Diction
Ring till +46 815 74 57
Öppet till kl. 17.00
Bilbranschen

Högkvalitativa översättningar inom bilbranschen

Få branscher präglas av så pass hård konkurrens som bilbranschen, och därför är det också viktigt att du och ditt varumärke gör det ni kan för att övertyga kunderna om att välja er. Om du är på jakt efter högkvalitativa översättningar som gynnar ditt varumärke inom bilbranschen har du kommit helt rätt – våra översättare är experter på området och har stor branschkunskap, vilket garanterar att våra översättningar blir inspirerande, kreativa och, inte minst, korrekta.

Den senaste översättningsteknologin

I tillägg till att ha översättare med specifik kunskap om just bilbranschen använder vi oss också av den senaste översättningsteknologin, som ser till att alla våra översättningar blir konsekventa och har genomgående rätt terminologi. Att era texter använder sig av korrekta termer är helt avgörande för att ni ska uppfattas som trovärdiga och seriösa i er bransch. Detta är vi på Diction väl medvetna om, och därför lägger vi stor vikt vid det.

Fyra ögon granskar texterna

När översättaren har gjort sitt jobb skickas alla texter vidare för korrekturläsning. Alla våra korrekturläsare har, precis som våra översättare, gedigen branschkunskap och är experter på bilbranschen. Detta bidrar i sin tur till att höja kvaliteten ytterligare på våra översättningar och ser till att du får texter som inte bara möter dina krav, utan också överträffar dina förväntningar. Kontakta oss för mer information angående vad vi kan göra för dig och ditt varumärke inom bilbranschen.

Vi översätter regelbundet följande typer av texter inom bilbranschen: tekniska specifikationer, marknadsföringsmaterial, produkttexter, produktspecifikationer och mycket mer.

Betala direkt på nätet

Vi är den enda översättningsbyrån i Skandinavien som erbjuder privatkunder möjligheten att betala direkt online.
visa mastercard
Få en kostnadsfri offert

Våra kunder

Diction Sverige AB
Artillerigatan 6, 1 tr
114 51 Stockholm
Sverige
+46 815 74 57
Org. nr: 559152-1009
EAN: 5797200064202
visa mastercard