Diction
Ring till +46 815 74 57
Öppet till kl. 17.00

Få en professionell översättning av din tekniska text. Vi har experter inom alla områden som är redo att översätta åt dig.

Tekniska översättningar 

Vad är en teknisk översättning?

Teknisk översättning täcker översättningar av en mängd olika texter av teknisk natur. Det kan vara systembeskrivningar, bruksanvisningar, produktbeskrivningar, säkerhetsanvisningar etc. Tekniska texter kan delas in i en mängd olika tekniska områden, vart och ett med sin begreppsvärld som varierar från språk till språk. Det kan t.ex. gälla allt från IT och elektronik till arkitektur.

Teknisk översättning hos Diction

Översättning av tekniska texter kräver en tekniskt skicklig översättare som har god kunskap om tekniska facktermer och är duktig på att navigera mellan de olika tekniska fackområdena på både mål- och källspråk.

På Diction har vi specialiserat oss på att översätta tekniska texter av olika slag och det är viktigt för oss att du får en korrekt kvalitetsöversättning av din tekniska text. Du är också välkommen att bifoga referensmaterial till din översättning i form av t.ex. tidigare översättningar, produktbilder eller andra dokument som kan ge vår översättare en uppfattning om den aktuella terminologin. Vi behandlar alltid det inlämnade materialet strikt konfidentiellt, och du kan därför tryggt skicka dina tekniska texter till oss för att få en oförpliktigande offert.

Kontakta oss

Kontakta oss via vårt formulär på den här webbsidan eller skriv till oss på [email protected] för att få en kostnadsfri offert på en översättning av din tekniska text. Du kan även ringa oss på 081 574 57.

Räkna ut ditt pris

ord
ord à  
(Minimipris 590 SEK exkl. moms)

Betala direkt på nätet

Vi är den enda översättningsbyrån i Skandinavien som erbjuder privatkunder möjligheten att betala direkt online.
visa mastercard
Få en kostnadsfri offert

De bästa i branschen

Toppen! Smidig beställningsprocess, bra service och fin kvalité.
Annie S
Annie S
Vi använder Diction för översättning av bl.a. produkttexter till flera av de skandinaviska språken. Leveranstiden är kort, översättningen är korrekt varje gång och processen är otroligt smidig. Sen är det inte heller fel att priset är det bästa vi har kunnat hitta.
Christian Birksø
Christian Birksø
eAnatomi.dk
Vi har ofta använt Diction och fått tekniska texter, som kräver insikt i byggtekniska termer, översatta. Översättningarna som vi har mottagit har alltid varit korrekta och av hög kvalitet. Dessutom har priset varit mycket rimligt.
Alexander Wulff
Alexander Wulff
ABEO A/S
Är mycket bra och pålitliga i klarställd översättning inom önskade utsatta tider - använder Dictions översättnings hjälp då jag är i stort behov av fullständigt rätt översatta dokument i mitt dagliga arbete som besiktningsman för internationell uppdragsgivare.
Stellan B
Stellan B
Enskild firma
Snabbt och proffsigt. Snabb leverans.
Pia R
Pia R
Snabbt och bra.
Thomas, ES
Thomas, ES
Fick snabbt klart översättningen och blev väl bemött.
Zhanna B
Zhanna B
Diction Sverige AB
Artillerigatan 6, 1 tr
114 51 Stockholm
Sverige
+46 815 74 57
Org. nr: 559152-1009
EAN: 5797200064202
visa mastercard