Få en professionell översättning av din juridiska text. Vi är specialister på juridiska översättningar och hjälper både privat- och företagskunder.

VI LIGGER ETTA PÅ TRUSTPILOT
Vi har 96/100 poäng baserat på mer än 125 omdömen från kunder.

VI TILLHANDAHÅLLER JURIDISKA ÖVERSÄTTNINGAR ÅT PRIVATPERSONER, OFFENTLIGA MYNDIGHETER OCH FÖRETAG.

JURIDISKA ÖVERSÄTTNINGAR

På Diction har vi specialiserat oss på att utföra juridiska översättningar åt både privatpersoner och företagskunder.

VAD ÄR EN JURIDISK ÖVERSÄTTNING?

Juridiska översättningar täcker översättningar av en mängd olika texter såsom avtal, villkor, testamenten och lagtexter. Gemensamt för dessa typer av texter är de juridiska begreppen och en språkpraxis som kräver entydighet och precision. Detta blir än viktigare när man arbetar med juridiska texter på flera språk.

JURIDISK ÖVERSÄTTNING HOS DICTION

Översättning av juridiska texter kräver en översättare med juridisk expertis. Rättssystemen varierar från land till land och det är därför viktigt att den färdiga översättningen hänvisar till tillämpliga lagar och förordningar. Översättaren måste ha kunskap om innebörden i de juridiska formuleringarna så att man får den exakta betydelsen i källtexten korrekt översatt till måltexten. Det är viktigt att översättaren är bekant med det juridiska språket och terminologin på målspråket så att den slutgiltiga översättningen framstår som trovärdig på det aktuella språket.

KVALITETSKONTROLL

Översättningen korrekturläses alltid av en annan översättare med samma kompetens så att vi kan garantera en juridisk översättning av hög kvalitet. På Diction behandlar vi dessutom alltid alla texter strikt konfidentiellt, och du kan därför tryggt skicka din juridiska text till oss för att få en oförpliktigande offert.

KONTAKTA OSS

Kontakta oss via vårt formulär på den här webbsidan eller skriv till oss på [email protected] för att få en oförpliktigande offert på översättning av din juridiska text.

Diction är en professionell översättningsbyrå som levererar juridiska översättningar till både privatpersoner, offentliga myndigheter och företag.

Räkna ut ditt pris

ord

ord à 1,89 SEK 0,00 SEK

(Minimipris 590:-)
Få en kostnadsfri offert

Vi sitter redo att hjälpa dig

Ring till oss på +46 40 67 41 835

Telefonlinjen är öppen till kl. 16:30.

Sveriges bästa priser

Vi översätter från 1,89 SEK per ord och korrekturläser från 0,41 SEK per ord.

Hög kvalitet

Vi anlitar uteslutande erfarna modersmålsöversättare så att du garanteras en kvalitetsöversättning.

Snabb leverans

Beroende på mängden text kan vi till och med ha en översättning klar samma dag.

Våra kunder

Betala direkt på nätet

Vi är den enda översättningsbyrån i Skandinavien som erbjuder privatkunder möjligheten att betala direkt online.

“Vi har ofta använt Diction och fått tekniska texter, som kräver insikt i byggtekniska termer, översatta. Översättningarna som vi har mottagit har alltid varit korrekta och av hög kvalitet. Dessutom har priset varit mycket rimligt.”
Alexander Wulff
Chief Marketing Officer
ABEO A/S
“Vi använder Diction för översättning av bl.a. produkttexter till flera av de skandinaviska språken. Leveranstiden är kort, översättningen är korrekt varje gång och processen är otroligt smidig. Sen är det inte heller fel att priset är det bästa vi har kunnat hitta.”
Christian Birksø
Owner
eAnatomi.dk

Läs fler omdömen på Trustpilot.

Vi talar många språk

Med ett stort team av specialiserade översättare är Diction den rekommenderade samarbetspartnern av flera skandinaviska och internationella företag. Vi översätter primärt texter till och från alla europeiska språk och specialiserar oss på de skandinaviska språken.

Din professionella översättningsbyrå

Översättningsbyrån Diction är din språkliga samarbetspartner oavsett om du är ute efter översättning, korrekturläsning, copywriting eller tolkning. Vår översättningsbyrå har idag kontor i Uppsala, Köpenhamn och Oslo. Vi har sedan starten 2010 hjälpt våra kunder med översättningar i hela Europa från våra kontor. Vi har specialiserat oss på översättningar till och från de skandinaviska språken, vilket innebär att du tryggt kan anförtro dina översättningar till oss och lita på att du får korrekta och språkligt flytande översättningar tillbaka. För att du ska vara säker på att du får en översättning av högsta kvalitet har vi samlat branschens duktigaste översättare hos oss. Vi använder uteslutande översättare som översätter till sitt modersmål och alla texter kvalitetssäkras genom korrekturläsning, som genomförs av en annan person än själva översättaren. Diction levererar professionella språklösningar både till privatkunder och företag, och vi ser fram emot att hjälpa också dig.