Diction
Ring till 073 567 18 63
Öppet till kl. 17.00

Hos Diction får du Sveriges bästa priser på copywriting och texter skrivna av experter inom ditt område.

Copywriting

Diction erbjuder professionell copywriting inom många olika branscher. Vi skriver kreativa och effektfulla texter inom vitt skilda områden som produktbeskrivningar, SEO-texter för artiklar samt nyhetsbrev. Om du behöver intresseväckande texter med känsla för kvalitet står vi till förfogande som din professionella textbyrå.

Akademiker som copywriters

Hos Diction blir du alltid garanterad hög kvalitet. Till skillnad från många andra copywriters är våra skribenter utbildade akademiker med minst fem års universitetsstudier i bagaget. Våra copywriters skriver dessutom alltid på sina respektive modersmål, och du kan därför lita på att dina texter är i goda händer.

Typer av copywriting

Hos Diction har vi specialister på copywriting inom varje enskilt område. På så sätt säkerställer vi att din copywriter har branschexpertis inom just ditt ämnesområde. Vi har copywriters som bland annat specialiserar sig på:

• SEO

• säljmaterial

• pressmeddelanden

• hemsidetexter

• nyhetsbrev

• artiklar och bloggtexter

• texter till broschyrer, produktbeskrivningar och liknande.

Avsändare/mottagare

Tillsammans med dig går vi igenom budskapet och textens tänkta mottagare. Innan vi sätter igång ser vi till att ha en genomgång via e-post eller telefon för att säkerställa att vi har fått rätt instruktioner. Vi ser även till att texten inte innehåller störande upprepningar som kan vara förvirrande för mottagaren. På så sätt får du den bästa variationen i texten, så att den blir intressant att läsa. Det viktigaste för oss är att texten blir precis som DU vill ha den. Det är helt upp till dig om texten ska vara säljande eller endast informativ.

Sekretess

Alla förfrågningar om copywriting och alla pågående projekt behandlas strikt konfidentiellt. Vi arbetar dagligen med att skriva texter om produkter/tjänster som ännu inte har offentliggjorts, och är således vana vid att arbeta med känslig information.

Dessutom är alla våra copywriters och anställda bundna av sekretessavtal.

Kontakta oss

Kontakta oss på telefon 073-567 18 63 eller via e-post på [email protected] för en oförpliktigande offert på just den typ av copywriting som du behöver.

Räkna ut ditt pris

ord
ord à  
(Minimipris 590:-)
Få en kostnadsfri offert

Betala direkt på nätet

Vi är den enda översättningsbyrån i Skandinavien som erbjuder privatkunder möjligheten att betala direkt online.
visamastercard
Få en kostnadsfri offert

Din professionella översättningsbyrå

Översättningsbyrån Diction är din språkliga samarbetspartner oavsett om du är ute efter översättning, korrekturläsning, copywriting eller tolkning. Vår översättningsbyrå har idag kontor i Stockholm, Köpenhamn och Oslo. Vi har sedan starten 2010 hjälpt våra kunder med översättningar i hela Europa från våra kontor. Vi har specialiserat oss på översättningar till och från de skandinaviska språken, vilket innebär att du tryggt kan anförtro dina översättningar till oss och lita på att du får korrekta och språkligt flytande översättningar tillbaka. För att du ska vara säker på att du får en översättning av högsta kvalitet har vi samlat branschens duktigaste översättare hos oss. Vi använder uteslutande översättare som översätter till sitt modersmål. Diction levererar professionella språklösningar både till privatkunder och företag, och vi ser fram emot att hjälpa också dig.
Diction Sverige AB
Artillerigatan 6, 1 tr
114 51 Stockholm
Sverige
073 567 18 63
Org. nr: 5591521009
visamastercard