Diction
Ring till 073 567 18 63
Öppet till kl. 17.00

Våra kunder

Dictions kunder: PricewaterhousCoopers

11 juli 2016

Översättning av juridiska dokument åt PwC


Vem


PwC är en av världens ledande revisionsbyråer med kontor i mer än 157 länder och med drygt 208 000 medarbetare världen över. PwC skapar värde åt sina kunder genom att tillhandahålla redovisningsmässig rådgivning, skatterådgivning och andra konsulttjänster. År 2015 levererade PwC tjänster åt 418 av de 500 största företagen på Fortune Global 500-listan. År 2015 hade PwC en omsättning på över 35,4 miljarder USD.


Utmaningen


PwC har flera lokalkontor i Norden. Deras norska avdelning i Oslo behövde hjälp med översättning av ett antal juridiska dokument avsedda för internationella kunder. Dokumenten var i huvudsak av skattemässig karaktär, och det ställdes därför höga krav på översättarens kompetens eftersom det var mycket viktigt att källtexternas fulla innebörd bibehölls i översättningen. För att lösa sitt översättningsbehov tog PwC kontakt med Diction.


Lösningen


Diction har ett mycket stort nätverk av översättare inom olika branscher. I detta fall krävde uppgiften översättare med juridiska kunskaper som dessutom var insatta i skatterelaterad terminologi. Därför använde sig Diction av specialister med den nödvändiga kompetensen för uppgiften och genomförde dessutom auktoriserade översättningar för PwC i Norge som matchade företagets behov. 

Betala direkt på nätet

Vi är den enda översättningsbyrån i Skandinavien som erbjuder privatkunder möjligheten att betala direkt online.
visamastercard
Få en kostnadsfri offert

Läs om några av våra uppdrag

Vi på Diction har erfarenhet med översättning av texter för både företag, den offentliga sektorn samt för privatpersoner. Vi översätter inom ert specifika område. Flera av våra översättare har specialiserat sig inom specifika områden vilket har stor betydelse för att din text ska flyta bra och därmed framför budskapet så tydligt som möjligt.

Våra kunder

Bang & Olufsen
Sticks'n'Sushi
Europcar
PricewaterhouseCoopers
Santander Consumer Bank
WhiteAway
Arriva
Københavns Universitet
Aller Media
Toyota
Momondo
Nordisk Film
The Museum of Danish Resistance
Lauritz
Clever
Copenhagen Green Energy

Våra kunder

Diction Sverige AB
Artillerigatan 6, 1 tr
114 51 Stockholm
Sverige
073 567 18 63
Org. nr: 559152-1009
visamastercard