Diction
Ring till +46 815 74 57
Öppet till kl. 17.00

Dictions kunder: Europcar

Översättning av administrativa dokument för Europcar

Vem

Europcar är en av de största aktörerna på biluthyrningsmarknaden med mer än sex miljoner kunder årligen. Företaget är marknadsledande i Europa och finns i mer än 140 länder världen över. Med mer än 200 000 bilar arbetar man med uthyrning till både privat- och företagskunder och erbjuder utöver det även ett antal andra uthyrningstjänster.

Utmaningen

Som globalt företag har Europcar medarbetare från världens alla länder, vilket skapar en internationell arbetsmiljö. Europcar använder ett antal standardrutiner för att kunna upprätthålla samma höga servicenivå vid samtliga lokalkontor. Diction kom in i bilden när Europcar behövde översätta ett antal processtexter som tagits fram vid deras kontor i Italien. Texterna skulle översättas till de skandinaviska språken. Trots att företaget har språkkunniga medarbetare behövde de professionell hjälp för olika språkliga uppgifter.

Lösning

Dictions projektledare kunde snabbt konstatera att det krävdes översättare med kunskap om fordonsspecifikationer för att säkerställa att terminologin blev korrekt. Det resulterade i att Diction handplockade ett antal översättare med specialkunskaper inom bilindustrin för att hantera översättningsuppdragen från Europcar. Översättningarna levererades och har nu underlättat arbetsbördan för Europcar samtidigt som de har bidragit till att säkerställa att bolagets rutiner upprätthålls globalt. 

Betala direkt på nätet

Vi är den enda översättningsbyrån i Skandinavien som erbjuder privatkunder möjligheten att betala direkt online.
visa mastercard
Få en kostnadsfri offert

De bästa i branschen

Toppen! Smidig beställningsprocess, bra service och fin kvalité.
Annie S
Annie S
Vi använder Diction för översättning av bl.a. produkttexter till flera av de skandinaviska språken. Leveranstiden är kort, översättningen är korrekt varje gång och processen är otroligt smidig. Sen är det inte heller fel att priset är det bästa vi har kunnat hitta.
Christian Birksø
Christian Birksø
eAnatomi.dk
Vi har ofta använt Diction och fått tekniska texter, som kräver insikt i byggtekniska termer, översatta. Översättningarna som vi har mottagit har alltid varit korrekta och av hög kvalitet. Dessutom har priset varit mycket rimligt.
Alexander Wulff
Alexander Wulff
ABEO A/S
Är mycket bra och pålitliga i klarställd översättning inom önskade utsatta tider - använder Dictions översättnings hjälp då jag är i stort behov av fullständigt rätt översatta dokument i mitt dagliga arbete som besiktningsman för internationell uppdragsgivare.
Stellan B
Stellan B
Enskild firma
Snabbt och proffsigt. Snabb leverans.
Pia R
Pia R
Snabbt och bra.
Thomas, ES
Thomas, ES
Fick snabbt klart översättningen och blev väl bemött.
Zhanna B
Zhanna B

Våra kunder

Diction Sverige AB
Artillerigatan 6, 1 tr
114 51 Stockholm
Sverige
+46 815 74 57
Org. nr: 559152-1009
EAN: 5797200064202
visa mastercard