Diction
Ring till +46 40 67 41 835
Öppet till kl. 17.00

Våra kunder

Sticks'n'Sushi

Sticks'n'Sushis expansion till Tyskland


Vem


Sticks'n'Sushi öppnade 1996 som en av de första restaurangerna i Danmark som specialiserat sig på sushi och yakitorispett serverade i lokaler med modern design. Stick'n'Sushi är en populär sushirestaurang som respekterar den lokala miljön och dess historia. Idag har företaget 950 anställda, 12 restauranger i Köpenhamnsregionen, fem i Storbritannien och en i Berlin.


Utmaningen


Sticks'n'Sushis framgångar i Danmark resulterade i att kedjan även öppnade restauranger i Storbritannien. Även där kunde man bekräfta intresset från utländska gäster och därför var nästa naturliga steg för Sticks'n'Sushi att öppna sin första restaurang i Berlin i Tyskland. Sticks'n'Sushi grundades av danskar som har ett löpande behov av att få menyer och marknadsföringsmaterial översatt från danska till tyska.


Lösningen


Sticks'n'Sushi kontaktade Diction. Vi tog snabbt fram ett team av översättare med kunskap inom gastronomisk terminologi för att säkerställa att allt översattes och formulerades till korrekt tyska som exakt beskrev det gastronomiska innehållet. Sticks'n'Sushi marknadsföringsmaterial och menyer var sedan redo för att introducera Berlins restaurangbesökare till restaurangkedjans exklusiva matuniversum. 

Betala direkt på nätet

Vi är den enda översättningsbyrån i Skandinavien som erbjuder privatkunder möjligheten att betala direkt online.
Få en kostnadsfri offert

Läs om några av våra uppdrag

Vi på Diction har erfarenhet med översättning av texter för både företag, den offentliga sektorn samt för privatpersoner. Vi översätter inom ert specifika område. Flera av våra översättare har specialiserat sig inom specifika områden vilket har stor betydelse för att din text ska flyta på och därmed framför budskapet så tydligt som möjligt.

Våra kunder

Våra kunder

Diction ApS
Klostergatan 9
753 21 Uppsala
Sverige
+46 40 67 41 835
CVR: 35636455