Diction
Ring till 073 567 18 63
Öppet till kl. 17.00

Våra kunder

Dictions kunder: Santander Consumer Bank

11 juli 2016

Spanska Santander Consumer Bank kliver in på den skandinaviska marknaden


Vem


Santander Consumer Bank är en del av Banco Santander, den största banken i Eurozonen och en av de största bankerna i världen med mer än 195 000 anställda globalt och över 120 miljoner kunder i mer än 40 länder. År 2015 hade Banco Santander ett marknadsvärde på 66 miljarder euro och en vinst efter skatt på 6,6 miljarder euro. Santander Consumer Bank har idag en ledande position på den skandinaviska billånemarknaden, och de är även specialister på privatlån, kreditkort och sparprodukter.


Utmaningen


Santander Consumer Bank hade i samband med sitt inträde på den skandinaviska marknaden behov av att få juridiska dokument anpassade till lokala förhållanden samt att få dokument översatta till de lokala språken. Banken behövde bland annat få sina villkor, låneavtal, kreditavtal och andra finansiella och juridiska dokument översatta från engelska till danska. För detta krävdes hjälp utifrån, och Santander Consumer Bank valde att ta kontakt med ett antal professionella översättningsbyråer, inklusive Diction.


Lösning


Efter att våra projektledare hade gett Santander Consumer Bank en grundlig genomgång av våra standardrutiner för översättning av denna typ av texter valde banken att anlita Diction som översättningsleverantör. Under samarbetet med Santander Consumer Bank såg Diction till att översättningarna levererades snabbt och felfritt, vilket bidrog till att Santanders entré på den skandinaviska marknaden kunde genomföras friktionsfritt.  

Betala direkt på nätet

Vi är den enda översättningsbyrån i Skandinavien som erbjuder privatkunder möjligheten att betala direkt online.
visamastercard
Få en kostnadsfri offert

Läs om några av våra uppdrag

Vi på Diction har erfarenhet med översättning av texter för både företag, den offentliga sektorn samt för privatpersoner. Vi översätter inom ert specifika område. Flera av våra översättare har specialiserat sig inom specifika områden vilket har stor betydelse för att din text ska flyta bra och därmed framför budskapet så tydligt som möjligt.

Våra kunder

Bang & Olufsen
Sticks'n'Sushi
Europcar
PricewaterhouseCoopers
Santander Consumer Bank
WhiteAway
Arriva
Københavns Universitet
Aller Media
Toyota
Momondo
Nordisk Film
The Museum of Danish Resistance
Lauritz
Clever
Copenhagen Green Energy

Våra kunder

Diction Sverige AB
Artillerigatan 6, 1 tr
114 51 Stockholm
Sverige
073 567 18 63
Org. nr: 559152-1009
visamastercard