Diction
Ring till 073 567 18 63
Öppet till kl. 17.00

Få en professionell översättning av din tekniska text. Vi har experter inom alla områden som är redo att översätta åt dig.

Tekniska översättningar 

Vad är en teknisk översättning?

Teknisk översättning täcker översättningar av en mängd olika texter av teknisk natur. Det kan vara systembeskrivningar, bruksanvisningar, produktbeskrivningar, säkerhetsanvisningar etc. Tekniska texter kan delas in i en mängd olika tekniska områden, vart och ett med sin begreppsvärld som varierar från språk till språk. Det kan t.ex. gälla allt från IT och elektronik till arkitektur.

Teknisk översättning hos Diction

Översättning av tekniska texter kräver en tekniskt skicklig översättare som har god kunskap om tekniska facktermer och är duktig på att navigera mellan de olika tekniska fackområdena på både mål- och källspråk.

På Diction har vi specialiserat oss på att översätta tekniska texter av olika slag och det är viktigt för oss att du får en korrekt kvalitetsöversättning av din tekniska text. Du är också välkommen att bifoga referensmaterial till din översättning i form av t.ex. tidigare översättningar, produktbilder eller andra dokument som kan ge vår översättare en uppfattning om den aktuella terminologin. Vi behandlar alltid det inlämnade materialet strikt konfidentiellt, och du kan därför tryggt skicka dina tekniska texter till oss för att få en oförpliktigande offert.

Kontakta oss

Kontakta oss via vårt formulär på den här webbsidan eller skriv till oss på [email protected] för att få en oförpliktigande offert på en översättning av din tekniska text. Du kan även ringa oss på 073-567 18 63.

Räkna ut ditt pris

ord
ord à  
(Minimipris 590:-)
Få en kostnadsfri offert

Betala direkt på nätet

Vi är den enda översättningsbyrån i Skandinavien som erbjuder privatkunder möjligheten att betala direkt online.
visamastercard
Få en kostnadsfri offert

Din professionella översättningsbyrå

Översättningsbyrån Diction är din språkliga samarbetspartner oavsett om du är ute efter översättning, korrekturläsning, copywriting eller tolkning. Vår översättningsbyrå har idag kontor i Stockholm, Köpenhamn och Oslo. Vi har sedan starten 2010 hjälpt våra kunder med översättningar i hela Europa från våra kontor. Vi har specialiserat oss på översättningar till och från de skandinaviska språken, vilket innebär att du tryggt kan anförtro dina översättningar till oss och lita på att du får korrekta och språkligt flytande översättningar tillbaka. För att du ska vara säker på att du får en översättning av högsta kvalitet har vi samlat branschens duktigaste översättare hos oss. Vi använder uteslutande översättare som översätter till sitt modersmål. Diction levererar professionella språklösningar både till privatkunder och företag, och vi ser fram emot att hjälpa också dig.
Diction Sverige AB
Artillerigatan 6, 1 tr
114 51 Stockholm
Sverige
073 567 18 63
Org. nr: 5591521009
visamastercard