Diction
Ring till +46 815 74 57
Öppet till kl. 17.00

Är det bråttom? Vi hjälper dig med din expressöversättning till Sveriges bästa priser.

Expressuppdrag

Ofta behövs en översättning eller korrekturläsning mycket snabbt. Därför erbjuder vi möjligheten att göra ditt uppdrag till ett expressuppdrag. Då släpper vi allt vi har för händerna för att kunna leverera din översättning så snabbt som möjligt. Beroende på mängden text kan vi till och med ha en översättning klar samma dag. Diction har sedan starten gått in för att leverera felfria översättningar som håller det uppsatta tidsschemat. Vi ser alltid till att leverera våra översättningar i tid och helst innan deadline. Vill du ha din text översatt inom 48 timmar ser vi det som en expressöversättning. En större text som har en kort deadline räknas också som ett expressuppdrag. Genom att använda flera översättare samtidigt kommer vi alltid att kunna översätta din text, trots en större arbetsmängd. Vår flexibilitet är en av våra absoluta starkaste sidor, något som innebär att vi alltid kan ta hänsyn till de språkliga utmaningarna i din text. Du kan få en kostnadsfri offert via vårt formulär, antingen genom att trycka [här] eller ringa 081 574 57.

Sekretess

Många av de texter som vi arbetar med är texter som ännu inte har publicerats eller tagits i bruk. Därför är det ytterst viktigt för flera av våra kunder att texterna förblir konfidentiella. Vi har därför vidtagit alla nödvändiga säkerhetsåtgärder för att uppnå fullständig sekretess för dina dokument.

På Diction håller oss strikt till branschens etiska regler. Alla våra översättare är bundna till förtroende- och sekretessavtal. På så sätt hanterar vi alltid dina översättningar konfidentiellt och du kan därför tryggt lämna din översättning till oss.

Räkna ut ditt pris

ord
ord à  
(Minimipris 590 SEK exkl. moms)

Betala direkt på nätet

Vi är den enda översättningsbyrån i Skandinavien som erbjuder privatkunder möjligheten att betala direkt online.
visa mastercard
Få en kostnadsfri offert

De bästa i branschen

Toppen! Smidig beställningsprocess, bra service och fin kvalité.
Annie S
Annie S
Vi använder Diction för översättning av bl.a. produkttexter till flera av de skandinaviska språken. Leveranstiden är kort, översättningen är korrekt varje gång och processen är otroligt smidig. Sen är det inte heller fel att priset är det bästa vi har kunnat hitta.
Christian Birksø
Christian Birksø
eAnatomi.dk
Vi har ofta använt Diction och fått tekniska texter, som kräver insikt i byggtekniska termer, översatta. Översättningarna som vi har mottagit har alltid varit korrekta och av hög kvalitet. Dessutom har priset varit mycket rimligt.
Alexander Wulff
Alexander Wulff
ABEO A/S
Är mycket bra och pålitliga i klarställd översättning inom önskade utsatta tider - använder Dictions översättnings hjälp då jag är i stort behov av fullständigt rätt översatta dokument i mitt dagliga arbete som besiktningsman för internationell uppdragsgivare.
Stellan B
Stellan B
Enskild firma
Snabbt och proffsigt. Snabb leverans.
Pia R
Pia R
Snabbt och bra.
Thomas, ES
Thomas, ES
Fick snabbt klart översättningen och blev väl bemött.
Zhanna B
Zhanna B
Diction Sverige AB
Artillerigatan 6, 1 tr
114 51 Stockholm
Sverige
+46 815 74 57
Org. nr: 559152-1009
EAN: 5797200064202
visa mastercard