Diction
Ring till +46 73 157 58 75
Öppet till kl. 17.00

Vi översätter dina texter till ungerska. Snabbt och effektivt till marknadens bästa pris.

Professionell ungersk översättning till marknadens bästa pris

Diction erbjuder professionell ungersk översättning av alla ämnesområden/textyper, däribland översättning av försäljnings- och marknadsföringsmaterial, finansiella dokument, kontrakt och annan korrespondens. Vi står redo att hjälpa dig med dina ungerska översättningsprojekt, oavsett vilken typ av översättning du efterfrågar.

Diction använder endast professionella och erfarna modersmålsöversättare, med fokus på att erbjuda snabb leverans med hög kvalitet och servicenivå till marknadens klart bästa priser. Diktion har hanterat många ungerska översättningsuppdrag, vilka har gett oss den nödvändiga kunskap, erfarenhet och kompetens som krävs för att alltid leverera ett lyckat resultat. Du kan därför vara säker på att få en slutprodukt av högsta kvalitet, något som vi här på Diction är stolta över att leverera gång på gång.Ungerska är ett högt prioriterat språk hos Diction och vi är rätt översättningsbyrå för dig som har en text som ska översättas till eller från ungerska.

Process
upload
Ladda upp dina dokument
credit-card
Betala med kort
text
Vi översätter dina texter
truck
Dina texter skickas tillbaka via e-mail

Översättning av ungerska texter

Vår översättningsdatabas innehåller flera mycket kompetenta och erfarna ungerska modersmålsöversättare, som ständigt står redo för översättning av dina ungerska texter. Översättarna är specialiserade inom olika ämnesområden och därför kan Diction alltid erbjuda sina kunder en lösning som är anpassad utifrån deras specifika krav och önskemål. Oavsett ämnesområde, vare sig det gäller juridiska, samhälleliga eller tekniska texter, kan en professionell översättning vara avgörande för om den ungerska mottagaren förstår ditt budskap korrekt. Det finns med andra ord inte en ungersk översättning som vi inte kan vi hantera. 

Modersmålsöversättare säkerställer hög översättningskvalitet

Som tidigare nämnts använder Diction endast översättare som har ungerska som modersmål. Vi ställer höga kompetenskrav på våra översättare som måste kunna styrka att de har en akademisk examen och helst även omfattande erfarenhet av översättning. Vi är mycket noga med att välja de bäst lämpade översättarna för att möta dina krav och behov samt leverera en slutprodukt av högsta kvalitet.

Punktlig och snabb leverans av översättningar

Vår översättningsdatabas innehåller flera fasta, duktiga och pålitliga översättare som står redo att ta emot ditt ungerska översättningsuppdrag för snabb och punktlig leverans. Vi kan också erbjuda en hög grad av skalbarhet vad gäller expressöversättningar och stora översättningsvolymer.

Räkna ut ditt pris

ord
ord à  
(Minimipris 590 SEK exkl. moms)

Betala direkt på nätet

Vi är den enda översättningsbyrån i Skandinavien som erbjuder privatkunder möjligheten att betala direkt online.
visamastercard
Få en kostnadsfri offert

De bästa i branchen

Vi använder Diction för översättning av bl.a. produkttexter till flera av de skandinaviska språken. Leveranstiden är kort, översättningen är korrekt varje gång och processen är otroligt smidig. Sen är det inte heller fel att priset är det bästa vi har kunnat hitta.
Christian Birksø
Christian Birksø
eAnatomi.dk
Vi har ofta använt Diction och fått tekniska texter, som kräver insikt i byggtekniska termer, översatta. Översättningarna som vi har mottagit har alltid varit korrekta och av hög kvalitet. Dessutom har priset varit mycket rimligt.
Alexander Wulff
Alexander Wulff
ABEO A/S

Möt vårt team

Cristina Heiberg
Cristina Heiberg
Project Coordinator - Denmark
Aske Hansen
Aske Hansen
Cloud System Engineer
Maja Wistrand
Maja Wistrand
Project Coordinator - Sweden
Sebastian Hansen
Sebastian Hansen
Project Manager - Sweden
Martin Boberg
Martin Boberg
Chief Executive Officer
Julie Munkø
Julie Munkø
Vendor Manager
Diction Sverige AB
Artillerigatan 6, 1 tr
114 51 Stockholm
Sverige
+46 73 157 58 75
Org. nr: 559152-1009
EAN: 5797200064202
visamastercard