Få en professionell översättning av din tekniska text. Vi har experter inom alla områden som är redo att översätta åt dig.

VI LIGGER ETTA PÅ TRUSTPILOT
Vi har 96/100 poäng baserat på mer än 125 omdömen från kunder.

TEKNISKA ÖVERSÄTTNINGAR

VAD ÄR EN TEKNISK ÖVERSÄTTNING?

Teknisk översättning täcker översättningar av en mängd olika texter av teknisk natur. Det kan vara systembeskrivningar, bruksanvisningar, produktbeskrivningar, säkerhetsanvisningar etc. Tekniska texter kan delas in i en mängd olika tekniska områden, vart och ett med sin begreppsvärld som varierar från språk till språk. Det kan t.ex. gälla allt från IT och elektronik till arkitektur.

TEKNISK ÖVERSÄTTNING HOS DICTION

Översättning av tekniska texter kräver en tekniskt skicklig översättare som har god kunskap om tekniska facktermer och är duktig på att navigera mellan de olika tekniska fackområdena på både mål- och källspråk.

På Diction har vi specialiserat oss på att översätta tekniska texter av olika slag och det är viktigt för oss att du får en korrekt kvalitetsöversättning av din tekniska text. Därför väljer vi alltid översättare och korrekturläsare mot bakgrund av deras tekniska kompetens och erfarenhet inom den tekniska värld som din text tillhör. Du är också välkommen att bifoga referensmaterial till din översättning i form av t.ex. tidigare översättningar, produktbilder eller andra dokument som kan ge vår översättare en uppfattning om den aktuella terminologin. Vi behandlar alltid det inlämnade materialet strikt konfidentiellt, och du kan därför tryggt skicka dina tekniska texter till oss för att få en oförpliktigande offert.

KONTAKTA OSS

Kontakta oss via vårt formulär på den här webbsidan eller skriv till oss på [email protected] för att få en oförpliktigande offert på en översättning av din tekniska text. Du kan även ringa oss på +46 40 67 41 835.

Räkna ut ditt pris

ord

ord à 1,89 SEK 0,00 SEK

(Minimipris 590:-)
Få en kostnadsfri offert

Vi sitter redo att hjälpa dig

Ring till oss på +46 40 67 41 835

Telefonlinjen är öppen till kl. 16:30.

Sveriges bästa priser

Vi översätter från 1,89 SEK per ord och korrekturläser från 0,41 SEK per ord.

Hög kvalitet

Vi anlitar uteslutande erfarna modersmålsöversättare så att du garanteras en kvalitetsöversättning.

Snabb leverans

Beroende på mängden text kan vi till och med ha en översättning klar samma dag.

Våra kunder

Betala direkt på nätet

Vi är den enda översättningsbyrån i Skandinavien som erbjuder privatkunder möjligheten att betala direkt online.

“Vi använder Diction för översättning av bl.a. produkttexter till flera av de skandinaviska språken. Leveranstiden är kort, översättningen är korrekt varje gång och processen är otroligt smidig. Sen är det inte heller fel att priset är det bästa vi har kunnat hitta.”
Christian Birksø
Owner
eAnatomi.dk
“Vi har ofta använt Diction och fått tekniska texter, som kräver insikt i byggtekniska termer, översatta. Översättningarna som vi har mottagit har alltid varit korrekta och av hög kvalitet. Dessutom har priset varit mycket rimligt.”
Alexander Wulff
Chief Marketing Officer
ABEO A/S

Läs fler omdömen på Trustpilot.

Vi talar många språk

Med ett stort team av specialiserade översättare är Diction den rekommenderade samarbetspartnern av flera skandinaviska och internationella företag. Vi översätter primärt texter till och från alla europeiska språk och specialiserar oss på de skandinaviska språken.

Din professionella översättningsbyrå

Översättningsbyrån Diction är din språkliga samarbetspartner oavsett om du är ute efter översättning, korrekturläsning, copywriting eller tolkning. Vår översättningsbyrå har idag kontor i Uppsala, Köpenhamn och Oslo. Vi har sedan starten 2010 hjälpt våra kunder med översättningar i hela Europa från våra kontor. Vi har specialiserat oss på översättningar till och från de skandinaviska språken, vilket innebär att du tryggt kan anförtro dina översättningar till oss och lita på att du får korrekta och språkligt flytande översättningar tillbaka. För att du ska vara säker på att du får en översättning av högsta kvalitet har vi samlat branschens duktigaste översättare hos oss. Vi använder uteslutande översättare som översätter till sitt modersmål och alla texter kvalitetssäkras genom korrekturläsning, som genomförs av en annan person än själva översättaren. Diction levererar professionella språklösningar både till privatkunder och företag, och vi ser fram emot att hjälpa också dig.