Diction
Ring till +46 40 67 41 835
Öppet till kl. 17.00

Våra kunder

Arriva

Översättningar åt Arrivas ledning – en av Nordens största buss- och tågoperatörer


Vem


Arriva är Danmarks största bussoperatör och näst största tågoperatör. Arriva Danmark är en del av Arrivagruppen som består av kollektivtrafikföretag i 14 europeiska länder och som sysselsätter mer än 55 000 medarbetare över hela världen. Arriva-gruppen köptes år 2010 av Deutsche Bahn.


Utmaningen


Arriva är en organisation som ställer stora krav på sin ledning, och de har kontinuerligt behov av att få dokument för internt bruk översatta till engelska. Det är viktigt att dessa texter översätts korrekt och att språket flyter och är lättfattligt för medarbetarna inom organisationen. För att säkerställa att översättningarna skulle bli utförda på bästa sätt sökte Arriva en professionell översättningsbyrå och kontaktade därför Diction.


Lösningen


Diction har flera gånger samarbetat med företag inom transport- och logistikbranschen och hade därför erfarna översättare som var redo för Arrivas uppgifter. Därför kunde Diction redan från början leverera professionella översättningar på ett språk som var lättbegripligt för medarbetarna inom Arrivas engelsktalande organisation. 

Betala direkt på nätet

Vi är den enda översättningsbyrån i Skandinavien som erbjuder privatkunder möjligheten att betala direkt online.
Få en kostnadsfri offert

Läs om några av våra uppdrag

Vi på Diction har erfarenhet med översättning av texter för både företag, den offentliga sektorn samt för privatpersoner. Vi översätter inom ert specifika område. Flera av våra översättare har specialiserat sig inom specifika områden vilket har stor betydelse för att din text ska flyta på och därmed framför budskapet så tydligt som möjligt.

Våra kunder

Våra kunder

Diction ApS
Klostergatan 9
753 21 Uppsala
Sverige
+46 40 67 41 835
CVR: 35636455