Hos Diction får du Sveriges bästa priser på copywriting och texter skrivna av experter inom ditt område.

VI LIGGER ETTA PÅ TRUSTPILOT
Vi har 96/100 poäng baserat på mer än 125 omdömen från kunder.

Copywriting

Diction erbjuder professionell copywriting inom många olika branscher. Vi skriver kreativa och effektfulla texter inom vitt skilda områden som produktbeskrivningar, SEO-texter för artiklar samt nyhetsbrev. Om du behöver intresseväckande texter med känsla för kvalitet står vi till förfogande som din professionella textbyrå.

AKADEMIKER SOM copywriters

Hos Diction blir du alltid garanterad hög kvalitet. Till skillnad från många andra copywriters är våra skribenter utbildade akademiker med minst fem års universitetsstudier i bagaget. Våra copywriters skriver dessutom alltid på sina respektive modersmål, och du kan därför lita på att dina texter är i goda händer.

TYPER AV copywriting

Hos Diction har vi specialister på copywriting inom varje enskilt område. På så sätt säkerställer vi att din copywriter har branschexpertis inom just ditt ämnesområde. Vi har copywriters som bland annat specialiserar sig på:

• SEO

• säljmaterial

• pressmeddelanden

• hemsidetexter

• nyhetsbrev

• artiklar och bloggtexter

• texter till broschyrer, produktbeskrivningar och liknande.

AVSÄNDARE/MOTTAGARE

Tillsammans med dig går vi igenom budskapet och textens tänkta mottagare. Innan vi sätter igång ser vi till att ha en genomgång via e-post eller telefon för att säkerställa att vi har fått rätt instruktioner. Vi ser även till att texten inte innehåller störande upprepningar som kan vara förvirrande för mottagaren. På så sätt får du den bästa variationen i texten, så att den blir intressant att läsa. Det viktigaste för oss är att texten blir precis som DU vill ha den. Det är helt upp till dig om texten ska vara säljande eller endast informativ.

SEKRETESS

Alla förfrågningar om copywriting och alla pågående projekt behandlas strikt konfidentiellt. Vi arbetar dagligen med att skriva texter om produkter/tjänster som ännu inte har offentliggjorts, och är således vana vid att arbeta med känslig information.

Dessutom är alla våra copywriters och anställda bundna av sekretessavtal.


KONTAKTA OSS

Kontakta oss på tfn +46 40 67 41 835 eller via e-post på [email protected] för en oförpliktigande offert på just den typ av copywriting som du behöver.

Räkna ut ditt pris

ord

ord à 1,89 SEK 0,00 SEK

(Minimipris 590:-)
Få en kostnadsfri offert

Vi sitter redo att hjälpa dig

Ring till oss på +46 40 67 41 835

Telefonlinjen är öppen till kl. 16:30.

Sveriges bästa priser

Vi översätter från 1,89 SEK per ord och korrekturläser från 0,41 SEK per ord.

Hög kvalitet

Vi anlitar uteslutande erfarna modersmålsöversättare så att du garanteras en kvalitetsöversättning.

Snabb leverans

Beroende på mängden text kan vi till och med ha en översättning klar samma dag.

Våra kunder

Betala direkt på nätet

Vi är den enda översättningsbyrån i Skandinavien som erbjuder privatkunder möjligheten att betala direkt online.

“Vi använder Diction för översättning av bl.a. produkttexter till flera av de skandinaviska språken. Leveranstiden är kort, översättningen är korrekt varje gång och processen är otroligt smidig. Sen är det inte heller fel att priset är det bästa vi har kunnat hitta.”
Christian Birksø
Owner
eAnatomi.dk
“Vi har ofta använt Diction och fått tekniska texter, som kräver insikt i byggtekniska termer, översatta. Översättningarna som vi har mottagit har alltid varit korrekta och av hög kvalitet. Dessutom har priset varit mycket rimligt.”
Alexander Wulff
Chief Marketing Officer
ABEO A/S

Läs fler omdömen på Trustpilot.

Vi talar många språk

Med ett stort team av specialiserade översättare är Diction den rekommenderade samarbetspartnern av flera skandinaviska och internationella företag. Vi översätter primärt texter till och från alla europeiska språk och specialiserar oss på de skandinaviska språken.

Din professionella översättningsbyrå

Översättningsbyrån Diction är din språkliga samarbetspartner oavsett om du är ute efter översättning, korrekturläsning, copywriting eller tolkning. Vår översättningsbyrå har idag kontor i Uppsala, Köpenhamn och Oslo. Vi har sedan starten 2010 hjälpt våra kunder med översättningar i hela Europa från våra kontor. Vi har specialiserat oss på översättningar till och från de skandinaviska språken, vilket innebär att du tryggt kan anförtro dina översättningar till oss och lita på att du får korrekta och språkligt flytande översättningar tillbaka. För att du ska vara säker på att du får en översättning av högsta kvalitet har vi samlat branschens duktigaste översättare hos oss. Vi använder uteslutande översättare som översätter till sitt modersmål och alla texter kvalitetssäkras genom korrekturläsning, som genomförs av en annan person än själva översättaren. Diction levererar professionella språklösningar både till privatkunder och företag, och vi ser fram emot att hjälpa också dig.