Diction
Ring till 073 567 18 63
Öppet till kl. 17.00

Våra kunder

Dictions kunder: Europcar

11 juli 2016

Översättning av administrativa dokument för Europcar


Vem


Europcar är en av de största aktörerna på biluthyrningsmarknaden med mer än sex miljoner kunder årligen. Företaget är marknadsledande i Europa och finns i mer än 140 länder världen över. Med mer än 200 000 bilar arbetar man med uthyrning till både privat- och företagskunder och erbjuder utöver det även ett antal andra uthyrningstjänster.


Utmaningen


Som globalt företag har Europcar medarbetare från världens alla länder, vilket skapar en internationell arbetsmiljö. Europcar använder ett antal standardrutiner för att kunna upprätthålla samma höga servicenivå vid samtliga lokalkontor. Diction kom in i bilden när Europcar behövde översätta ett antal processtexter som tagits fram vid deras kontor i Italien. Texterna skulle översättas till de skandinaviska språken. Trots att företaget har språkkunniga medarbetare behövde de professionell hjälp för olika språkliga uppgifter.


Lösning


Dictions projektledare kunde snabbt konstatera att det krävdes översättare med kunskap om fordonsspecifikationer för att säkerställa att terminologin blev korrekt. Det resulterade i att Diction handplockade ett antal översättare med specialkunskaper inom bilindustrin för att hantera översättningsuppdragen från Europcar. Översättningarna levererades och har nu underlättat arbetsbördan för Europcar samtidigt som de har bidragit till att säkerställa att bolagets rutiner upprätthålls globalt. 

Betala direkt på nätet

Vi är den enda översättningsbyrån i Skandinavien som erbjuder privatkunder möjligheten att betala direkt online.
visamastercard
Få en kostnadsfri offert

Läs om några av våra uppdrag

Vi på Diction har erfarenhet med översättning av texter för både företag, den offentliga sektorn samt för privatpersoner. Vi översätter inom ert specifika område. Flera av våra översättare har specialiserat sig inom specifika områden vilket har stor betydelse för att din text ska flyta bra och därmed framför budskapet så tydligt som möjligt.

Våra kunder

Bang & Olufsen
Sticks'n'Sushi
Europcar
PricewaterhouseCoopers
Santander Consumer Bank
WhiteAway
Arriva
Københavns Universitet
Aller Media
Toyota
Momondo
Nordisk Film
The Museum of Danish Resistance
Lauritz
Clever
Copenhagen Green Energy

Våra kunder

Diction Sverige AB
Artillerigatan 6, 1 tr
114 51 Stockholm
Sverige
073 567 18 63
Org. nr: 559152-1009
visamastercard