Diction
Ring till +46 815 74 57
Öppet till kl. 17.00

Dictions kunder: Aller Media

Språkligt stöd för 500 000 ord på tyska, spanska, holländska, norska och franska

Vem

Aller Media är Nordens största utgivare av vecko- och månadstidskrifter och har över 2 000 anställda i Danmark, Norge, Sverige och Finland. De publicerar 729 000 tidningar varje vecka och mer än två miljoner danskar läser en av Allers tidningar varje vecka. Deras breda portfölj av tidskrifter innehåller bl.a. Se & Hör och Elle. Enligt FDIMs utgivarlista har Aller Media 31 miljoner sidvisningar per månad, bl.a. tack vare att de har gjort sina tidningar tillgängliga för iPad och iPhone. De har även tagit del i utvecklingen av olika appar för smartphones och surfplattor. Det motsvarar en årlig omsättning på ca 4 miljarder kronor.

Utmaningen

Aller Media höll på att utveckla en ny app som är ett taktiskt ordspel. Spelet handlar om att stava sig ut ur motståndarens bas. Eftersom många av orden är datorgenererade behövde de en språklig samarbetspartner som kontinuerligt kunde hjälpa till med korrekturläsning av över 500 000 ord i deras norska, spanska, holländska, franska och tyska databaser. Detta för att användarna inte ska stöta på problem under spelets gång. Varje ord skulle därför dubbelkollas mot en ordbok på vart och ett av de fem ländernas språk på bara 30 dagar.

Lösningen

Det är ett mycket omfattande arbete att slå upp en halv miljon ord på fem olika språk. Det var därför viktigt att vi såg till att vårt interna samordningsarbete var så effektivt som möjligt. Projektet hade en kort deadline. Vi satte snabbt ihop vårt team och omedelbart därefter påbörjades korrekturläsningarna. Genom att arbeta snabbt och effektivt lyckades vi lösa uppgiften och hålla deadline, givetvis till det överenskomna priset.

Om ditt företag behöver få något korrekturläst eller några texter översatta kan du kontakta oss på [email protected] eller ringa på 085 250 28 76. Vi ser fram emot att höra från dig.

Betala direkt på nätet

Vi är den enda översättningsbyrån i Skandinavien som erbjuder privatkunder möjligheten att betala direkt online.
visa mastercard
Få en kostnadsfri offert

De bästa i branschen

Toppen! Smidig beställningsprocess, bra service och fin kvalité.
Annie S
Annie S
Vi använder Diction för översättning av bl.a. produkttexter till flera av de skandinaviska språken. Leveranstiden är kort, översättningen är korrekt varje gång och processen är otroligt smidig. Sen är det inte heller fel att priset är det bästa vi har kunnat hitta.
Christian Birksø
Christian Birksø
eAnatomi.dk
Vi har ofta använt Diction och fått tekniska texter, som kräver insikt i byggtekniska termer, översatta. Översättningarna som vi har mottagit har alltid varit korrekta och av hög kvalitet. Dessutom har priset varit mycket rimligt.
Alexander Wulff
Alexander Wulff
ABEO A/S
Är mycket bra och pålitliga i klarställd översättning inom önskade utsatta tider - använder Dictions översättnings hjälp då jag är i stort behov av fullständigt rätt översatta dokument i mitt dagliga arbete som besiktningsman för internationell uppdragsgivare.
Stellan B
Stellan B
Enskild firma
Snabbt och proffsigt. Snabb leverans.
Pia R
Pia R
Snabbt och bra.
Thomas, ES
Thomas, ES
Fick snabbt klart översättningen och blev väl bemött.
Zhanna B
Zhanna B

Våra kunder

Diction Sverige AB
Artillerigatan 6, 1 tr
114 51 Stockholm
Sverige
+46 815 74 57
Org. nr: 559152-1009
EAN: 5797200064202
visa mastercard