Diction
Ring till +46 815 74 57
Öppet till kl. 17.00

Dictions kunder: Arriva

Översättningar åt Arrivas ledning – en av Nordens största buss- och tågoperatörer

Vem

Arriva är Danmarks största bussoperatör och näst största tågoperatör. Arriva Danmark är en del av Arrivagruppen som består av kollektivtrafikföretag i 14 europeiska länder och som sysselsätter mer än 55 000 medarbetare över hela världen. Arriva-gruppen köptes år 2010 av Deutsche Bahn.

Utmaningen

Arriva är en organisation som ställer stora krav på sin ledning, och de har kontinuerligt behov av att få dokument för internt bruk översatta till engelska. Det är viktigt att dessa texter översätts korrekt och att språket flyter och är lättfattligt för medarbetarna inom organisationen. För att säkerställa att översättningarna skulle bli utförda på bästa sätt sökte Arriva en professionell översättningsbyrå och kontaktade därför Diction.

Lösningen

Diction har flera gånger samarbetat med företag inom transport- och logistikbranschen och hade därför erfarna översättare som var redo för Arrivas uppgifter. Därför kunde Diction redan från början leverera professionella översättningar på ett språk som var lättbegripligt för medarbetarna inom Arrivas engelsktalande organisation. 

Betala direkt på nätet

Vi är den enda översättningsbyrån i Skandinavien som erbjuder privatkunder möjligheten att betala direkt online.
visa mastercard
Få en kostnadsfri offert

De bästa i branschen

Toppen! Smidig beställningsprocess, bra service och fin kvalité.
Annie S
Annie S
Vi använder Diction för översättning av bl.a. produkttexter till flera av de skandinaviska språken. Leveranstiden är kort, översättningen är korrekt varje gång och processen är otroligt smidig. Sen är det inte heller fel att priset är det bästa vi har kunnat hitta.
Christian Birksø
Christian Birksø
eAnatomi.dk
Vi har ofta använt Diction och fått tekniska texter, som kräver insikt i byggtekniska termer, översatta. Översättningarna som vi har mottagit har alltid varit korrekta och av hög kvalitet. Dessutom har priset varit mycket rimligt.
Alexander Wulff
Alexander Wulff
ABEO A/S
Är mycket bra och pålitliga i klarställd översättning inom önskade utsatta tider - använder Dictions översättnings hjälp då jag är i stort behov av fullständigt rätt översatta dokument i mitt dagliga arbete som besiktningsman för internationell uppdragsgivare.
Stellan B
Stellan B
Enskild firma
Snabbt och proffsigt. Snabb leverans.
Pia R
Pia R
Snabbt och bra.
Thomas, ES
Thomas, ES
Fick snabbt klart översättningen och blev väl bemött.
Zhanna B
Zhanna B

Våra kunder

Diction Sverige AB
Artillerigatan 6, 1 tr
114 51 Stockholm
Sverige
+46 815 74 57
Org. nr: 559152-1009
EAN: 5797200064202
visa mastercard