Diction
Ring till 073 567 18 63
Öppet till kl. 17.00

Våra kunder

Dictions kunder: Toyota

13 maj 2016

Teknisk översättning för Toyota, en av världens största biltillverkare


VEM


Toyota har sitt huvudkontor i Japan och är en av världens största biltillverkare. De har en total försäljning på ca 9 miljoner fordon spridda över mer än 170 länder. Toyota tillverkar också mer än traditionella bilar, bl.a. bensin-, diesel- och hybridbilar, och de förfogar över 320 000 anställda runt om i världen.


UTMANINGEN


Toyota har ett stort behov av att översätta handböcker och andra viktiga texter från många olika språk till danska. Utmaningen i att översätta för Toyota ligger i de många facktekniska ord och fraser som måste återges på danska. För Toyota är det avgörande att de får en mycket exakt facköversättning, eftersom texterna ska fungera som stöd för deras kunder och kommer att läsas av tiotals miljoner människor. Dessa uppdrag passar oss perfekt eftersom vi är stolta över att lösa olika och svåra uppgifter för våra kunder. Dessutom har vi sedan tidigare erfarenhet av en hel del tekniska översättningar.


LÖSNINGEN


Vi vet mycket väl hur viktiga manualer är, varför vi föresatte oss att få jobbet gjort på bästa möjliga sätt. På Diction samarbetar vi med flera specialister som är duktiga på att översätta texter inom många olika branscher. Transportsektorn är som bekant en stor bransch, vilket innebär att vi har gott om erfarenhet i bagaget. Våra specialiserade tekniska översättare såg därför till att produkten levde upp till det stora ansvar som anförtroddes oss av Toyota.


Om ditt företag behöver få något korrekturläst eller några texter översatta, kan du kontakta oss på [email protected] eller ringa på +46 40 67 41 835. Vi ser fram emot att höra från dig.

Betala direkt på nätet

Vi är den enda översättningsbyrån i Skandinavien som erbjuder privatkunder möjligheten att betala direkt online.
visamastercard
Få en kostnadsfri offert

Läs om några av våra uppdrag

Vi på Diction har erfarenhet med översättning av texter för både företag, den offentliga sektorn samt för privatpersoner. Vi översätter inom ert specifika område. Flera av våra översättare har specialiserat sig inom specifika områden vilket har stor betydelse för att din text ska flyta bra och därmed framför budskapet så tydligt som möjligt.

Våra kunder

Bang & Olufsen
Sticks'n'Sushi
Europcar
PricewaterhouseCoopers
Santander Consumer Bank
WhiteAway
Arriva
Københavns Universitet
Aller Media
Toyota
Momondo
Nordisk Film
The Museum of Danish Resistance
Lauritz
Clever
Copenhagen Green Energy

Våra kunder

Diction Sverige AB
Artillerigatan 6, 1 tr
114 51 Stockholm
Sverige
073 567 18 63
Org. nr: 559152-1009
visamastercard