Diction
Ring till +46 815 74 57
Öppet till kl. 17.00

Hos Diction erbjuder vi copywriting och texter skrivna av experter inom ditt område.

Copywriting

Diction erbjuder professionell copywriting inom många olika branscher. Vi skriver kreativa och effektfulla texter inom vitt skilda områden som produktbeskrivningar, SEO-texter för artiklar samt nyhetsbrev. Om du behöver intresseväckande texter med känsla för kvalitet står vi till förfogande som din professionella textbyrå.

Akademiker som copywriters

Hos Diction blir du alltid garanterad hög kvalitet. Till skillnad från många andra copywriters är våra skribenter utbildade akademiker med minst fem års universitetsstudier i bagaget. Våra copywriters skriver dessutom alltid på sina respektive modersmål, och du kan därför lita på att dina texter är i goda händer.

Typer av copywriting

Hos Diction har vi specialister på copywriting inom varje enskilt område. På så sätt säkerställer vi att din copywriter har branschexpertis inom just ditt ämnesområde. Vi har copywriters som bland annat specialiserar sig på:

• SEO

• säljmaterial

• pressmeddelanden

• hemsidetexter

• nyhetsbrev

• artiklar och bloggtexter

• texter till broschyrer, produktbeskrivningar och liknande.

Avsändare/mottagare

Tillsammans med dig går vi igenom budskapet och textens tänkta mottagare. Innan vi sätter igång ser vi till att ha en genomgång via e-post eller telefon för att säkerställa att vi har fått rätt instruktioner. Vi ser även till att texten inte innehåller störande upprepningar som kan vara förvirrande för mottagaren. På så sätt får du den bästa variationen i texten, så att den blir intressant att läsa. Det viktigaste för oss är att texten blir precis som DU vill ha den. Det är helt upp till dig om texten ska vara säljande eller endast informativ.

Sekretess

Alla förfrågningar om copywriting och alla pågående projekt behandlas strikt konfidentiellt. Vi arbetar dagligen med att skriva texter om produkter/tjänster som ännu inte har offentliggjorts, och är således vana vid att arbeta med känslig information.

Dessutom är alla våra copywriters och anställda bundna av sekretessavtal.

Kontakta oss

Kontakta oss på telefon 081 574 57 eller via e-post på [email protected] för en kostnadsfri offert på just den typ av copywriting som du behöver.

Räkna ut ditt pris

ord
ord à  
(Minimipris 590 SEK exkl. moms)

Betala direkt på nätet

Vi är den enda översättningsbyrån i Skandinavien som erbjuder privatkunder möjligheten att betala direkt online.
visa mastercard
Få en kostnadsfri offert

De bästa i branschen

Toppen! Smidig beställningsprocess, bra service och fin kvalité.
Annie S
Annie S
Vi använder Diction för översättning av bl.a. produkttexter till flera av de skandinaviska språken. Leveranstiden är kort, översättningen är korrekt varje gång och processen är otroligt smidig. Sen är det inte heller fel att priset är det bästa vi har kunnat hitta.
Christian Birksø
Christian Birksø
eAnatomi.dk
Vi har ofta använt Diction och fått tekniska texter, som kräver insikt i byggtekniska termer, översatta. Översättningarna som vi har mottagit har alltid varit korrekta och av hög kvalitet. Dessutom har priset varit mycket rimligt.
Alexander Wulff
Alexander Wulff
ABEO A/S
Är mycket bra och pålitliga i klarställd översättning inom önskade utsatta tider - använder Dictions översättnings hjälp då jag är i stort behov av fullständigt rätt översatta dokument i mitt dagliga arbete som besiktningsman för internationell uppdragsgivare.
Stellan B
Stellan B
Enskild firma
Snabbt och proffsigt. Snabb leverans.
Pia R
Pia R
Snabbt och bra.
Thomas, ES
Thomas, ES
Fick snabbt klart översättningen och blev väl bemött.
Zhanna B
Zhanna B
Diction Sverige AB
Artillerigatan 6, 1 tr
114 51 Stockholm
Sverige
+46 815 74 57
Org. nr: 559152-1009
EAN: 5797200064202
visa mastercard