Diction
Ring till 073 567 18 63
Öppet till kl. 17.00

Beställ en medicinsk översättning utförd av professionella översättare med medicinsk bakgrund.

Medicinska översättningar 

På Diction arbetar vi med översättning av medicinska texter för både offentliga institutioner och privata läkemedelsföretag. Vår erfarenhet av att översätta medicinska texter är en garanti för att du tryggt kan anförtro oss din medicinska översättning.

Vad är medicinsk översättning?

Medicinska texter täcker ett brett spektrum av texter som journaler, vetenskapliga artiklar, produktbeskrivningar och broschyrer med medicinskt innehåll. Denna typ av texter måste formuleras i enlighet med medicinsk språkpraxis och terminologi som varierar från språk till språk.

Medicinsk översättning hos Diction 

Översättning av medicinska texter kräver en skicklig översättare som känner till den medicinska världen. Det är viktigt att översättaren förstår betydelsen av medicinsk terminologi och därmed säkerställer att innebörden av källtexten överförs exakt i översättningen. Översättaren måste ha goda kunskaper om medicinsk språkpraxis och om de begrepp som används på både käll- och målspråket för att kunna formulera en översättning som framstår som en trovärdig medicinsk text på målspråket.

När vi på Diction får in medicinska texter försäkrar vi oss alltid om att översättningen utförs av översättare med medicinsk fackkunskap och med erfarenhet av medicinska översättningar. 

Du är också välkommen att bifoga referensmaterial till din översättning i form av t.ex. tidigare översättningar, produktbilder eller andra dokument som kan ge vår översättare en uppfattning om den aktuella terminologin. Vi behandlar alltid inlämnat material strikt konfidentiellt och du kan tryggt skicka din medicinska text till oss för att få en oförpliktigande offert.

Kontakta oss

Kontakta oss på tel. 073-567 18 63 eller via e-post på [email protected] för att få en kostnadsfri offert på översättning eller korrekturläsning. 

Räkna ut ditt pris

ord
ord à  
(Minimipris 590:-)
Få en kostnadsfri offert

Betala direkt på nätet

Vi är den enda översättningsbyrån i Skandinavien som erbjuder privatkunder möjligheten att betala direkt online.
visamastercard
Få en kostnadsfri offert

Din professionella översättningsbyrå

Översättningsbyrån Diction är din språkliga samarbetspartner oavsett om du är ute efter översättning, korrekturläsning, copywriting eller tolkning. Vår översättningsbyrå har idag kontor i Stockholm, Köpenhamn och Oslo. Vi har sedan starten 2010 hjälpt våra kunder med översättningar i hela Europa från våra kontor. Vi har specialiserat oss på översättningar till och från de skandinaviska språken, vilket innebär att du tryggt kan anförtro dina översättningar till oss och lita på att du får korrekta och språkligt flytande översättningar tillbaka. För att du ska vara säker på att du får en översättning av högsta kvalitet har vi samlat branschens duktigaste översättare hos oss. Vi använder uteslutande översättare som översätter till sitt modersmål. Diction levererar professionella språklösningar både till privatkunder och företag, och vi ser fram emot att hjälpa också dig.
Diction Sverige AB
Artillerigatan 6, 1 tr
114 51 Stockholm
Sverige
073 567 18 63
Org. nr: 5591521009
visamastercard