Diction
Ring till 073 567 18 63
Öppet till kl. 17.00

Vi översätter dina texter till ungerska. Snabbt och effektivt till marknadens bästa pris.

Professionell ungersk översättning till marknadens bästa pris

Diction erbjuder professionell ungersk översättning av alla ämnesområden/textyper, däribland översättning av försäljnings- och marknadsföringsmaterial, finansiella dokument, kontrakt och annan korrespondens. Vi står redo att hjälpa dig med dina ungerska översättningsprojekt, oavsett vilken typ av översättning du efterfrågar.

Diction använder endast professionella och erfarna modersmålsöversättare, med fokus på att erbjuda snabb leverans med hög kvalitet och servicenivå till marknadens klart bästa priser. Diktion har hanterat många ungerska översättningsuppdrag, vilka har gett oss den nödvändiga kunskap, erfarenhet och kompetens som krävs för att alltid leverera ett lyckat resultat. Du kan därför vara säker på att få en slutprodukt av högsta kvalitet, något som vi här på Diction är stolta över att leverera gång på gång.Ungerska är ett högt prioriterat språk hos Diction och vi är rätt översättningsbyrå för dig som har en text som ska översättas till eller från ungerska.

Process
Ladda upp dina dokument
Betala med kort
Vi översätter dina texter
Dina texter skickas tillbaka via e-mail

Översättning av ungerska texter

Vår översättningsdatabas innehåller flera mycket kompetenta och erfarna ungerska modersmålsöversättare, som ständigt står redo för översättning av dina ungerska texter. Översättarna är specialiserade inom olika ämnesområden och därför kan Diction alltid erbjuda sina kunder en lösning som är anpassad utifrån deras specifika krav och önskemål. Oavsett ämnesområde, vare sig det gäller juridiska, samhälleliga eller tekniska texter, kan en professionell översättning vara avgörande för om den ungerska mottagaren förstår ditt budskap korrekt. Det finns med andra ord inte en ungersk översättning som vi inte kan vi hantera. 

Modersmålsöversättare säkerställer hög översättningskvalitet

Som tidigare nämnts använder Diction endast översättare som har ungerska som modersmål. Vi ställer höga kompetenskrav på våra översättare som måste kunna styrka att de har en akademisk examen och helst även omfattande erfarenhet av översättning. Vi är mycket noga med att välja de bäst lämpade översättarna för att möta dina krav och behov samt leverera en slutprodukt av högsta kvalitet.

Korrekturläsning av ungerska texter 

Den färdiga översättningen blir korrekturläst av en annan översättare, med samma utbildnings- och kvalifikationsnivå. Korrekturläsningen rensar först och främst bort mindre fel, såsom stav- och formateringsfel. Vidare granskar korrekturläsaren språket för att säkerställa att översättningen är idiomatiskt korrekt och inte låter översatt, samt att den är en trogen återgivning av källtexten.

Vi lägger stor vikt vid korrekturläsningen, eftersom den garanterar en professionell lösning av ditt uppdrag och bidrar till att säkerställa högsta kvalitet.    Vi är också stolta över att vara flexibla när det gäller våra kunders önskemål, så hör av dig om du har specifika krav och behov. Skulle det vara något annat du undrar över gällande korrekturläsningen, är det bara att skicka en kommentar om det via e-post eller formuläret här på hemsidan. Om du eller ditt företag behöver översätta flera texter under en längre tidsperiod, kan Diction se till att jobbet utförs av samma översättare under hela projektet.

Punktlig och snabb leverans av översättningar

Vår översättningsdatabas innehåller flera fasta, duktiga och pålitliga översättare som står redo att ta emot ditt ungerska översättningsuppdrag för snabb och punktlig leverans. Vi kan också erbjuda en hög grad av skalbarhet vad gäller expressöversättningar och stora översättningsvolymer.

Räkna ut ditt pris

ord
ord à  
(Minimipris 590:-)
Få en kostnadsfri offert

Betala direkt på nätet

Vi är den enda översättningsbyrån i Skandinavien som erbjuder privatkunder möjligheten att betala direkt online.
visamastercard
Få en kostnadsfri offert

De bästa i branchen

"Vi har ofta använt Diction och fått tekniska texter, som kräver insikt i byggtekniska termer, översatta. Översättningarna som vi har mottagit har alltid varit korrekta och av hög kvalitet. Dessutom har priset varit mycket rimligt."
Alexander Wulff
Christian Birksø
Alexander Wulff
Chief Marketing Officer, ABEO A/S

Powerful translations to the green Danish company Clever

The Danish company Clever is at the front of the green transition with their innovative solutions for charging electric cars. Diction has continuously helped Clever with translation of text material and support their mission of accessible green energy and establishing 10,000 new charging points by the end of 2025.

Read The Case
Diction Sverige AB
Artillerigatan 6, 1 tr
114 51 Stockholm
Sverige
073 567 18 63
Org. nr: 5591521009
visamastercard