Beställ en medicinsk översättning utförd av professionella översättare med medicinsk bakgrund.

VI LIGGER ETTA PÅ TRUSTPILOT
Vi har 96/100 poäng baserat på mer än 125 omdömen från kunder.

MEDICINSKA ÖVERSÄTTNINGAR

På Diction arbetar vi med översättning av medicinska texter för både offentliga institutioner och privata läkemedelsföretag. Vår erfarenhet av att översätta medicinska texter är en garanti för att du tryggt kan anförtro oss din medicinska översättning.

VAD ÄR MEDICINSK ÖVERSÄTTNING?

Medicinska texter täcker ett brett spektrum av texter som journaler, vetenskapliga artiklar, produktbeskrivningar och broschyrer med medicinskt innehåll. Denna typ av texter måste formuleras i enlighet med medicinsk språkpraxis och terminologi som varierar från språk till språk.

MEDICINSK ÖVERSÄTTNING HOS DICTION

Översättning av medicinska texter kräver en skicklig översättare som känner till den medicinska världen. Det är viktigt att översättaren förstår betydelsen av medicinsk terminologi och därmed säkerställer att innebörden av källtexten överförs exakt i översättningen. Översättaren måste ha goda kunskaper om medicinsk språkpraxis och om de begrepp som används på både käll- och målspråket för att kunna formulera en översättning som framstår som en trovärdig medicinsk text på målspråket.

När vi på Diction får in medicinska texter försäkrar vi oss alltid om att översättningen utförs av översättare med medicinsk fackkunskap och med erfarenhet av medicinska översättningar. Översättningen korrekturläses även av en annan översättare med motsvarande kunskaper för att säkerställa en medicinsk översättning av hög kvalitet.

Du är också välkommen att bifoga referensmaterial till din översättning i form av t.ex. tidigare översättningar, produktbilder eller andra dokument som kan ge vår översättare en uppfattning om den aktuella terminologin. Vi behandlar alltid inlämnat material strikt konfidentiellt och du kan tryggt skicka din medicinska text till oss för att få en oförpliktigande offert.

KONTAKTA OSS

Kontakta oss på tel. +46 40 67 41 835  eller via e-post på [email protected] fær att få en oförpliktigande offert på översättning eller korrekturläsning. 

Räkna ut ditt pris

ord

ord à 1,89 SEK 0,00 SEK

(Minimipris 590:-)
Få en kostnadsfri offert

Vi sitter redo att hjälpa dig

Ring till oss på +46 40 67 41 835

Telefonlinjen är öppen till kl. 16:30.

Sveriges bästa priser

Vi översätter från 1,89 SEK per ord och korrekturläser från 0,41 SEK per ord.

Hög kvalitet

Vi anlitar uteslutande erfarna modersmålsöversättare så att du garanteras en kvalitetsöversättning.

Snabb leverans

Beroende på mängden text kan vi till och med ha en översättning klar samma dag.

Våra kunder

Betala direkt på nätet

Vi är den enda översättningsbyrån i Skandinavien som erbjuder privatkunder möjligheten att betala direkt online.

“Vi har ofta använt Diction och fått tekniska texter, som kräver insikt i byggtekniska termer, översatta. Översättningarna som vi har mottagit har alltid varit korrekta och av hög kvalitet. Dessutom har priset varit mycket rimligt.”
Alexander Wulff
Chief Marketing Officer
ABEO A/S
“Vi använder Diction för översättning av bl.a. produkttexter till flera av de skandinaviska språken. Leveranstiden är kort, översättningen är korrekt varje gång och processen är otroligt smidig. Sen är det inte heller fel att priset är det bästa vi har kunnat hitta.”
Christian Birksø
Owner
eAnatomi.dk

Läs fler omdömen på Trustpilot.

Vi talar många språk

Med ett stort team av specialiserade översättare är Diction den rekommenderade samarbetspartnern av flera skandinaviska och internationella företag. Vi översätter primärt texter till och från alla europeiska språk och specialiserar oss på de skandinaviska språken.

Din professionella översättningsbyrå

Översättningsbyrån Diction är din språkliga samarbetspartner oavsett om du är ute efter översättning, korrekturläsning, copywriting eller tolkning. Vår översättningsbyrå har idag kontor i Uppsala, Köpenhamn och Oslo. Vi har sedan starten 2010 hjälpt våra kunder med översättningar i hela Europa från våra kontor. Vi har specialiserat oss på översättningar till och från de skandinaviska språken, vilket innebär att du tryggt kan anförtro dina översättningar till oss och lita på att du får korrekta och språkligt flytande översättningar tillbaka. För att du ska vara säker på att du får en översättning av högsta kvalitet har vi samlat branschens duktigaste översättare hos oss. Vi använder uteslutande översättare som översätter till sitt modersmål och alla texter kvalitetssäkras genom korrekturläsning, som genomförs av en annan person än själva översättaren. Diction levererar professionella språklösningar både till privatkunder och företag, och vi ser fram emot att hjälpa också dig.