vi är den enda översättningsbyrån i Skandinavien som erbjuder privatkunder möjligheten att betala direkt online.

“Vi använder Diction för översättning av bl.a. produkttexter till flera av de skandinaviska språken. Leveranstiden är kort, översättningen är korrekt varje gång och processen är otroligt smidig. Sen är det inte heller fel att priset är det bästa vi har kunnat hitta.”
Christian Birksø
Owner
eAnatomi.dk
“Vi har ofta använt Diction och fått tekniska texter, som kräver insikt i byggtekniska termer, översatta. Översättningarna som vi har mottagit har alltid varit korrekta och av hög kvalitet. Dessutom har priset varit mycket rimligt.”
Alexander Wulff
Chief Marketing Officer
ABEO A/S

Läs fler omdömen på Trustpilot.

Vi talar många språk

Med ett stort team av specialiserade översättare är Diction den rekommenderade samarbetspartnern av flera skandinaviska och internationella företag. Vi översätter primärt texter till och från alla europeiska språk och specialiserar oss på de skandinaviska språken.

Din professionella översättningsbyrå

Översättningsbyrån Diction är din språkliga samarbetspartner oavsett om du är ute efter översättning, korrekturläsning, copywriting eller tolkning. Vår översättningsbyrå har idag kontor i Uppsala, Köpenhamn och Oslo. Vi har sedan starten 2010 hjälpt våra kunder med översättningar i hela Europa från våra kontor. Vi har specialiserat oss på översättningar till och från de skandinaviska språken, vilket innebär att du tryggt kan anförtro dina översättningar till oss och lita på att du får korrekta och språkligt flytande översättningar tillbaka. För att du ska vara säker på att du får en översättning av högsta kvalitet har vi samlat branschens duktigaste översättare hos oss. Vi använder uteslutande översättare som översätter till sitt modersmål och alla texter kvalitetssäkras genom korrekturläsning, som genomförs av en annan person än själva översättaren. Diction levererar professionella språklösningar både till privatkunder och företag, och vi ser fram emot att hjälpa också dig.