Diction
Ring till +46 815 74 57
Öppet till kl. 17.00

Dictions kunder: WhiteAway

Vitvarutexter översatta åt Nordens största vitvaruåterförsäljare

Vem

WhiteAway är en av Nordens största återförsäljare av vitvaror, dammsugare och andra hushållsapparater. Företagets fokus ligger på konkurrenskraftiga priser. WhiteAway grundades 1945 och har idag mer än 150 medarbetare.

Utmaningen

WhiteAway har haft stora framgångar i Danmark, och som en del av sin tillväxtstrategi hade WhiteAway precis expanderat till resten av Skandinavien. I WhiteAways webbutik finns grundliga produktbeskrivningar och detaljerade produktvideor med tillhörande undertexter. I samband med företagets expansion sökte WhiteAway en samarbetspartner som kunde sköta översättningen av produktbeskrivningarna samt undertexterna till webbutikens produktvideor. Man började leta efter en pålitlig partner på området och tog kontakt med Diction.

Lösningen

Dictions projektledare utarbetade genast tydliga rutiner för översättningen av undertexterna till företagets produktvideor. Det är en typ av uppdrag som ställer stora krav på att man behåller format och kodning och dessutom håller sig till ett visst antal tecken. Dessutom anlitade Diction en utvald grupp av översättare och korrekturläsare för att lösa WhiteAways översättningsbehov till både svenska och norska. Denna lösning resulterade i ett fast samarbete där Diction på veckobasis har sett till att produktbeskrivningarna till WhiteAways online-videor alltid är uppdaterade på företagets norska och svenska hemsidor.

Betala direkt på nätet

Vi är den enda översättningsbyrån i Skandinavien som erbjuder privatkunder möjligheten att betala direkt online.
visa mastercard
Få en kostnadsfri offert

De bästa i branschen

Toppen! Smidig beställningsprocess, bra service och fin kvalité.
Annie S
Annie S
Vi använder Diction för översättning av bl.a. produkttexter till flera av de skandinaviska språken. Leveranstiden är kort, översättningen är korrekt varje gång och processen är otroligt smidig. Sen är det inte heller fel att priset är det bästa vi har kunnat hitta.
Christian Birksø
Christian Birksø
eAnatomi.dk
Vi har ofta använt Diction och fått tekniska texter, som kräver insikt i byggtekniska termer, översatta. Översättningarna som vi har mottagit har alltid varit korrekta och av hög kvalitet. Dessutom har priset varit mycket rimligt.
Alexander Wulff
Alexander Wulff
ABEO A/S
Är mycket bra och pålitliga i klarställd översättning inom önskade utsatta tider - använder Dictions översättnings hjälp då jag är i stort behov av fullständigt rätt översatta dokument i mitt dagliga arbete som besiktningsman för internationell uppdragsgivare.
Stellan B
Stellan B
Enskild firma
Snabbt och proffsigt. Snabb leverans.
Pia R
Pia R
Snabbt och bra.
Thomas, ES
Thomas, ES
Fick snabbt klart översättningen och blev väl bemött.
Zhanna B
Zhanna B

Våra kunder

Diction Sverige AB
Artillerigatan 6, 1 tr
114 51 Stockholm
Sverige
+46 815 74 57
Org. nr: 559152-1009
EAN: 5797200064202
visa mastercard