Diction
Ring till +46 815 74 57
Öppet till kl. 17.00

Dictions kunder: PricewaterhouseCoopers

Översättning av juridiska dokument åt PwC

Vem

PwC är en av världens ledande revisionsbyråer med kontor i mer än 157 länder och med drygt 208 000 medarbetare världen över. PwC skapar värde åt sina kunder genom att tillhandahålla redovisningsmässig rådgivning, skatterådgivning och andra konsulttjänster. År 2015 levererade PwC tjänster åt 418 av de 500 största företagen på Fortune Global 500-listan. År 2015 hade PwC en omsättning på över 35,4 miljarder USD.

Utmaningen

PwC har flera lokalkontor i Norden. Deras norska avdelning i Oslo behövde hjälp med översättning av ett antal juridiska dokument avsedda för internationella kunder. Dokumenten var i huvudsak av skattemässig karaktär, och det ställdes därför höga krav på översättarens kompetens eftersom det var mycket viktigt att källtexternas fulla innebörd bibehölls i översättningen. För att lösa sitt översättningsbehov tog PwC kontakt med Diction.

Lösningen

Diction har ett mycket stort nätverk av översättare inom olika branscher. I detta fall krävde uppgiften översättare med juridiska kunskaper som dessutom var insatta i skatterelaterad terminologi. Därför använde sig Diction av specialister med den nödvändiga kompetensen för uppgiften och genomförde dessutom auktoriserade översättningar för PwC i Norge som matchade företagets behov. 

Betala direkt på nätet

Vi är den enda översättningsbyrån i Skandinavien som erbjuder privatkunder möjligheten att betala direkt online.
visa mastercard
Få en kostnadsfri offert

De bästa i branschen

Toppen! Smidig beställningsprocess, bra service och fin kvalité.
Annie S
Annie S
Vi använder Diction för översättning av bl.a. produkttexter till flera av de skandinaviska språken. Leveranstiden är kort, översättningen är korrekt varje gång och processen är otroligt smidig. Sen är det inte heller fel att priset är det bästa vi har kunnat hitta.
Christian Birksø
Christian Birksø
eAnatomi.dk
Vi har ofta använt Diction och fått tekniska texter, som kräver insikt i byggtekniska termer, översatta. Översättningarna som vi har mottagit har alltid varit korrekta och av hög kvalitet. Dessutom har priset varit mycket rimligt.
Alexander Wulff
Alexander Wulff
ABEO A/S
Är mycket bra och pålitliga i klarställd översättning inom önskade utsatta tider - använder Dictions översättnings hjälp då jag är i stort behov av fullständigt rätt översatta dokument i mitt dagliga arbete som besiktningsman för internationell uppdragsgivare.
Stellan B
Stellan B
Enskild firma
Snabbt och proffsigt. Snabb leverans.
Pia R
Pia R
Snabbt och bra.
Thomas, ES
Thomas, ES
Fick snabbt klart översättningen och blev väl bemött.
Zhanna B
Zhanna B

Våra kunder

Diction Sverige AB
Artillerigatan 6, 1 tr
114 51 Stockholm
Sverige
+46 815 74 57
Org. nr: 559152-1009
EAN: 5797200064202
visa mastercard