Diction
Ring till +46 815 74 57
Öppet till kl. 17.00

Dictions kunder: Santander Consumer Bank

Spanska Santander Consumer Bank kliver in på den skandinaviska marknaden

Vem

Santander Consumer Bank är en del av Banco Santander, den största banken i Eurozonen och en av de största bankerna i världen med mer än 195 000 anställda globalt och över 120 miljoner kunder i mer än 40 länder. År 2015 hade Banco Santander ett marknadsvärde på 66 miljarder euro och en vinst efter skatt på 6,6 miljarder euro. Santander Consumer Bank har idag en ledande position på den skandinaviska billånemarknaden, och de är även specialister på privatlån, kreditkort och sparprodukter.

Utmaningen

Santander Consumer Bank hade i samband med sitt inträde på den skandinaviska marknaden behov av att få juridiska dokument anpassade till lokala förhållanden samt att få dokument översatta till de lokala språken. Banken behövde bland annat få sina villkor, låneavtal, kreditavtal och andra finansiella och juridiska dokument översatta från engelska till danska. För detta krävdes hjälp utifrån, och Santander Consumer Bank valde att ta kontakt med ett antal professionella översättningsbyråer, inklusive Diction.

Lösning

Efter att våra projektledare hade gett Santander Consumer Bank en grundlig genomgång av våra standardrutiner för översättning av denna typ av texter valde banken att anlita Diction som översättningsleverantör. Under samarbetet med Santander Consumer Bank såg Diction till att översättningarna levererades snabbt och felfritt, vilket bidrog till att Santanders entré på den skandinaviska marknaden kunde genomföras friktionsfritt.  

Betala direkt på nätet

Vi är den enda översättningsbyrån i Skandinavien som erbjuder privatkunder möjligheten att betala direkt online.
visa mastercard
Få en kostnadsfri offert

De bästa i branschen

Toppen! Smidig beställningsprocess, bra service och fin kvalité.
Annie S
Annie S
Vi använder Diction för översättning av bl.a. produkttexter till flera av de skandinaviska språken. Leveranstiden är kort, översättningen är korrekt varje gång och processen är otroligt smidig. Sen är det inte heller fel att priset är det bästa vi har kunnat hitta.
Christian Birksø
Christian Birksø
eAnatomi.dk
Vi har ofta använt Diction och fått tekniska texter, som kräver insikt i byggtekniska termer, översatta. Översättningarna som vi har mottagit har alltid varit korrekta och av hög kvalitet. Dessutom har priset varit mycket rimligt.
Alexander Wulff
Alexander Wulff
ABEO A/S
Är mycket bra och pålitliga i klarställd översättning inom önskade utsatta tider - använder Dictions översättnings hjälp då jag är i stort behov av fullständigt rätt översatta dokument i mitt dagliga arbete som besiktningsman för internationell uppdragsgivare.
Stellan B
Stellan B
Enskild firma
Snabbt och proffsigt. Snabb leverans.
Pia R
Pia R
Snabbt och bra.
Thomas, ES
Thomas, ES
Fick snabbt klart översättningen och blev väl bemött.
Zhanna B
Zhanna B

Våra kunder

Diction Sverige AB
Artillerigatan 6, 1 tr
114 51 Stockholm
Sverige
+46 815 74 57
Org. nr: 559152-1009
EAN: 5797200064202
visa mastercard