Diction
Ring till 073 567 18 63
Öppet till kl. 17.00

Få en professionell översättning av din juridiska text. Vi är specialister på juridiska översättningar och hjälper både privat- och företagskunder.

Vi tillhandahåller juridiska översättningar åt privatpersoner, offentliga myndigheter och företag.

Juridiska översättningar 

På Diction har vi specialiserat oss på att utföra juridiska översättningar åt både privatpersoner och företagskunder.

Vad är en juridisk översättning?

Juridiska översättningar täcker översättningar av en mängd olika texter såsom avtal, villkor, testamenten och lagtexter. Gemensamt för dessa typer av texter är de juridiska begreppen och en språkpraxis som kräver entydighet och precision. Detta blir än viktigare när man arbetar med juridiska texter på flera språk.

Juridisk översättning hos Diction

Översättning av juridiska texter kräver en översättare med juridisk expertis. Rättssystemen varierar från land till land och det är därför viktigt att den färdiga översättningen hänvisar till tillämpliga lagar och förordningar. Översättaren måste ha kunskap om innebörden i de juridiska formuleringarna så att man får den exakta betydelsen i källtexten korrekt översatt till måltexten. Det är viktigt att översättaren är bekant med det juridiska språket och terminologin på målspråket så att den slutgiltiga översättningen framstår som trovärdig på det aktuella språket. På Diction behandlar vi dessutom alltid alla texter strikt konfidentiellt, och du kan därför tryggt skicka din juridiska text till oss för att få en oförpliktigande offert.

Kontakta oss

Kontakta oss via vårt formulär på den här webbsidan eller skriv till oss på [email protected] för att få en oförpliktigande offert på översättning av din juridiska text.

Diction är en professionell översättningsbyrå som levererar juridiska översättningar till både privatpersoner, offentliga myndigheter och företag.

Betala direkt på nätet

Vi är den enda översättningsbyrån i Skandinavien som erbjuder privatkunder möjligheten att betala direkt online.
visamastercard
Få en kostnadsfri offert

Din professionella översättningsbyrå

Översättningsbyrån Diction är din språkliga samarbetspartner oavsett om du är ute efter översättning, korrekturläsning, copywriting eller tolkning. Vår översättningsbyrå har idag kontor i Stockholm, Köpenhamn och Oslo. Vi har sedan starten 2010 hjälpt våra kunder med översättningar i hela Europa från våra kontor. Vi har specialiserat oss på översättningar till och från de skandinaviska språken, vilket innebär att du tryggt kan anförtro dina översättningar till oss och lita på att du får korrekta och språkligt flytande översättningar tillbaka. För att du ska vara säker på att du får en översättning av högsta kvalitet har vi samlat branschens duktigaste översättare hos oss. Vi använder uteslutande översättare som översätter till sitt modersmål. Diction levererar professionella språklösningar både till privatkunder och företag, och vi ser fram emot att hjälpa också dig.
Diction Sverige AB
Artillerigatan 6, 1 tr
114 51 Stockholm
Sverige
073 567 18 63
Org. nr: 5591521009
visamastercard