Diction
Ring till +46 815 74 57
Öppet till kl. 17.00

Dictions kunder: Toyota

Teknisk översättning för Toyota, en av världens största biltillverkare

Vem

Toyota har sitt huvudkontor i Japan och är en av världens största biltillverkare. De har en total försäljning på ca 9 miljoner fordon spridda över mer än 170 länder. Toyota tillverkar också mer än traditionella bilar, bl.a. bensin-, diesel- och hybridbilar, och de förfogar över 320 000 anställda runt om i världen.

Utmaningen

Toyota har ett stort behov av att översätta handböcker och andra viktiga texter från många olika språk till danska. Utmaningen i att översätta för Toyota ligger i de många facktekniska ord och fraser som måste återges på danska. För Toyota är det avgörande att de får en mycket exakt facköversättning, eftersom texterna ska fungera som stöd för deras kunder och kommer att läsas av tiotals miljoner människor. Dessa uppdrag passar oss perfekt eftersom vi är stolta över att lösa olika och svåra uppgifter för våra kunder. Dessutom har vi sedan tidigare erfarenhet av en hel del tekniska översättningar.

Lösningen

Vi vet mycket väl hur viktiga manualer är, varför vi föresatte oss att få jobbet gjort på bästa möjliga sätt. På Diction samarbetar vi med flera specialister som är duktiga på att översätta texter inom många olika branscher. Transportsektorn är som bekant en stor bransch, vilket innebär att vi har gott om erfarenhet i bagaget. Våra specialiserade tekniska översättare såg därför till att produkten levde upp till det stora ansvar som anförtroddes oss av Toyota.

Om ditt företag behöver få något korrekturläst eller några texter översatta, kan du kontakta oss på [email protected] eller ringa på 08 15 74 57. Vi ser fram emot att höra från dig.

Betala direkt på nätet

Vi är den enda översättningsbyrån i Skandinavien som erbjuder privatkunder möjligheten att betala direkt online.
visa mastercard
Få en kostnadsfri offert

De bästa i branschen

Toppen! Smidig beställningsprocess, bra service och fin kvalité.
Annie S
Annie S
Vi använder Diction för översättning av bl.a. produkttexter till flera av de skandinaviska språken. Leveranstiden är kort, översättningen är korrekt varje gång och processen är otroligt smidig. Sen är det inte heller fel att priset är det bästa vi har kunnat hitta.
Christian Birksø
Christian Birksø
eAnatomi.dk
Vi har ofta använt Diction och fått tekniska texter, som kräver insikt i byggtekniska termer, översatta. Översättningarna som vi har mottagit har alltid varit korrekta och av hög kvalitet. Dessutom har priset varit mycket rimligt.
Alexander Wulff
Alexander Wulff
ABEO A/S
Är mycket bra och pålitliga i klarställd översättning inom önskade utsatta tider - använder Dictions översättnings hjälp då jag är i stort behov av fullständigt rätt översatta dokument i mitt dagliga arbete som besiktningsman för internationell uppdragsgivare.
Stellan B
Stellan B
Enskild firma
Snabbt och proffsigt. Snabb leverans.
Pia R
Pia R
Snabbt och bra.
Thomas, ES
Thomas, ES
Fick snabbt klart översättningen och blev väl bemött.
Zhanna B
Zhanna B

Våra kunder

Diction Sverige AB
Artillerigatan 6, 1 tr
114 51 Stockholm
Sverige
+46 815 74 57
Org. nr: 559152-1009
EAN: 5797200064202
visa mastercard