Diction
Ring till 073 567 18 63
Öppet till kl. 17.00

Är det bråttom? Vi hjälper dig med din expressöversättning till Sveriges bästa priser.

Expressuppdrag

Ofta behövs en översättning eller korrekturläsning mycket snabbt. Därför erbjuder vi möjligheten att göra ditt uppdrag till ett expressuppdrag. Då släpper vi allt vi har för händerna för att kunna leverera din översättning så snabbt som möjligt. Beroende på mängden text kan vi till och med ha en översättning klar samma dag. Diction har sedan starten gått in för att leverera felfria översättningar som håller det uppsatta tidsschemat. Vi ser alltid till att leverera våra översättningar i tid och helst innan deadline. Vill du ha din text översatt inom 48 timmar ser vi det som en expressöversättning. En större text som har en kort deadline räknas också som ett expressuppdrag. Genom att använda flera översättare samtidigt kommer vi alltid att kunna översätta din text, trots en större arbetsmängd. Vår flexibilitet är en av våra absoluta starkaste sidor, något som innebär att vi alltid kan ta hänsyn till de språkliga utmaningarna i din text. Du kan få en kostnadsfri offert via vårt formulär, antingen genom att trycka [här] eller ringa (+46) 40 67 41 835.

Sekretess

Många av de texter som vi arbetar med är texter som ännu inte har publicerats eller tagits i bruk. Därför är det ytterst viktigt för flera av våra kunder att texterna förblir konfidentiella. Vi har därför vidtagit alla nödvändiga säkerhetsåtgärder för att uppnå fullständig sekretess för dina dokument.

På Diction håller oss strikt till branschens etiska regler. Alla våra översättare är bundna till förtroende- och sekretessavtal. På så sätt hanterar vi alltid dina översättningar konfidentiellt och du kan därför tryggt lämna din översättning till oss.

Räkna ut ditt pris

ord
ord à  
(Minimipris 590:-)
Få en kostnadsfri offert

Betala direkt på nätet

Vi är den enda översättningsbyrån i Skandinavien som erbjuder privatkunder möjligheten att betala direkt online.
visamastercard
Få en kostnadsfri offert

Din professionella översättningsbyrå

Översättningsbyrån Diction är din språkliga samarbetspartner oavsett om du är ute efter översättning, korrekturläsning, copywriting eller tolkning. Vår översättningsbyrå har idag kontor i Stockholm, Köpenhamn och Oslo. Vi har sedan starten 2010 hjälpt våra kunder med översättningar i hela Europa från våra kontor. Vi har specialiserat oss på översättningar till och från de skandinaviska språken, vilket innebär att du tryggt kan anförtro dina översättningar till oss och lita på att du får korrekta och språkligt flytande översättningar tillbaka. För att du ska vara säker på att du får en översättning av högsta kvalitet har vi samlat branschens duktigaste översättare hos oss. Vi använder uteslutande översättare som översätter till sitt modersmål. Diction levererar professionella språklösningar både till privatkunder och företag, och vi ser fram emot att hjälpa också dig.
Diction Sverige AB
Artillerigatan 6, 1 tr
114 51 Stockholm
Sverige
073 567 18 63
Org. nr: 5591521009
visamastercard