Diction
Ring till +46 815 74 57
Öppet till kl. 17.00

Dictions kunder: Sticks'n'Sushi

Sticks'n'Sushis expansion till Tyskland

Vem

Sticks'n'Sushi öppnade 1996 som en av de första restaurangerna i Danmark som specialiserat sig på sushi och yakitorispett serverade i lokaler med modern design. Stick'n'Sushi är en populär sushirestaurang som respekterar den lokala miljön och dess historia. Idag har företaget 950 anställda, 12 restauranger i Köpenhamnsregionen, fem i Storbritannien och en i Berlin.

Utmaningen

Sticks'n'Sushis framgångar i Danmark resulterade i att kedjan även öppnade restauranger i Storbritannien. Även där kunde man bekräfta intresset från utländska gäster och därför var nästa naturliga steg för Sticks'n'Sushi att öppna sin första restaurang i Berlin i Tyskland. Sticks'n'Sushi grundades av danskar som har ett löpande behov av att få menyer och marknadsföringsmaterial översatt från danska till tyska.

Lösningen

Sticks'n'Sushi kontaktade Diction. Vi tog snabbt fram ett team av översättare med kunskap inom gastronomisk terminologi för att säkerställa att allt översattes och formulerades till korrekt tyska som exakt beskrev det gastronomiska innehållet. Sticks'n'Sushi marknadsföringsmaterial och menyer var sedan redo för att introducera Berlins restaurangbesökare till restaurangkedjans exklusiva matuniversum. 

Betala direkt på nätet

Vi är den enda översättningsbyrån i Skandinavien som erbjuder privatkunder möjligheten att betala direkt online.
visa mastercard
Få en kostnadsfri offert

De bästa i branschen

Toppen! Smidig beställningsprocess, bra service och fin kvalité.
Annie S
Annie S
Vi använder Diction för översättning av bl.a. produkttexter till flera av de skandinaviska språken. Leveranstiden är kort, översättningen är korrekt varje gång och processen är otroligt smidig. Sen är det inte heller fel att priset är det bästa vi har kunnat hitta.
Christian Birksø
Christian Birksø
eAnatomi.dk
Vi har ofta använt Diction och fått tekniska texter, som kräver insikt i byggtekniska termer, översatta. Översättningarna som vi har mottagit har alltid varit korrekta och av hög kvalitet. Dessutom har priset varit mycket rimligt.
Alexander Wulff
Alexander Wulff
ABEO A/S
Är mycket bra och pålitliga i klarställd översättning inom önskade utsatta tider - använder Dictions översättnings hjälp då jag är i stort behov av fullständigt rätt översatta dokument i mitt dagliga arbete som besiktningsman för internationell uppdragsgivare.
Stellan B
Stellan B
Enskild firma
Snabbt och proffsigt. Snabb leverans.
Pia R
Pia R
Snabbt och bra.
Thomas, ES
Thomas, ES
Fick snabbt klart översättningen och blev väl bemött.
Zhanna B
Zhanna B

Våra kunder

Diction Sverige AB
Artillerigatan 6, 1 tr
114 51 Stockholm
Sverige
+46 815 74 57
Org. nr: 559152-1009
EAN: 5797200064202
visa mastercard