Diction
Ring till 073 567 18 63
Öppet till kl. 17.00

Våra kunder

Københavns Universitet

Översättning av material åt Köpenhamns universitet


Vem


Köpenhamns universitet är Danmarks äldsta universitet och även ett av de äldsta universiteten i Nordeuropa. Köpenhamns universitet är med sina ca 40 000 studenter och 9 000 anställda en av Nordens största forsknings- och utbildningsinstitutioner. Universitetet rankas som det sjätte bästa universitetet i Europa enligt Leiden Ranking 2016


Utmaningen


Köpenhamns universitet består av många olika fakulteter som ägnar sig åt allt från jordbruk till ekonomi. På grund av sitt breda spektrum av faktaområden har universitet ett kontinuerligt behov av översättningar av ämnesspecifikt material. Till exempel hade Danmarks Grundforskningsfonds Centre of Excellence för Internationella Domstolar, som är en del av den juridiska fakulteten, behov av översättning till engelska av internt och externt material. För att få sina texter korrekt översatta kontaktade de Diction.


Lösningen


Diction hjälper flera läroanstalter med översättningar till och från en mängd olika språk. I det här fallet engagerade Diction sina bästa översättare med juridisk bakgrund. God kunskap om juridisk terminologi på både käll- och målspråk är en förutsättning för professionella översättningar av juridiska texter. Översättarna såg till att Köpenhamns Universitet fick goda översättningar med korrekt terminologi och ett flytande språk. 

Betala direkt på nätet

Vi är den enda översättningsbyrån i Skandinavien som erbjuder privatkunder möjligheten att betala direkt online.
visamastercard
Få en kostnadsfri offert

Läs om några av våra uppdrag

Vi på Diction har erfarenhet med översättning av texter för både företag, den offentliga sektorn samt för privatpersoner. Vi översätter inom ert specifika område. Flera av våra översättare har specialiserat sig inom specifika områden vilket har stor betydelse för att din text ska flyta på och därmed framför budskapet så tydligt som möjligt.

Våra kunder

Bang & Olufsen
Sticks'n'Sushi
Europcar
PricewaterhouseCoopers
Santander Consumer Bank
WhiteAway
Arriva
Københavns Universitet
Aller Media
Toyota
Momondo
Nordisk Film

Våra kunder

Diction Sverige AB
Klostergatan 9
753 21 Uppsala
Sverige
073 567 18 63
Org. nr: 5591521009
visamastercard